Gavroche
|
Dla mnie na śpiocha to koktajl ze śmietanki i gałki loda lub połówki Marsa.  Sernik też dobrze działa.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Full Member

Pe: 
wiadomoci: 11007
|
sernik może mieć za dużo białka, przed snem 
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo Ty przywykłeś do zjadania połowy patery ciasta, a sernik trzeba po kawałku z masłem lub bitą śmietaną. 
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Full Member

Pe: 
wiadomoci: 11007
|
ja zamieniłem za książkę o Pieniądzu, niby na chwilą, ale nie oddaję, bo lepiej mi się podoba.  Propagowanie Diety Optymalnej poprzez te publikacje ma tyle wspólnego z tą dietą, co propagowanie w reklamach piwa bezalkoholowego. https://www.youtube.com/watch?v=JrwvCEtaj9Ydieta optymalna jest bardzo dobra - mrugnięcie  a najlepiej nie jeść lub rzadko jadać produkty optymalne.  Ale gdy będziecie tylko w trzecią sobotę miesiąca jeść te produkty nic wam nie grozi. W razie raka ja was wyleczę. Skutecznie ''zachęca''.  Zakaz czy ograniczenia jedzenie głównych produktów optymalnych na diecie optymalnej to jakaś kpina z tej diety. Sam miałem dylemat po przeczytaniu tych książek polecanych bardzo mocno na forum, na szczęście jednak bardziej logicznie jako całość układała się książka Doktora i dodatkowe porady niejakiego Toana.  Ale nie każdy ma czas i zacięcie, aby drążyć temat. Zaufanie Doktora pewnie zostało mocno nadwyrężone.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pisałam, że moja znajoma (nauczycielka) kupiła omyłkowo książkę dr Ewy Witoszek, bo chciała książkę o Diecie Optymalnej. Z początku nie mieszała białek (miała jakieś bóle brzucha), a teraz przeszła na dietę warzywną...  Już DO się boi...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 620
toan@q4.pl
|
I dobrze, bo po co ma się męczyć do końca życia na tym Kwaśniewskim.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

toan@q4.pl
|
Oczywiście, najlepsze z możliwych jest oczywiście 5*wio, bo tak "naukowcy" zalecają. 
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z nimi się nie dyskutuje...  Trzeba się sprężyć i dwa kilo liści dziennie zjadać...  (ten kolor to od liści)
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member

Pe: 
wiadomoci: 3882
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

toan@q4.pl
|
Ale po co? Przecież większość żyje w błogiej nieświadomości i tak lepiej jest.  5*wio, a jak chory, to do lekarza, aby kosztownie i niezdrowo było! 
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skoro tak piszesz to tak jest. Nie śmiałabym nawet dyskutować... 
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

toan@q4.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

toan@q4.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member

Pe: 
wiadomoci: 3882
|
Znam takich, którzy się zabezpieczają przed szkodliwością diety optymalnej stosując dodatkowo jakąś inną 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

toan@q4.pl
|
 najlepsza jest "formuła 4es" (spróbuj spieprzyć sobie sam(a)) - winowajca braku skuteczności dokładnie zlokalizowany.  Dlatego ta "formuła" taka uniwersalna. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Full Member

wiadomoci: 11924
|
Znam takich, którzy się zabezpieczają przed szkodliwością diety optymalnej stosując dodatkowo jakąś inną  Też miałem podobne problemy ze znajomymi ,ale przeszło 
|
|
|
|
|
|
|
|