Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ale ja nie żałuję, tylko mi wstyd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tez chwale za margaryne jak widze w sklepie, ze znajome dziewczyny sie odchudzaja i chca byc zdrowe. Pochwalam i namawiam na duze pudlo Benecolu. A 20 kostek masla Bieluch po 2,7 przykrylem w koszu 2 reklamowkami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
co Ty z tym Antonim? To jakieś narodowy klejnot ? Ja nie przykrywam masła. Wręcz ostentacyjnie paraduje i na pytanie po co mi, mówię, że lody dziś kręcę, naturalne na żółtkach . Wstyd zgubiłem dobrych parę lat wcześniej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, że klejnot, jakich mało...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
co Ty z tym Antonim? To jakieś narodowy klejnot ? To Dobro Narodowe, którego należy strzec, ale niektórzy jeszcze o tym nie wiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
20 kostek? Czyżby Antoni zaczął już odbijać Smoleńsk aby odebrać narodową relikwię? Po prostu lubie maslo, jem je, smaruje sie nim, jezdze z nim na rowerze, ogladam filmy....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Wszystko pewnie Ci idzie jak po maśle...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I można robić maślane oczy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rozumiem takie poświęcenie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
20 kostek? Czyżby Antoni zaczął już odbijać Smoleńsk aby odebrać narodową relikwię? Po prostu lubie maslo, jem je, smaruje sie nim, jezdze z nim na rowerze, ogladam filmy.... Tu w Ostrzycach opowiadała nam pewna optymalna (pozdrawiam, bo wiem, że czyta forum), że jak policja wpadła jej na chatę, aby ją zabrać na komisariat to pierwsze co zrobiła, to wrzuciła do torebki kostkę masła, taki wspomagacz na przetrwanie
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
przyuważyłem, że po śmietance na wieczór bardzo dobrze śpię. Jak zabity. Kakao z cukrem np. Po opty lodach wczorajszych nawet nie chciało mi się meczu oglądać. Zmogło jak po tabletce nasennej A np frytki czy czokolada czy cukierki tak nie działają. Mleczno- słodkie na wieczór. Kiedyś jadałem tyko na śniadanie - jakieś twarożki itp (na korycie). Na jednych piwo działa, na drugich śmietanka. Zosia nie potwierdza.
|
|
|
|
|
|
|
|