Gavroche
|
Dla mnie na śpiocha to koktajl ze śmietanki i gałki loda lub połówki Marsa. Sernik też dobrze działa.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
sernik może mieć za dużo białka, przed snem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo Ty przywykłeś do zjadania połowy patery ciasta, a sernik trzeba po kawałku z masłem lub bitą śmietaną.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja zamieniłem za książkę o Pieniądzu, niby na chwilą, ale nie oddaję, bo lepiej mi się podoba. Propagowanie Diety Optymalnej poprzez te publikacje ma tyle wspólnego z tą dietą, co propagowanie w reklamach piwa bezalkoholowego. https://www.youtube.com/watch?v=JrwvCEtaj9Ydieta optymalna jest bardzo dobra - mrugnięcie a najlepiej nie jeść lub rzadko jadać produkty optymalne. Ale gdy będziecie tylko w trzecią sobotę miesiąca jeść te produkty nic wam nie grozi. W razie raka ja was wyleczę. Skutecznie ''zachęca''. Zakaz czy ograniczenia jedzenie głównych produktów optymalnych na diecie optymalnej to jakaś kpina z tej diety. Sam miałem dylemat po przeczytaniu tych książek polecanych bardzo mocno na forum, na szczęście jednak bardziej logicznie jako całość układała się książka Doktora i dodatkowe porady niejakiego Toana. Ale nie każdy ma czas i zacięcie, aby drążyć temat. Zaufanie Doktora pewnie zostało mocno nadwyrężone.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pisałam, że moja znajoma (nauczycielka) kupiła omyłkowo książkę dr Ewy Witoszek, bo chciała książkę o Diecie Optymalnej. Z początku nie mieszała białek (miała jakieś bóle brzucha), a teraz przeszła na dietę warzywną... Już DO się boi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywiście, najlepsze z możliwych jest oczywiście 5*wio, bo tak "naukowcy" zalecają.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z nimi się nie dyskutuje... Trzeba się sprężyć i dwa kilo liści dziennie zjadać... (ten kolor to od liści)
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale po co? Przecież większość żyje w błogiej nieświadomości i tak lepiej jest. 5*wio, a jak chory, to do lekarza, aby kosztownie i niezdrowo było!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skoro tak piszesz to tak jest. Nie śmiałabym nawet dyskutować...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I nawet trzeba wesprzeć duchowo ,dodać otuchy i koniecznie adres dobrego lekarza .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I wiadomo z góry kogo wina będzie .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Znam takich, którzy się zabezpieczają przed szkodliwością diety optymalnej stosując dodatkowo jakąś inną
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znam takich, którzy się zabezpieczają przed szkodliwością diety optymalnej stosując dodatkowo jakąś inną Też miałem podobne problemy ze znajomymi ,ale przeszło
|
|
|
|
|
|
|
|