Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: srebro (Przeczytany 20986 razy)
|
ali
Go
|
|
srebro
« : 2009-01-31, 20:27:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
ali - dziękuję, że mi o tym przypomniałeś Wyciągnę swoją srebrną łyżeczkę do codziennego użytku.
|
|
|
|
|
|
|
Cabron
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Twój piesek mógłby tobie "kodar" pomóc, oboje byście byli zdowsi, a jaki błysk..
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Twój piesek mógłby tobie "kodar" pomóc, oboje byście byli zdowsi, a jaki błysk.. Renia,ta psinka obok,to suczka,ktora mieszka u corki,czyli nici z pomocy. Ale mam meza i dzieci.Od dzisiaj wszyscy zabieraja sie do lizania,dzieci lyzek,a starsi widelcow i nozy O efektach prac zakrojonych na szeroka skale wszak wiosna a i przeprowadzka tuz,tuz pozwole sobie zainteresowanych powiadomic. Pierwszy widelec juz wylizany.Dziwny mam smak w ustach,a moze za dlugo lizalam?? Gdzie sa eksperci,moze oni maja jakies propozycje ile razy i jak dlugo???
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
No tak!!! Komu "zre", to zaraz ma takie "mysli"!!!
|
|
|
|
|
|
|
Cabron
Go
|
Ale mam meza i dzieci.Od dzisiaj wszyscy zabieraja sie do lizania,dzieci lyzek,a starsi widelcow i nozy O efektach prac zakrojonych na szeroka skale wszak wiosna a i przeprowadzka tuz,tuz pozwole sobie zainteresowanych powiadomic. liżcie to nie będzie trzeba przeprowadzać sztućców jak je dobrze wyliżecie - do samego końca
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Ale mam meza i dzieci.Od dzisiaj wszyscy zabieraja sie do lizania,dzieci lyzek,a starsi widelcow i nozy O efektach prac zakrojonych na szeroka skale wszak wiosna a i przeprowadzka tuz,tuz pozwole sobie zainteresowanych powiadomic. liżcie to nie będzie trzeba przeprowadzać sztućców jak je dobrze wyliżecie - do samego końca myslisz,ze tak sie dadza wylizac,ze az nie pozostanie z nich sladu???
|
|
|
|
|
|
|
Cabron
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Cabron - bardzo dziękuję za informację odnośnie srebra koloidalnego, jestem zadowolona z efektów.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Cabron - bardzo dziękuję za informację odnośnie srebra koloidalnego, jestem zadowolona z efektów.
Prosze, prosze !!! Na Naszym Forum "rozkwita" pseudomedycyna-badziewno-bezwiedzowo-odpustowa!!! Prosze jak to mozna dac swiadectwo na temat poziomu swojej "glebokiej wiedzy" !!!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Prosze jak to mozna dac swiadectwo na temat poziomu swojej "glebokiej wiedzy" !!! Głębokiej? Grizzly - dziękuję za rozśmieszenie mnie przed snem - dobranoc
|
|
|
|
|
|
|
Cabron
Go
|
Prosze, prosze !!! Na Naszym Forum "rozkwita" pseudomedycyna-badziewno-bezwiedzowo-odpustowa!!! Prosze jak to mozna dac swiadectwo na temat poziomu swojej "glebokiej wiedzy" !!! Niektórzy dokładnie tak samo mówią o DO
|
|
|
|
|
|
|
Cabron
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Na Naszym Forum "rozkwita" pseudomedycyna-badziewno-bezwiedzowo-odpustowa!!! Prosze jak to mozna dac swiadectwo na temat poziomu swojej "glebokiej wiedzy" !!! No proszę, proszę jak łatwo "pluć" na każdego na cudze konto. Misiek w zasadzie jesteś na tym Forum nieprzydatny, ponieważ większość twoich postów, to trolling źle odbierany przez szczególnie nowych Użytkowników, których witasz na "Naszym Forum" zawsze obraźliwie. To po pierwsze. Po drugie, bardzo proszę o nie korzystanie z pogrubień i powiększania tekstu, nadużywania emonitków jeśli chcesz jeszcze tu pisać. Stawiam sprawę uczciwie i oficjalnie, abyś nie był zdziwiony i nie latał po całym internecie rozpisując się jak to tu "krzywdzą".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Niektórzy dokładnie tak samo mówią o DO Carbon, Mnie jest zupełnie obojętne, "co mówią o DO", ale jeśli niejakiego "grizzly" utożsamiasz z Dietą Optymalną lub co gorsza z Janem Kwaśniewskim, to jesteś w błędzie. Wiele osób pisze nieodpowiedzialnie "w imieniu" i "na konto" - nie tylko tutaj!, choć ani do jednego, ani do drugiego nie są upoważnieni. Na tej zasadzie można "upodlić" nawet najszlachetniejszą ideę, czego dowodem są "dyskusje" internetowe na dowolny temat. Jak widzisz, jako administrator tego Forum jestem otwarty na prezentację każdego pomysłu, który może prowadzić do zdrowia, ale jednocześnie pozwalając na wiele, nie odpowiadam i nie śledzę wszystkiego, co się tu pisze.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Stawiam sprawę uczciwie i oficjalnie, abyś nie był zdziwiony i nie latał po całym internecie rozpisując się jak to tu "krzywdzą"...
Bardzo prosze abys sie na mnie nie gniewal ADMINIE! Bardzo mi przykro z powodu tego, ze masz do mnie taki krytyczny stosunek. Z pokora przyjmuje twoje uwagi i bede sie staral Ciebie nie denerwowac!
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
No proszę, proszę jak łatwo "pluć" na każdego na cudze konto. Misiek w zasadzie jesteś na tym Forum nieprzydatny, ponieważ większość twoich postów, to trolling źle odbierany przez szczególnie nowych Użytkowników, których witasz na "Naszym Forum" zawsze obraźliwie. To po pierwsze. Po drugie, bardzo proszę o nie korzystanie z pogrubień i powiększania tekstu, nadużywania emonitków jeśli chcesz jeszcze tu pisać. Stawiam sprawę uczciwie i oficjalnie, abyś nie był zdziwiony i nie latał po całym internecie rozpisując się jak to tu "krzywdzą".
popieram.to staje sie po prostu nudne i trudne dla przybysza z netu. mowilem juz kiedys o forum o pralkach.wchodze i znajduje rozwiazanie problemu ,a tu ktokolwiek wejdzie ---->spotkanie z kosmatym warcholstwem,albo ze sledczymi szukajacymi przebrzmialych legend tego forum - ktokolwiek wejdzie nowy-podejrzenia -to trudne dla nowych i odstrecza ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|