Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wątek: srebro (Przeczytany 21001 razy)
|
admin
Gość
|
ChciaĹbym mieÄ spokĂłj na Forum, a tu zawsze ktoĹ prowokuje...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
ChciaĹbym mieÄ spokĂłj na Forum, a tu zawsze ktoĹ prowokuje...Â
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Gość
|
...Stawiam sprawÄ uczciwie i oficjalnie, abyĹ nie byĹ zdziwiony i nie lataĹ po caĹym internecie rozpisujÄ
c siÄ jak to tu "krzywdzÄ
"...
Bardzo prosze abys sie na mnie nie gniewal ADMINIE! Bardzo mi przykro z powodu tego, ze masz do mnie taki krytyczny stosunek. Z pokora przyjmuje twoje uwagi i bede sie staral Ciebie nie denerwowac! czy pod nickiem grizzly jest ukryty facet ,czy ciota? nie rob z siebie czlowieku blazna,przede wszystkim z tego forum nie rob cyrku. miejze szacunek choc do siebie,bo czytajac twoje wpisy -nie masz go dla  innych.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...czy pod nickiem grizzly jest ukryty facet ,czy ciota? nie rob z siebie czlowieku blazna,przede wszystkim z tego forum nie rob cyrku. miejze szacunek choc do siebie,bo czytajac twoje wpisy -nie masz go dla  innych...
Marek, dlaczego tak na mnie "naskakujesz" ? Wiesz doskonale, ze nie moge sie "bronic" ! Admin wyraznie stwierdzil, ze mam sie "wyciszyc" i ja mam zamiar uszanowac jego "wole". W innych okolicznosciach prawdopodobnie w taki sposob bys nie pisal o mojej osobie.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
miĹ jest bardzo grzeczny dziĹ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
Panowie, jeĹli lubicie, chcecie "po mÄsku" pogadaÄ, to proponujÄ jakieĹ otwarte forum. Nim was zbanujÄ
zdÄ
Ĺźycie siÄ nagadaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
ChciaĹbym mieÄ spokĂłj na Forum, a tu zawsze ktoĹ prowokuje... "viola44", "SpokĂłj" nie oznacza brak postĂłw. "SpokĂłj" oznacza tylko brak niestosownych postĂłw.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
ChciaĹbym mieÄ spokĂłj na Forum, a tu zawsze ktoĹ prowokuje... "viola44", "SpokĂłj" nie oznacza brak postĂłw. "SpokĂłj" oznacza tylko brak niestosownych postĂłw. ChciaĹam napisaÄ komentarz, lecz bardzo niespodziewanie i nieopacznie nacisnÄĹam klawisz klawiatury komputera( nie mam pojÄcia ktĂłry), i oto pojawiĹ pusty post , przyznam siÄ iĹź sama przed soba doznaĹam zmieszania , potem pojawiĹy siÄ inne komentarze po przeczytania ktĂłrych wĹosy stanÄĹy mi dÄba, cyt ."czy pod nickiem grizzly jest ukryty facet ,czy ciota? nie rob z siebie czlowieku blazna,przede wszystkim z tego forum nie rob cyrku. miejze szacunek choc do siebie,bo czytajac twoje wpisy -nie masz go dla innych", jakoĹ tak energia uszĹa Ĺźe mnie i stwierdziĹam Ĺźe nic juz nie napisze. to tyle w tej kwestii. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Gość
|
viola44 ,a nie uchodzi z ciebie energia kiedy czytasz takie cos? Ten termin "maxHR" odnosi sie do "testu na maxHR"i jest bardzo waznym parametrem okreslajacym "rokowanie"danego "delikwenta" co do dlugosci jego zycia!!! Â wkurzyl mnie gosc i jego brak szacunku do ludzi.po jego wpisach mozna wnioskowac ,ze gosc nie traktuje czlowiaka,jak czlowieka ktory czuje,tylko jak studnie z kasa. po prostu takie cos czlowieka rozpiep... .viola44 moze bys sie wczula w ludzi,ktorzy sa chorzy ,potrzebuja porady,a tu widze,ze jak ktos o cos pyta ,to spotyka sie z durnymi wynurzeniami jakiegos materialisty.nie zycze mu zle ,ale niechze czlowiek sie w koncu wykaze jakas wyobraznia i pomysli sobie ,ze moze trafic na takiego sameego,albo jeszcze na gorszego,ktory w potrzebie potraktuje go jak on traktuje innych chorych. moze powiedz mu,zeby troszke przystopowal .
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|