Autor
|
Wtek: Do admina (Przeczytany 50073 razy)
|
Krystyna*Opty*
Go
|
W szczególnosci pozdrawiam Wiole i Admina. Przepraszam was za wszystko. Kriss Myśle, iz wiekszość forumowiczów bedzie podobnego zdania poniewaz nie odkrywam tutaj Ameryki , staram się mysleć w sposób logiczny i zgodny ze zdrowym rozsądkiem. viola Witaj, viola44 na forum, z przyjemnością czytam Twoje merytoryczne posty, za które już teraz Ci dziękuję. I mam nadzieję, że będzie ich więcej, mimo chamskiego wyskoku naszego, hmm... forumowego stworzonka... Z powyższym Twoim zdaniem zgodziłabym się, gdyby Twoja wypowiedź dotyczyła każdej innej osoby, ale akurat nie kriss... tzn. moim zdaniem nie należy jej traktować zbyt serio... Niestety, ten typ już od dawna ma "takie poczucie humoru"... I pewnie jeszcze niejeden raz nas zaskoczy...
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
ooorety powiem wam, ze ja tego wszystkiego nie jestem w stanie tak do konca pojac
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
powiem wam, ze ja tego wszystkiego nie jestem w stanie tak do konca pojac
a po co pojmować? widać, że niektórzy znają się jak łyse konie z netu.
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
widać, że niektórzy znają się jak łyse konie z netu. powiem ,ze krystyne znam z widzenia i z obserwacji baba nie ma rowno pod sufitem . jej wypowiedzi nie traktowalbym powaznie,z tego co slyszalem ma jakies problemy i widac wyzywa sie w necie . marek.
|
|
|
|
|
|
|
Czesław
Go
|
Bardzo konfliktowa osoba. Trzeba unikać konwersacji.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
W szczególnosci pozdrawiam Wiole i Admina. Przepraszam was za wszystko. Kriss Myśle, iz wiekszość forumowiczów bedzie podobnego zdania poniewaz nie odkrywam tutaj Ameryki , staram się mysleć w sposób logiczny i zgodny ze zdrowym rozsądkiem. viola Witaj, viola44 na forum, z przyjemnością czytam Twoje merytoryczne posty, za które już teraz Ci dziękuję. I mam nadzieję, że będzie ich więcej, mimo chamskiego wyskoku naszego, hmm... forumowego stworzonka... Z powyższym Twoim zdaniem zgodziłabym się, gdyby Twoja wypowiedź dotyczyła każdej innej osoby, ale akurat nie kriss... tzn. moim zdaniem nie należy jej traktować zbyt serio... Niestety, ten typ już od dawna ma "takie poczucie humoru"... I pewnie jeszcze niejeden raz nas zaskoczy... Ciesze się ze tak to widzisz, pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
Bardzo konfliktowa osoba. Trzeba unikać konwersacji.
nie chodzi o to ,ze to konfliktowa osoba,tylko o to,ze jest zdrowo walnieta-mowie-znam z widzenia i z opowiadan. baba ma problemy sama ze soba i bog wie jeszcze z kim. a ktos kto ma spaczony umysl,nie moze prawidlowo oceniac rzeczywistosci-ocenia ludzi wlasna miara-ten typ juz tak ma.
|
|
|
|
|
|
|
czesio
Go
|
Dzień dobry MarekL, skoto tak piszesz, to też jesteś zdrowo, także, zarówno
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
mowie tylko ,ze baba jest zdrowo walnieta ,bo ja znam z widzenia i widze jak sie zachowuje i co o niej mowia,a dyskutowac mi sie o niej nie chce ,bo nie ma o czym. pisze to tylko dlatego,zeby osoby,ktore poczuja sie przez nia urazone wiedzialy ,ze baba ma problemy sama ze soba,takze jej gdakaniem nie ma sie co przejmowac.
|
|
|
|
|
|
|
czesio
Go
|
Dzień dobry MarekL Ty też jesteś nieźle walnięty, skoro trzy posty piszesz na temat swojej fobii. Nie troluj.
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
take it easy czesiu robie tylko przysluge tym,ktorym ta baba chce dokopac,poniewaz nie moze sie na nikim innym wyzyc -ot i tylko tyle,a ty widze,ze widzisz,ze ja tutaj z armata przyszedlem. mozesz sie uspokoic ,nie mam mozliwosci tutaj czesto zagladac ,a i na babe nie chce mi sie patrzec.
|
|
|
|
|
|
|
czesio
Go
|
Dzień dobry M-are-kL czy tu też musisz być takim chamem?
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
posluze sie slowami filozofa Blaisa Pascala ;"Ci, którzy nie miłują prawdy, szukają pozoru przeczenia jej w mnogości tych, którzy jej przeczą" .
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
tzn. moim zdaniem nie należy jej traktować zbyt serio...
"Człowiek jest mieszaniną pychy i nikczemności, wielkości i nędzy; pragnie cnoty, a służy grzechowi; pragnie trwałego szczęścia, a goni za chwilowymi rozkoszami; pan ziemi i nędzny robak"-Blaise Pascal PS.zrozum czlowieku,ze tak jak ty nie traktujesz chorych osob serio ,tak i ciebie kiedys tak potraktuja-posmakujesz tego co sama rozdajesz.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
marku, którą krystyne znasz z widzenia, bo juz się gubie w tym wszystkim...
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
powiem ,ze krystyne znam z widzenia i z obserwacji baba nie ma rowno pod sufitem . jej wypowiedzi nie traktowalbym powaznie,z tego co slyszalem ma jakies problemy i widac wyzywa sie w necie . marek.
gę nie chodzi o to ,ze to konfliktowa osoba,tylko o to,ze jest zdrowo walnieta-mowie-znam z widzenia i z opowiadan. baba ma problemy sama ze soba i bog wie jeszcze z kim. a ktos kto ma spaczony umysl,nie moze prawidlowo oceniac rzeczywistosci-ocenia ludzi wlasna miara-ten typ juz tak ma.
gę mowie tylko ,ze baba jest zdrowo walnieta ,bo ja znam z widzenia i widze jak sie zachowuje i co o niej mowia,a dyskutowac mi sie o niej nie chce ,bo nie ma o czym. pisze to tylko dlatego,zeby osoby,ktore poczuja sie przez nia urazone wiedzialy ,ze baba ma problemy sama ze soba,takze jej gdakaniem nie ma sie co przejmowac.
gę
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
marku, którą krystyne znasz z widzenia, bo juz się gubie w tym wszystkim...
Własnie Marku o ktorą Krystynę Ci chodzi ?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Własnie Marku o ktorą Krystynę Ci chodzi ?...
E tam, zawsze "JEDNYCH" uwielbiamy a "innymi" gardzimy! Natomiast "publicznie" uskuteczniamy "polityczna poprawnosc"bo tak podobno jest dobrze, zgodnie z zasadami "dobrego wychowania" Tylko jest pytanie z jakiego systemu politycznego wywodza sie te "zasady dobrego wychowania" ??? Dla mnie kazda osoba robi "striptis swoimi postami"po pierwszych zdaniach od razu wiadomo czy ktos jest "socjalista"(tak delikatnie to ujmujac) czy zalicza sie do "innej opcji" Musze dodac, ze kazdy socjalista rozumuje i dziala w pewien "specyficzny" sposob!!! Pieknie jest wszystko pokazane na filmie "Katyn" Jest taka scena jak "gospocha" odwiedza po wojnie "PANIA GENERALOWA"Tak pieknie WAJDA to wymyslil i pokazal!!!
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
grizzly zgadzam sie z Toba. Samo życie pięknie to ująleś
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Tak myślę sobie gryzzli, że powinieneś jak najszybciej poczuć powołanie na księdza. Od razu trafiłbyś do "elity" o czym marzysz, a tak, żal czytać jak się miotasz w tym "planktonie". Nie trać czasu!. Na Parafii dostałbyś "gospochę" z urzędu, ale na jaką trafisz i tak będzie zdatna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|