Autor
|
Wtek: Jak Obnizyc Cholesterol. (Przeczytany 360195 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
I tak trzymać! Bo jajca na śniadanie to jest to...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A potem wychodzą takie jajca że chłop umarł a miałwszystkie wyniki w normie Nawet nie pił, i nie palił...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może jeszcze BTW - 1:2:4 wyrażę w % energii 20:40:40 - aby bardziej zrozumiale "naukowo" było. Wolę podawane proporcje w gramach, niż w %...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie to obojętne, ale niektórzy w gramach się gubią, bo procenty mają lepiej opanowane!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ten zestaw z chlebkiem bardzo fajny, ale trzeba mieć dentystę w rodzinie albo od razu zbierać na szeroki uśmiech.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ten zestaw z chlebkiem bardzo fajny, ale trzeba mieć dentystę w rodzinie albo od razu zbierać na szeroki uśmiech. A bo admin to zrównał, a u Doktora chyba jakoś inaczej to szło.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo ja się na szczęście nie znam i głupoty piszę. Przez to zainteresowania "moją skromną osobą" brak i mam święty spokój do własnych rozważań... Tak lubię!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tak dla tych wszystkich, co to "30g" mają tylko z Doktora w głowie, to napiszę, że Doktor opracował doskonałą, prozdrowotną dietę niskobiałkową, wysokowęglowodanową nazwaną przez siebie "dietą japońską", choć ani ryb, ani ryżu w niej nie było, za to twaróg z jajcami, kartofle i różne inne źródła węglowodanów dostępnych w Polsce, ale ludziom się tak zakodowało, że jak Doktor to tylko Dieta Optymalna na niezdrowych nasyconych tłuszczach zwierzęcych, czyli golonko ze smalcem i piwem, przy czym można mięso na chleb zamienić, a piwo na bimber, tylko żeby smalcu było cieniutko... I tyle (...) (takie niedomówienie) wiedzą, bo książek nie czytają, tylko przeważnie cudze poglądy na temat "diety Kwaśniewskiego" zamieszczane w internecie. I wiecznie pretensje, że "im Kwaśniewski zaszkodził", a nie ich własna GŁUPOTA! No sorry, że tak szczerze, ale ja mogłem, mogę i będę mógł sobie na to pozwolić, albowiem kompletnie na "uwielbieniu mas" mi nie zależy, a nie jak jakiś tam "karierowicz", co musi dziób trzymać w trąbkę i mówić co się ludziom podoba, jak chce "karierę" zrobić, albo tak gadać, żeby "ludzie kochali ..." Czyli kłamać, bo prawda jest przeważnie bolesna i obrazoburcza. Nie piszę takich rzeczy, aby kogokolwiek obrazić, ale gdyby choć jedną osobę takie pisanie nakłoniło do samodzielnego myślenia - warto!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A bo ja się na szczęście nie znam i głupoty piszę. Przez to zainteresowania "moją skromną osobą" brak i mam święty spokój do własnych rozważań... Tak lubię! A więc to tak?! Wiedziałem że coś jest na rzeczy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"wirtualia"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takiego Foruma, to rozumiem, a prozdrowotny przykład diety Ww mam w domu i potwierdzam, choć na wąskiej grupie badanych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|