Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: Śledzik a,la Popielec. (Przeczytany 14107 razy)
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...krystian,najlepsze to chyba opiekane,nieprawdasz?...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ryby śmierdzą nieapetycznie i to bez wyjątku, gorzej niż baranina... Ale lepsza ryba niżna ten przykład dżdżownica...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ryba smierdzi kiedy jest stara a baranina jak zle zrobiona
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jasne, jak się ma standardowe kubki smakowe, to owszem...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
... przy zaostrzonym węchu nic nie pomoże...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
To chyba nie kubki smakowe a nos masz wyostrzony
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Aha mało tego, że zmysły masz pofertane, to z twoich wypowiedzi ostatnio wynika, ze jesteś cały pofertany i to jest cały Twój problem
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Nie wymadrzaj się WojciecuS., wszystkie rozumy pozjadałeś?, Nie lubi się takich ludzi :lol:Przynajmniej ja takich nie lubie
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Ryby śmierdzą nieapetycznie i to bez wyjątku, gorzej niż baranina... Ale lepsza ryba niżna ten przykład dżdżownica... Walenie też?! no co ty...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Aha mało tego, że zmysły masz pofertane, to z twoich wypowiedzi ostatnio wynika, ze jesteś cały pofertany i to jest cały Twój problem Wow, co za zaszczyt mnie spotkał! Trzy posty o tym jaki jesyem pofyrtany!!! No, chyba jestem jedank strasznie pofyrtany, ale to taka rzadkość i wyjątkowość dziś...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To chyba nie kubki smakowe a nos masz wyostrzony Nie ma smaku bez węchu... Są gatunki, dla których katar jest śmiertelnym zagrożeniem, ponieważ z powodu utraty węchu tracą również łaknienie. Ale... co tam, to tylko pofyrtaniec tak se poalnął...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A ryby są niejadalne, bo cuchną niestety...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zapach może być sprawą gustu.......
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jak to dobrze, ze jestesmy rozni. Nie kazdy musi lubic ryby i nie kazdy musi ich nie- lubic.
Osobiscie uwielbiam zlotnice, z rodziny fladry, super w smaku.
Nie wiem czy mowilem o tym, ale dostaje ryby, ktore sa zlowione najpozniej dwa dnie przed mi ich dostarczeniem, wiec sa tak swieze, ze az pachna morzem.
A apropo baraniny, to tez dobrze, ze nie wszyscy ja lubia, bo jagniat juz brak na rynku i w sklepie kosztuje taki udziec wiecej jak poledwica wolowa, ktora jest mi zupelnie obojetna ale jest najdrozsza.
Niech zyje roznorodnosc.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak wszyscy to wszyscy i ja też.
A mnie generalnie ryby śmierdzą , nawet ja je sama łowię, a łowię. I to mąż je oprawia , bo jemu nie śmierdzą. Więc w tej różnorodności świetnie się rozumiemy. Jest to całkiem zwyczajne i normalne , że to co dla kogoś jest zachwycające dla drugiego może być odrażające. Jeśli już aż takimi skrajnościami operować. Czarne- białe.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dodam , że jak mąż zrobi rybki to potem nie śmierdzą i mogę jej jeść ze smakiem. A śledzie sama robię i przyrządzam tak , żeby nie śmierdziały a potem są mniam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|