Autor
|
Wtek: (Trudne) pytania do admina... (Przeczytany 106214 razy)
|
Zyon
|
Aha......
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale on się tłumaczył na dobrychdzieciach z tego maila... I to w trybie pilnym!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale on się tłumaczył na dobrychdzieciach z tego maila... I to w trybie pilnym! Pewno się wytłumaczył. Ciekawe czy już wie jakie są obecnie proporcje?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
I znów wyszedłem na dudka! Siekierkowy jeden, dyktator bananowy!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I znów wyszedłem na dudka! Siekierkowy jeden, dyktator bananowy! Tłuste LC samo się obroni. Teraz jakby emocje opadły, ale pewnie to tak pulsacyjnie działa...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeczytaj watek do konca, napiecie rosnie z kazdym postem a akcja nabiera tempa. Tajne spiski, zdradzieckie intrygi, podejrzane lobbingi, taktyczne sojusze i moralna degrengolada niczym z powiesci Steiga Larssona Statek plynie w niewiadomym kierunku, ster sie urwal a zagle polamane, nikt nie wie dokad i kiedy doplnynie ale wszyscy wiedza, ze na pokladzie grasuje seryjny morderca. Czy czlonkowie stowarzyszenia zjednocza sily wbrew swoim partykularnym interesom aby wspolnie go schwytac?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
W tym 2 temacie (z linka ostatniej wypowiedzi na 1 stronie) JW obiecal ze napisze cos o typowaniu metabolicznym ale niestety do dzisiaj nie napisal. Z tego co kojarze to on ma certyfikat z kursu tego typowania.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Typowanie metaboliczne - super hoax (słowami perkusisty), jak i grupy krwi. "Jesteś tym co jesz" - komuś się ładnie powiedziało.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O mechanice kwantowej pisałeś przy okazji epigenetyki, nazywając ją fizyką kwantową. Pisałeś dokładnie o tym, że zwykła genetyka to jak fizyka, a teraz mamy fizykę kwantową czyli i genetyka powinna być na miarę. Nie ma fizyki kwantowej, widzisz jaka Twoja wiedza i do czego się nadaje. Stary Kwaśniewski powołuje się na starożytne pisma, a ja się mam wstydzić? Reszta Twojego postu to bla, bla, bla... Czytaj to co piszesz Wiedza, he, he.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wlasnie, pisalem o fizyce a nie mechanice, to subtelna acz istotna roznica A fizyki kwantowej to juz nie ma? Zdelegalizowali juz? To chyba trzeba teraz jakies starozytne ksiegi egipskie czytac i papirusy z babilonu hehe dobrze, ze ci dzisiaj zylka nie peka, ale ostatnio jak mnie rugales totem takiego poblazliwie patrzacego tatka, ktory mowi do swojego przyglupawego synka z kwadratowa glowa w kwestii tego jak sie liczy maxa, to jednak okazalo sie, ze to ja mialem racje i potwierdzil to girewik vice-vicemistrz swiata bla bla
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wlasnie, pisalem o fizyce a nie mechanice, to subtelna acz istotna roznica A fizyki kwantowej to juz nie ma? Zdelegalizowali juz? To chyba trzeba teraz jakies starozytne ksiegi egipskie czytac i papirusy z babilonu hehe dobrze, ze ci dzisiaj zylka nie peka, ale ostatnio jak mnie rugales totem takiego poblazliwie patrzacego tatka, ktory mowi do swojego przyglupawego synka z kwadratowa glowa w kwestii tego jak sie liczy maxa, to jednak okazalo sie, ze to ja mialem racje i potwierdzil to girewik vice-vicemistrz swiata bla bla Fizyki kwantowej nigdy nie było. Oczywiście wtedy się myliłem, pewnie jeszcze wiele razy wcześniej i później będę Jak chcesz to teraz też mogę się mylić, tylko co to zmieni? Jakie żyłki? Miękkie ciasto, stary
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fizyki kwantowej nigdy nie było. RLY? ozesz No to trzeba zglosic szybko na allegro, ze oszusci grasuja!! http://allegro.pl/eisberg-resnick-fizyka-kwantowa-i2992021337.html PWN to wydalo te falszywke Mialem ich za powazne wydawnictwo.. Tu wiecej tych oszustow http://allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&country_code=1&string=fizyka+kwantowa&search_type=1&shop=0&closed=1&exclude=&shippingTime=0&price_from=&price_to=&category=0&order=t&view=gtext&offer_type=0Oczywiście wtedy się myliłem, pewnie jeszcze wiele razy wcześniej i później będę Jak chcesz to teraz też mogę się mylić, tylko co to zmieni? Mi nic, wazne, ze umiesz przyjac na klate Nie myli sie ten co nic nie robi ale jeszcze wyciagniecie wnioskow zostaje Trzeba ciagle dazyc do nowych celow, nie wolno osiadac na laurach i przezuwac tego co ktos wyplul, bo inaczej swiat stanie w miejscu Jakie żyłki? Miękkie ciasto, stary No to dobrze , pisales, ze mam niebywala zdolnosc podnoszenia ci cisnienia i pomyslalem, ze chyba troche ci podnioslem Nie przejmuj sie, kto sie lubi ten sie czubi hehehe, mam nadzieje, ze nie napiszesz na mnie raportu i nie dodasz w stopce instrukcji jak ingrorowac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Fizyka kwantowa to oczywisty błąd. Dla mnie niedopuszczalny, ale podobno może być synonimem dla mechaniki kwantowej i fizyki cząstek elementarnych... Media decydują, nie ja, to tak jak z wyjątkiem od reguły Ruszasz mi nerwa straszliwie, to oczywiście dobrze, wszystkie terraria posprzątałem Krew nie woda, wybacz osobiste wycieczki, jeśli się takie trafiły. No i co z tymi typami?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To oczywiste - nie istnieja, jak fizyka kwantowa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
... Ruszasz mi nerwa straszliwie, to oczywiście dobrze, wszystkie terraria posprzątałem ... Co planujesz w najbliższym czasie porządkować- mógłbyś uprzedzić, tak na wszelki wypadek, gdyby @Zyon odmówił pomocy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Ruszasz mi nerwa straszliwie, to oczywiście dobrze, wszystkie terraria posprzątałem ... Co planujesz w najbliższym czasie porządkować- mógłbyś uprzedzić, tak na wszelki wypadek, gdyby @Zyon odmówił pomocy. Piwnica czeka, ale Zyon nie odmawia zwykle...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Domniemam, że starszemu trudno odmówić.
|