Autor
|
Wtek: Tematy dotyczące forum (Przeczytany 90644 razy)
|
|
ali
Go
|
renia - wiem, że nie mogę wymagać od ciebie żebyś mnie zrozumiała - nie ten poziom. Twoja rehabilitacja tutaj trochę potrwa i miejmy nadzieję, że jeszcze ktoś, kiedyś napisze do ciebie prywatny list.
nie masz racji może nie powinna podawać kto pisał jej sprawa że to ujawniła to Kodar strzeliła sobie samobója nie musiała dzielić się swoją prywatnością nikt ją o to nie prosił ps swego czasu też mieliśmy zastrzeżenia do pisanych tu przez "kodar" postów, ale tego nie ujawnialiśmy, potraktowaliśmy ją jako wirtualny byt który może mieć ze sobą problemy i wszystko wróciło do normy skończmy temat, kto potrafi myśleć to wyciągnie z tego właściwe wnioski zapewne nie tylko jej się to przytrafiło
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Nie ma ludzi kryształowych, natomiast są tacy, którzy potrafią dokopać leżącemu, czerpiac z tego radość. Smutne prawda?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
nie masz racji może nie powinna podawać kto pisał jej sprawa że to ujawniła to Kodar strzeliła sobie samobója nie musiała dzielić się swoja prywatnością nikt ją o to nie prosił ps swego czasu też mieliśmy zastrzeżenia do pisanych tu przez "kodar" postów, ale tego nie ujawnialiśmy, potraktowaliśmy ją jako wirtualny byt który może mieć ze sobą problemy i wszystko wróciło do normy skończmy temat, kto potrafi myśleć to wyciagnie z tego właściwe wnioski zapewne nie tylko jej się to przytrafiło
Ali może ja nie orientuję się w jakiś wcześniejszych zastrzeżeniach co do Kodar, nie jestem jej fanką, ale starałam się ocenić całą sytuację w sposób bardzo obiektywny. Oboje mamy prawo do własnej opinii. Masz rację - kończę temat.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
kto potrafi myśleć to wyciągnie z tego właściwe wnioski
he he niektórzy zapominają się a żółtodzioby mogą nie znać na forum publicznym obowiązuje zasada wszystko to co napiszesz może być wykorzystane przeciwko Tobie
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Czyli wg Ciebie nieprawdy nie można utajnić? Mozna Opal, mozna, tego masz przykladow tu na tym forum ....kilka. Np. podszywanie sie pod kogos innego i mowienie bzdur ( nieprawdy) jest utajnieniem nieprawdy, mozna tez utajnic nieprawde, czyli klamstwo tak, jak to zrobila kodar....utajnila to kim jest......chyba, ze ponownie ktos utajnil klamstwo i napisal do Reni w imieniu Kodar a biedna Kodar o tym nic nie wie. Takie podszywanie sie pod inne osoby jest jeszcze bardziej skandaliczne niz obnazenie prawdy. A jeśli jeden mutant* "obnaża" rzekomą informację z priva drugiego mutanta? To czy to jest skandaliczne? A jeśli mutant nr 1 obrzuca na forum inwektywami mutanta nr 2 (czyli de facto samą siebie) - to czy to jest skandal? Wiesz, co tu jest najgorsze? Że to forum jest prawie jak teatr jednej aktorki, (wesolutkiej zresztą, jak zawsze)... , która gra tutaj coraz to nowe role... I rzeczywiście - muszę jej pogratulować fantastycznego talentu do wkręcania tych nielicznych "prawdziwków" na tym forum... Sama też niedawno dałam się wkręcić... o czym admin zechciał mnie uświadomić... za co mu jeszcze raz dziękuję, bo naiwnie tkwiłabym dalej w błędzie, a ona dalej by się bawiła moim kosztem... No cóż, teraz nasz muli-mutant ma trochę trudniejsze zadanie - musi zacząć pisać na foum poprawnie... P.S. Odezwałam się do Ciebie, bo chyba jednak nie jesteś E...mutantem... * czytaj: ta sama osoba X występująca pod wieloma zmieniającymi się stale mutacjami
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...czytaj: ta sama osoba X występująca pod wieloma zmieniającymi się stale mutacjami...
Czyli kodar to mutant? Opal to moze i tak!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
no mowilam, lepiej niz w cyrku
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
no mowilam, lepiej niz w cyrku Masz rację, tu jest naprawdę lepiej niż w cyrku
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Masz rację...
Jest juz po polnocy i "atmosfera" zaczyna byc jak w slynnym filmie directed by John Carpenter - "The Thing"
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Pokaż na co Cie stać....no i pokazali. Dobranoc .
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
"The Thing"
no "cóś" sie dziac musi, bo inaczej bylo by nudno....
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
w zasadzie jak tak sie teraz zastanawiam, to juz tylko osoby, ktore pisza wzglednie poprawnie sa bezpieczne od pomowien i rzeczywiscie tylko kilka jest takich osob czyli co, mutanty opanowaly forum dr-k? bylby z tego dobry pomysl na scenariusz w tym szalenstwie jest metoda
|
|
|
|
|
|
|
Meg
Go
|
Tak sobie czytam to co piszecie i uwierzyć nie moge że są takie osoby które tak wkręcają innych,ale JAJA jednego tylko nie rozumiem jak można chorowac i to cieżko stosując ŻO???????To podejrzane co nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Krystyno, czy dobrze rozumiem, że ja jestem mutantem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak lubiłam to forum, a teraz to nie wiem czy jest sens tu pisać? Wiem, wiem...nie robię łaski...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"renia" co ty się przejmujesz "wirtualnymi" osobami? Korzystaj z tego Forum dla własnego pożytku. Jest tu parę osób, które dobrze tłumaczą, jest też tu parę osób, które widzą tylko swoich wyimaginowanych "wrogów", jest kilka osób, co uczesniczy w dyskusjach tylko po to, aby innych "utruć" i sprowokować kłótnię. Samo życie, tylko czasem trochę ostrzej, bo "anonimowo". Nie zrobiłaś nic złego. Ucz się kulturalnej dyskusji, a wszystko będzie dobrze. Niektórzy mają ciężki charakter "internetowy" i zawsze szukają zwady. Tak jest na wszystkich forach internetowych i nie wolno się tym przejmować, ani prowokować, bo zawsze można przeczytać coś przykrego na swój temat. Lepiej nie poruszać osobistych spraw, bo wcześniej, czy później ktoś "boleśnie" to może wyciągnąć z rękawa. Nie przejmuj się głupstwami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|