Czesław
Go
|
ludzie bójta sie i na sztorc kosa -krystyna przeglada profil WojciechS- bedzie nastepny klon. A teraz godz. 12,24 analizuje profil "Majka" Krysiu "Majka" to czyj "klon"?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Podstawiona,to ja nie jestem...
Kodar Witaj, pozdrowienia Tobie przesylam!!! Jak tam twoje zdrowie? Napisz jak mozesz z czym masz problemy?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...A teraz godz. 12,24 analizuje profil "Majka" Krysiu "Majka" to czyj "klon"? ... Obywatelu Czeslaw, zaraz bedziecie na celowniku!!! I po co wam to bylo!? Nie lepij siedziec cicho i siem "klonowac" ???
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
...Podstawiona,to ja nie jestem...
Kodar Witaj, pozdrowienia Tobie przesylam!!! Jak tam twoje zdrowie? Napisz jak mozesz z czym masz problemy? serdeczne dzieki za pozdrowienia oj,misiek,nie badz taki ciekawy.... oj, problemow to, by sie i uzbieralo,ale coz sa moje w porownaniu do twoich
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
ludzie bójta sie i na sztorc kosa -krystyna przeglada profil WojciechS- bedzie nastepny klon. A teraz godz. 12,24 analizuje profil "Majka" Krysiu "Majka" to czyj "klon"? Ojej, kolejny donosiciel... A dlaczego "Ciebie" i "kogośtam" tak interesuje, co i kogo ja czytam? Nadrabiam zaległości, bo wiele starych i długich wątków dotychczas nie przeczytałam, a są bardzo ciekawe... Ale skoro pytasz, to odpowiem i mam nadzieję, że nie zgłosisz mnie za to do moderacji... - Moim zdaniem Majka jest autentyczna Zadowolony?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...oj, problemow to, by sie i uzbieralo,ale coz sa moje w porownaniu do twoich ... Ciekawe co masz na mysli? Napisz prosze, bo znowu, powstana jakies spekulacje! Tylko prawda nas wyzwoli.
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
A dlaczego "Ciebie" i "kogośtam" tak interesuje, co i kogo ja czytam? zeby wiedziec mniej wiecej na kogo i kiedy nastapi kolejny atak . ciekaw jestem ile masz tu klonow,bo mnie sie wydaje,ze kazdy mierzy swoja miara. gdybys nie miałam pojecia jak to jest sie klonowac,to nie pisalabys-tak wiec pisz jak to jest zmieniac swoje ip,klonuj sie a my sie posmiejemy-w koncu klaun tez jest potrzebny na forum.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
... - Moim zdaniem Majka jest autentyczna ... Krysia a moge prosic o twoja opinie, na temat "grizzly" ? Czy jestem autentyczny, czy klonowany?
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
moze niech zrobi liste autentycznych klonow i autentycznych uzytkownikow,wtedy bedziemy na 100% pewni z kim mamy do czyniena. moim zdaniem powinien ja ktos nagrodzic zoltymi papierami-w koncu sobie zapracowala,jakby na to nie spojrzec.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
... - Moim zdaniem Majka jest autentyczna ... Krysia a moge prosic o twoja opinie, na temat "grizzly" ? Czy jestem autentyczny, czy klonowany? Heh... jak by Ci tu powiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
W taki sytuacji lubie pogadac z inteligetna osoba..........wlasnie ze soba samym. Kurcze skad ja znam to powiedzenie?? Ciagle to slysze: z ust mojego braciszka. Czasem mnie to strasznie denerwuje bo mowiac tak traktuje mnei jak polglowka. Przykre to ale tak to odbieram.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
czy powinnam jeszcze wyjasniac i jak,to co???????????? Nie, przecież wszystko jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...w koncu sobie zapracowala...
Marek nie gadaj, wiele wskazuje na to, ze Krystyna przynajmniej ma racje "co do problemu"natomiast sam fakt "bycia klonem" to dla mnie, zaden problem. Po prostu kazdy post traktuje jako "mysl"i malo wazne, ktory klon to wygenerowal !!!
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
no to mowie-klony i klauny sa potrzebne -jeden sklonowany klaun i pare klonow-super sklad-dzieki czemu wiele "ciekawego" mozna sie dowiedziec.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Czy jestem autentyczny, czy klonowany? he he jesteś sklonowany kudłacz
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
no to mowie-klony i klauny sa potrzebne -jeden sklonowany klaun i pare klonow-super sklad-dzieki czemu wiele "ciekawego" mozna sie dowiedziec.
to skoro jest tak dobrze to czemu niektórzy narzekają?
|
|
|
|
|
|
|
MarekLisowski
Go
|
to nie narzekać ,tylko działać. Jabym tutaj czesto zagladal,to szczerze mowiac mialbym dosc tych atakow choroby -takze nie dziwie sie,ze niektorzy narzekaja -ilez mozna ,prawda? nie wiem jak to sie czesto zdarza,ale czy to nie cyklicznie?-remisja? atak?
|
|
|
|
|
|
|
|