renia
|
Teraz mi wstyd
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Teraz mi wstyd A dlaczego? Nie wszyscy musza znac dziela Chopina. To w konvu tylko preludium.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz mi wstyd A dlaczego? Nie wszyscy musza znac dziela Chopina. To w konvu tylko preludium. Ale "preludium" jest bardzo ważne
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Teraz mi wstyd A dlaczego? Nie wszyscy musza znac dziela Chopina. To w konvu tylko preludium. Ale "preludium" jest bardzo ważne Najwazniejsze!!! Ale Chopin chyba o tym nie wiedzial. Wszystkie jego preludia sa takie krotkie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba nie był optymalny
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiesz, Adampio, pomyślałam sobie, co mój mąż powiedziałby, gdyby poczytał moje posty już go słyszę: czyś ty dziewczyno oszalała! Jestem szalona...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Wiesz, Adampio, pomyślałam sobie, co mój mąż powiedziałby, gdyby poczytał moje posty już go słyszę: czyś ty dziewczyno oszalała! Jestem szalona... Co ma powiedziec. Przeciez nie flirtujesz!!! Moze w koncu dowiedzailby sie prawdy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Muszę spoważnieć
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Muszę spoważnieć Dopiero co pisalas, ze najlepiej byc soba!!! A teraz chcesz zachamowac naturalna droge wyproznienia emocjonalnego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I co tu robić..? być, albo nie być...oto jest pytanie..
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
I co tu robić..? być, albo nie być...oto jest pytanie.. być oczywiście i "zarażać" słonecznym usposobieniem ten nasz ponury naród .
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
I co tu robić..? być, albo nie być...oto jest pytanie.. być oczywiście i "zarażać" słonecznym usposobieniem ten nasz ponury naród . Dokladnie Mari. Popieram!!!! Tylko byc soba....dewiza na dzis, jutro i po............
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Adampio, słyszałam, że jesteś nawet podwójnie sobą , ponoć masz sobowtóra. Mam tylko nadzieję, że to nie Twój brat bliźniak "jednojajowy", to by było nieoptymalnie Ta sprawe musze dokladnie zbadac. Jak bede w Posce zapytam mamy czy przypadkiem nie pamieta ....................
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie stresuj mamy , lepiej w Polsce zajmnij się tymi zimnymi nóżkami.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie stresuj mamy , lepiej w Polsce zajmnij się tymi zimnymi nóżkami. Okie dokie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czy ktoś mi może wyjaśnić jak to jest ze statystyką forum ? Przy marcu 2009 pisze; nowi użytkownicy : 2469 dzienna rejestracja ok. 14 użytkownicy w sumie : 231 dlaczego tylko tyle?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może doprecyzuję moje pytanie, chodzi mi o to, że jeśli dziennie jest ok.14 rejestracji, to powinno nas przybywać w błyskawicznym tempie. Może codziennie kilka osób się wyrejestrowuje, albo długo milczący są wypisywani z rejestru. Może to temat "tabu", bo zrobiło się tak cicho na forum?
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
14 dziennie to nie sa zywi ludzie, tylko boty internetowe, automatyczne programy do spamowania, hakowania stron, wyciagania adresow @, itp ktorych zapewne 'admin' sie regularnie pozbywa
|
|
|
|
|
|
|
|