Autor
|
Wtek: Czego oczekujesz od tego forum (Przeczytany 87337 razy)
|
Dasna
Go
|
Ponieważ każde Forum jest takie jak jego Użytkownicy, to ja sobie życzę: wyłącznie dorosłych emocjonalnie Użnnnytkoęwników. Ponieważ średnio raz na m-c ktoś (różne osoby w pięcioletniej historii tego Forum) tu zawsze doprowadza(ło) do awantur, to proszę przyjąć do wiadomości, że osobom dorosłym, które potrafią zachować dystans do sytuacji i stosownie się zachować, żadne "obrażanie, odsądzanie od czci, bluzgi", a tym bardziej jakiekolwiek "podcinanie nóg" nie grozi. Więc proszę nie narzekać tylko brać się do stosownego pisania na Forum, a nie robienia sobie "koncertu niespełnionych życzeń". Życzenia proszę spełniać sobie w miarę swoich możliwości tu samodzielnie, tak jak na dorosłe, świadome osoby przystało!
Mam prośbę Tomaszu. Zapoznaj się z wypowiedziami paru harcowników, a także admina i wyciągnij wnioski. Czy można nie narzekać? Czy ten język podnosi poziom dyskusji, czy ją kompromituje? Wielu moich znajomych ma bardzo złą opinię o tym forum tylko dlatego, że głównym nurtem rządzącym tutaj jest kpina, szyderstwo. Myślę, że im wcześniej ktoś to zmieni, tym lepiej, bo opinię zyskuje się długo, a traci szybko. Pozdrawiam Cię. Dariusz. Nowy ma racje, Tomaszu zapoznaj sie z wypowiedzami admina i niezwlocznie donies o tym swojemu dziadkowi, bo istnieje obawa zaprzepaszczenia jego dziedzictwa!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na drżenie nóg, to teraz jakiś wspaniały suplement diety w sklepie z chemią spożywczą jest. Teraz to na wszystko jakiś suplement, dlatego ludzie tacy szczęśliwi...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Olrajt Radziu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
JTKirk
Go
|
Dzień dobry chciałem się przywitać i jednocześnie napisać, że oczekuje, że znajdę tutaj wiele interesujących mnie informacji
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cześć, płonne nadzieje, tutaj pitolą o wszystkim, tylko nie o dietetyce i zdrowiu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No fakt, ile można w końcu jeść? Choć niektórzy całą dobę potrafią.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nad każdym posiłkiem czuwa CUN, jakież więc bezwartościowe rzeczy ludzie muszą wcinać?!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzień dobry chciałem się przywitać i jednocześnie napisać, że oczekuje, że znajdę tutaj wiele interesujących mnie informacji A nawet bardzo dobry. Zauważyłeś? To są Twoje oczekiwania względem samego siebie, a ściślej według samodzielnych, Twoich poszukiwań. Ja zauważyłem. Czego szukasz? To coś konkretnego?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Osobiście jestem bardzo zadowolona z forum chociaż nie uczestniczę w wymianie doswiadczeń -bo mam ich mało.Cieszę się że mogę czytać i brać pod rozwagę niektóre wypowiedzi.Niestety nie mam gg dlatego nie piszę. .Cenię sobie wypowiedzi adampio i morgano.tesa
Hop, hop, ale to było lata temu. Co teraz!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do wczoraj Radzio, a dziś wraca normalność na Forum. Nie marchewka i nie kije, a siekierka Radziu! Siekierka, co spadnie bez ostrzeżenia, z pierwszy błąd...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie podoba mi się ta wypowiedź! No, ale skąd to możesz wiedzieć biedaku! Mizerne szanse przetrwania!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|