|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
...czupryna niczego sobie ... Nie geny mam 50/50 - świetna pula, a sianem się nie wykręcam, tylko od kilku lat nie pcham się na afisz, bo wielu godniejszych i mądrzejszych czuło się niedocenionych - więc ustąpiłem pola i bardzo mnie to cieszy, bo ... pokazali i pokazują, co potrafią A z bardziej praktycznej strony - nikt mnie nie zaczepia na ulicy - "Przepraszam, czy Pan przez przypadek nie jest ten, tego ten - Tomasz K., ten od... ... A jeśli, to zawsze mówię i bardzo mi się to podoba , bo idę sobie dalej... jak Łazarz, ale nie ten z Ewangelii Jana lecz Łukasza... . Następnym razem wybiorę inną "skórę" Oczywiście zdjęcie i temat z nim związany, to żart i proszę tak traktować moje "pisanie"...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
... nie milej byloby rozdawac autogramy ... NIE - lepsze jest ciche życie, a "spotkania towarzyskie", czy "bycie osobą publiczną" - strasznie marnują czas .
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Pasuje i sens się nie zmienił, bo dopisałem tylko, że to żarty... A ja - zawsze frontem do Ludzi... i to nie żart.
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Elmo patrzac na twoj awatar , czy ty nie masz czasami ptasiego mozdzku hehe (zart) . Toan ja nie wiedzialem do tej pory ze ty jestes no wiesz ..... milo mi , pozdrawiam i czeska wszystkim
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
... ja nie wiedzialem do tej pory ze ty jestes no wiesz... Ja też nie "Nie znałem swoich możliwości" -
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
... ja nie wiedzialem do tej pory ze ty jestes no wiesz... Ja też nie "Nie znałem swoich możliwości" - Kurcze zupełnie inaczej wyglądasz gdy stoisz za mna
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
O! Elmo, cos ty nawyrabiała? Zatrzęsienie awatarów A ty juz przywiązałaś się do wróbelka?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Kurcze zupełnie inaczej wyglądasz gdy stoisz za mna Sławku! Wtedy wygladałem bardzo "dostatnio", bo to była końcówka pewnego krótkiego doświadczenia żywieniowego, ale ileż można sobie marnować zdrowia dla jakiejś diety niskowęglowodanowej i zaleceń pewnego dietetyka!. Dziś zbiedniałem zdecydowanie wagowo..., bo nie ma nic lepszego od zaleceń JK . Jak patrzę na swoje zdjęcia z temtego maja ogarnia mnie niesmak - jak można się było w tak krótkim czasie - tak zatuczyć!. Mam dużo spostrzeżeń praktycznych, które kiedyś wykorzystam w publikacjach. Dziś jedno - nigdy nie należy spożywać dań polecanych przez GRUBYCH kucharzy , nigdy nie wolno słuchać zaleceń ZATUCZONYCH dietetyków! Bardzo przepraszam, że zdecydowanie za mało porozmawialiśmy przy naszym spotkaniu, ale pewnie jeszcze będziemy mięli okazję, bo Świat jest mały!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Moj kwiatuszek elmo zostal sformatowany ,musze sobie cos innego uklicić ,a teraz nie jestem wstanie .Komp jest obwarowany przez dzieci Niech na ten czas zostanie ten wróbel ( intelektualnie calkiem do mnie pasuje Zwroccie uwage ze jest to uczony wrobel elmo
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Bo to runo, wypychane przez nadmiar ATP dla CUN (centralny układ nerwowy), ale od takiego dostatku głowa nie boli... a im więcej myślę - tym szybciej mi rośnie... .
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Zwroccie uwage ze jest to uczony wrobel ... I do tego atysta malarz . A ktoś powiedział, że - "lepiej być wróblem wsród orłów, niż orłem wśród wron" - chyba coś pokręciłem, a może z "garsią i dachem" - to miało być
|
|
|
|
|
|
|
|