Autor
|
Wtek: Recepta na pasożyty (Przeczytany 490395 razy)
|
kristan
Go
|
Prof J. Aleksandrowicz: "Zdrowie jest zbyt cenne by je powierzyć lekarzowi" .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Kristan.Racja! Dlatego powinniśmy czerpać wiedzę ,nie stać w miejscu,uczyć się ,aby potem uniknąć wciskania kitu(wspomnianego przez Rudkę). Dlatego ja nie spocznę ,dopóki nie dowiem się czegoś więcej o grasicy Bo zaiste, ta grasica jest bardzo ciekawym narządem . Jestem niemalże pewna ,że żywienie ma na nią wpływ/na jej zanik/ ...no chyba ,że się mylę ...ale to jeszcze nie udowodnione ,że tak nie jest .
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Elmo czy raczej Edyto-sam już nie wiem ,ale tak słyszałem - czy Ci coś wiecej wiadomo na temat grasicy. Czy temat po prostu ucichł ? Jest to ciekawa sprawa , nie do końca jednak wyjaśniona.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Elmo czy raczej Edyto-sam już nie wiem ,ale tak słyszałem - czy Ci coś wiecej wiadomo na temat grasicy. Czy temat po prostu ucichł ? Jest to ciekawa sprawa , nie do końca jednak wyjaśniona.
Aby sie dowiedziec reszty na ten temat, to proponuje aby Bruford poprosil kolege Grizzly o wyciecie takiego narzadu komus juz zpod opadnietego juz wieka (on ma takie mozliwosci). Wtedy pokaza ten organ (albo dziure po tym organie, w przypadku jak nie isnieje) Elmo i Kristan, a oni wloza reke jak niewierny Tomasz (nie T.K.) w "dziure" i sie przekonaja osobiscie, czy taki organ istnieje czy nie. Grizzly z kolega Brufordem napisza kolejna prace (tym razem wspolna) i udowodnia "Dudkowi", ze grasica nie istnieje. Elmo przeprosi na przekor T i T Bruforda. Bruford oczywiscie wybaczy. Ja takie pogodzone towarzystwo zapraszam na swoja dzialke. Rozpalimy ognisko. Ugrylujemy barana z ogonem i nerkami. Piwa nie bedzie, bo Jaro opil sie piwem i teraz trzyma rece na glowie (BSM) aby mu przestalo krwawic z tylka. Mowi, ze to dziala.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Ja takie pogodzone towarzystwo zapraszam na swoja dzialke. Rozpalimy ognisko. Ugrylujemy barana z ogonem i nerkami...
Hy, hy, hy A zaprosisz Panie z " ELYTY"???
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Hy, hy, hy A zaprosisz Panie z " ELYTY"??? Dla Ciebie beda panie wg twoich wymogow. PO 80-ce I z KASA.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
witajcie jestem nowy optymalny na tym forum , interesuje mnie jak skutecznie pozbyc sie grzybow w organizmie glownie chodzi chyba o candida podajcie jakies linki DZIEKI
POZDRO.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
witajcie jestem nowy optymalny na tym forum , interesuje mnie jak skutecznie pozbyc sie grzybow w organizmie glownie chodzi chyba o candida podajcie jakies linki DZIEKI
POZDRO.
Kangur sie tutaj specjalizuje w unicestwianiu kan-DYDY -On z pewnoscią coś poradzi
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
KANGUR PROSZE O RADY
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
KANGUR PROSZE O RADY
Skad wiesz, ze to jest kandyda?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
..Kangur sie tutaj specjalizuje w unicestwianiu kan-DYDY -On z pewnoscią coś poradzi .. Nie "kan-DYDY" tylko "kan-DYDOW", jedne "DYDY" juz uciekly! Pozostale obserwuja z rezerwa "kandydata"z powodu niskich "dochodow" prawdopodobnie nie zaatakuja!
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Nie "kan-DYDY" tylko "kan-DYDOW", jedne "DYDY" juz uciekly! Pozostale obserwuja z rezerwa "kandydata"z powodu niskich "dochodow" prawdopodobnie nie zaatakuja! Bingo!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
POZDRO.
nie przejmuj sie,za te zarty, Ludzie sobie pojedli to rozumiesz,tryskaja zdrowiem i humorem. najszybciej znajdziesz odp.wpisujac w wyszukiwarke wyrazy,pasujace do tematu,ktory cie interesuje
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
nie przejmuj sie zartami.....albo??
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Prof J. Aleksandrowicz: "Zdrowie jest zbyt cenne by je powierzyć lekarzowi" .
Zróbmy składkę by przekupić Grizzliego, żeby sobie ten cytat umieścił w tekście osobistym pod każdym postem, ciekawe za ile PLNów byłby gotów to uczynić?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
POZDRO.
nie przejmuj sie,za te zarty, Ludzie sobie pojedli to rozumiesz,tryskaja zdrowiem i humorem. najszybciej znajdziesz odp.wpisujac w wyszukiwarke wyrazy,pasujace do tematu,ktory cie interesuje Przepraszam,ale czytam ,czytam i nie znalazłam postu Gwidona ,który świadczyłby po przejmowaniu sie-skad zatem wyciagnelas takie wnioski? Moze z tego,ze nie pisze? Moze sobie juz znalazl sam odpowiedź
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
odpowiedzi juz udzielila mi ,, lekarka ,, podajac link do postu ,, mikstura sloneckiego ,,
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
odpowiedzi juz udzielila mi ,, lekarka ,, podajac link do postu ,, mikstura sloneckiego ,,
O! Piękne! Mikstura Słoneckiego to jest to,co niedźwiadki lubia najbardziej Nie poleciła Ci nasza kochana lekarka Alveo ? Naprawde cudowny specyfik ,tylko oczywiście trzeba kupic odpowiedniej firmy ....wiesz...reklama dźwignia handlu
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
nie bede pil zadnej mikstury , tylko tam jest opisane wszystko - jak skompensowac diete w takich wypadkach i nie tylko ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|