elmo
Go
|
juz uklicilam sobie taki zimowy awatarek ,chociaz sniegu ani widac .Nie wiem czy to dobrze czy żle .Przynajmniej dla drogowcow-kierowcow dobrze lutonn chcialby pewnie zeby napadalo sniegu ze 2 metry ,bo on lubi budowac rozne figury ze sniegu
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
ale pewnie jeszcze będziemy mięli okazję, bo Świat jest mały! No to do miłego a tymczasem Zdrowych Pgodnych Rodzinnych Świąt Dla Ciebie Rodziny i wszystkich Użytkowników Forum
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja tez sie przylączam i chce zlozyc wszystkim ,ktorzy obchodza Swieta Bozego Narodzenia duzo zdrowia przede wszystkim, a reszta " sama przyjdzie" . A dla tych, co nie obchodza rowniez zycze duzo zdrowia Pozdrawiam elmo .
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
A ja sie spytam apropo tej mieszanki czy te 10g piołunu to chodzi oziele piołunu czy piołun w innej postaci?
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
W recepcie jest napisane- 10 gram ziela piołunu -przepraszam za " niedopisek"
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Ok mieszanka sie "termosi" od jutra albo od nawet dziś zaczynam to pić.
Czy ktoś już to stosował??
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Mati ,nie trzymaj za dlugo w termosie bo ci sie skwasi :?A piolun to chyba cos strasznie gorzkiego,ale dla zaliczenia nastepnego doswiadczenia to na pewno to przelkniesz,wierze w ciebie!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Kristian zbluźniłeś!! Blech... da sie wypić tak?! Już ja ci dam da sie wypić!! . Gorzkie jak holera. Pewnie słodzić nie można co?? Dobra kwestia przyzwyczajenia tak samo jak z olejem lnianym... na poczatku tez prawie zwracałem... a teraz moge 2 łyżki na raz wziąć. Ej to niby co mam zrobić jak nie trzymać w termosie?? Sypneło mi sie z 15-20g piołunu do mieszanki bo cieżko było odmierzyć z torebki 50g.To jakaś katastrofa czy może być??
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Jakoś to wypiłem choć sam nie wierze :/...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Tak to bywa -"na oko" ,ale nie martw sie, dr Clark daje sam piołun...co prawda w kapsułkach, ale sam. Powodzenia ! - to tylko tydzień. Póżniej już łatwiej.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
to dzieki kapsulkom nie czuje sie goryczy,ale kapsulki robione sa przewaznie z zelatyny i innych dod.chemicznych,a tu masz same ziola,gratulacje Matti,ze ci sie udalo :!:Juz jestem ciekawa co nowego pojawi sie na twoim stole,czy stole????
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Nie do uwierzenia 1 raz tragicznie było a od drugiego coraz lepiej teraz bez żadnego problemu moge na raz wypić... tak szybko sie przyzwyczaja człowiek.
Można pić częściej niż 3x/dz?
Wiem że długotwałe stosowanie nadmiernych dawek nawet małych piołunu źle oddziaływuje na układ nerwowy a nawet może doprowadzić do obłędu.
Pozdrawiam Marcin.
|
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Ostrzegam to moze być dla was cios ale wam powiem. Czuje sie teraz jakbym sie narąbał... tzn.upił troche takie 0,5-1 piwo góra i słabe... Podobno ta candida to fabryka alkoholu Coś w tym jest jak ją tępie intensywnie to chyba z tych truposzy sie wydziela tak na koniec też coś takiego...w każdym razie tak sie czuje z lekka.
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Dziś z rana jakbym wychlał 2 mocne piwa...
a wypijam tylko... wode litrami
Dziś z rana 1,5 l ...
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Dałem tyłka. Obzarłem sie przez 2 dni weglowodanami no nie na max ale za dużo.Przedeficiłem organizm niestety do takiego stopnia że zarłem białko kilogramami aż w końcu przy okazji zjadłem kawałek białęgo pieczywa i taki głod na węgle poszedłe że nie do wytrzymania i zżarłem tego dnia z 300-400 i patrząc na deficyt to nie dużo bo przecież cukry też są potrzebne do budowy błon itp itd...
Teraz już rozsądniej bede jadł ok.100W/dzień.
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
kristian i mówisz ze ten zapper to taki ogromnie skuteczny?
Stosujecie to jak efekty u was czy u ludzi?
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
Matusiu, Nie możesz jeszcze zebrać myśli po załamaniu nerwowym?. Stosujecie to jak efekty u was czy u ludzi? Ciężko zrozumieć, o co ci dziecko chodzi. Możesz wyjaśnić?
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Chodzi mi o to żeby takie ******* jak ty sie nie odzywały jak myślący ludzie rozmawiają.
|
|
|
|
|
|
|
|