Autor
|
Wtek: Recepta na pasożyty (Przeczytany 491314 razy)
|
kristan
Go
|
dermatolog nie miał tego na lekcjach -słuchał co mu kazano, a z biochemii tez niewiele wie choc jest wykładana na studiach, szkoda tylko ze tak jak "śpiew" w tech. mech.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Obiecuje,ze zapytam BYŁĄ WŁAŚCICIELKĘ "buski-ego' aby wyraziła swoja opinie na ten temat /ale po swietach/.Przekonac kogos do dr Clark to tak samo jak do DO - jak grochem o sciane, a tak malo to kosztuje... a moze teraz wskoczymy na milszy temat /70%masy naszego ciała - www.wodazdrowia.pl/ - jak pic to pić z korzyścią dla zdrówka i jak powiem ,że jegomość w 3-cim dniu popijania tejze, z nadciśnienia w prezencie dostał niedociśnienie to nieuwierzycie.Ale ja powtarzam za Naszym DOKTOREM JK: " LEPIEJ WIEDZIEĆ NIŻ WIERZYĆ" \Chętnie usłyszymy gdzie to zalapała ową przywrę i jak to się wszyscy dowiedzieli i potwierdzili że ją miała. Materiału potwierdzającego , że metoda Clark to bzdura , jest aż nadto.A przypadki co gorętsze, te w których Clark otwarcie szkodziła ludziom są obrzydliwe.I nie ma tu żadnej tajemnicy poza sztuką ogłupiania naiwnych.Dziwne skądinąd , że "leczycie" trądziki miast nowotworów , HIV i schizofrenii (zdaniem Clark wywoływanej , a jakże, przez pasożyta obecnego w mózgu).
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Przekonac kogos do dr Clark to tak samo jak do DO - jak grochem o sciane Naprawdę nie widzisz żadnej różnicy? JK jest lekarzem medycyny (skończył uczelnię medyczną), a nie Dr zoologii. Jak dla mnie, to dość istotna różnica. O ile mi wiadomo, przeciwko JK nie toczą się żadne procesy sądowe, a i żadne listy gończe chyba też za nim nie były wysyłane. To tylko takie dwie drobne, aczkolwiek istotne różnice. M
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
hehehe,ale to ci przykład ,przeciw niejednemu lekarzowi toczą się procesy sądowe A tak w ogóle ,to co ma JK do zappingu?
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
\Chętnie usłyszymy gdzie to zalapała ową przywrę i jak to się wszyscy dowiedzieli i potwierdzili że ją miała. Może była w Centralnych lub Południowych Chinach, Tajwaniu, Wietnamie, Tajlandii, Borneo lub ewentualnie Indiach? Co to mało Polaków obecnie podróżuje po egzotycznych krajach? Ech, szkoda słów... M
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
dermatolog nie miał tego na lekcjach -słuchał co mu kazano, a z biochemii tez niewiele wie choc jest wykładana na studiach, szkoda tylko ze tak jak "śpiew" w tech. mech.
Zapytam dla formy , Ty oczywiście ze szczególami wiesz co jest wykładane na medycynie?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja nie mogę Ci kolesie ,co sie podają za "lekarzy" z wykształcenia i uśmiercają ludzi dla kasy ,dokładnie wiedzą ,co jest wykładane na medycynie Płakać czy śmiać się ?
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
A pani Hulda wszak medycyny nie studiowała, jeno zoologię i biologię. Ale co to za różnica, choremu na raka czy innego pasożyta (typu AIDS, na przykład) jej brak kompetencji w dziedzinie medycyny przeszkadzać nie będzie.
M
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
A pani Hulda wszak medycyny nie studiowała, jeno zoologię i biologię. Ale co to za różnica, choremu na raka czy innego pasożyta (typu AIDS, na przykład) jej brak kompetencji w dziedzinie medycyny przeszkadzać nie będzie.
M
Szkoda słów.Jej kompetencje nie są do niczego potrzebne.Jak zwykle chodzi o kasę czy to Oberon ,czy to Anry czy to zapper
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Obecnie remontujemy stary domek. I jakoś nie wyobrażam sobie, że do zrobienia stropów i nowego dachu zaprosilibyśmy zamiast architekta (projekt) i ekipy (budowa) dyrygenta chóru z grupą baletnic.
Ale widocznie są też tacy, którym to wcale nie przeszkadza.
M
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Diacor-kilka tys zeta, Oberon nieco mniej anry ok stowy a zapper ...grosze
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Coś to mi nie gra. Nie pojmujecie ,że wiedza często nie idzie w parze z wykształceniem. Coraz cześciej młodzi ludzie wybierają studia medyczne ,nie po to, żeby pomagać ludziom ,ale dlatego ,że ich rodzice są lekarzami i też często z wątpliwą wiedzą medyczną-ot taka rodzinna tradycja Oczywiście zdarzają sie wyjątki
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Diacor-kilka tys zeta, Oberon nieco mniej anry ok stowy a zapper ...grosze
Dobrze dobrze , zapper jak sobie kto sam zrobi to są grosze.Ale do tego dochodzą ceny ziółek i ew. "porady".A teraz cennik samej Clark : 1.Zapper DeLuxe 209 euro 2.Syncrometer 359 euro i najlepsze : cena ziółek "programu 21 dni" : 2564 euro
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A jakież są ceny niektórych operacji,które to niby są refundowane przez NFZ O tym jakoś nie wspominacie
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
cyt:"Chętnie usłyszymy gdzie to zalapała ową przywrę i jak to się wszyscy dowiedzieli i potwierdzili że ją miała." Czy myślisz ,że aż tak dużo wiedzą ci od skalpelów?Myśle ze nie, chociaż nie neguje ich wiedzy. W kazdym bądz razie dziewczyna unikneła "scyzoryka" i ma zachowane wszystkie narządy do dnia dzisiejszego i tylko to moze potwierdzic-reszte mozesz sobie tlumaczyć jak Ci wygodnie-mnie to nie interesi. A na studiach???? o czym uczą??- jest takie powiedzenie kto duzo czyta duzo wie, kto dużo rozmawia wie wiecej pod warunkiem ,że z właściwymi ludzmi.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Dobrze dobrze , zapper jak sobie kto sam zrobi to są grosze.Ale do tego dochodzą ceny ziółek i ew. "porady".A teraz cennik samej Clark : 1.Zapper DeLuxe 209 euro 2.Syncrometer 359 euro i najlepsze : cena ziółek "programu 21 dni" : 2564 euro
Dlatego na początku tego wątku podałem sposób wykonania zappera /20zl/ oraz zastepcze ziólka za grosze-kto chce niech korzysta - kto nie to nie.
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Brufordzie, przecież jak ktoś chce być omamiony, oszukany, ogłupiony, etc., to tu żadne dowody nie pomogą. A ilu osobom chce się szukać jakichkolwiek informacji o cudownej uzdrowicielce i jej niezbadanych cudownych "lekach" na wszystkie choroby?
M
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
1.W kazdym bądz razie dziewczyna unikneła "scyzoryka" i ma zachowane wszystkie narządy do dnia dzisiejszego . 2.A na studiach???? o czym uczą??- jest takie powiedzenie kto duzo czyta duzo wie, kto dużo rozmawia wie wiecej pod warunkiem ,że z właściwymi ludzmi.
ad 1 a czego konkretnie uniknęła?? Wiadomo chociaż czy miała ową występującą jedynie w Indochinach przywrę?? ad2 nie wiesz zatem.Powiedzonka nic tu nie zmieniają Propagujesz (pewnie w jak najlepszej wierze ,zakładam) metodę będącą zwykłym oszustwem i tyle.Nie musi Cię "interesić" co ja prywatnie o tej metodzie sądzę. Dziwie się , że nie "intereszą" Cię łatwo dostępne dane na temat oszustw Clark.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Brufordzie, przecież jak ktoś chce być omamiony, oszukany, ogłupiony, etc., to tu żadne dowody nie pomogą. A ilu osobom chce się szukać jakichkolwiek informacji o cudownej uzdrowicielce i jej niezbadanych cudownych "lekach" na wszystkie choroby?
M
To prawda. Mechanizmy te są powtarzalne w praktycznie wszystkich "cud-metodach" leczniczych.Od niejakiej dr Kuchiny po srebro koloidalne
|
|
|
|
|
|
|
|
|