Autor
|
Wtek: Recepta na pasożyty (Przeczytany 490409 razy)
|
administ
Go
|
Jest! Bractwo Turystyczne "ŁAZIK" ...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Super!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znam Bractwo z Warszawy, pora na kolejne.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Albowiem napisano , ze: "Jeden na dziesięciu"...
|
|
|
|
|
|
|
krobert
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja słyszałem, że robala, to najlepiej zalać i właśnie wtedy wszystkie dolegliwości ustępują
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Obrzydliwe to jest...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Mała , stop - duża poprawka: Zestaw ziół podany na wstępie należy stosować 3x dziennie przez SZEŚĆ TYGODNI. Później ew. 1xdz.
Niebawem opiszę szczegóły.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Albowiem napisano , ze: "Jeden na dziesięciu"...
Tylko, że nie napisano, że nie dotyczy to całej populacji... Taki trick.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Dasna , o co Tobie siem rozchodzi , przecie optymalne , nawet te wieloletnie nie mają robactwa w sobie , a 70 tysięcy odkryć tego wątku, poczyniły osobniki o popsutych aparatach od myślenia. Zakończmy więc definitywnie ten temat , który nie powinien się tu znaleźć , o czym pisałem na wstępie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna , o co Tobie siem rozchodzi , przecie optymalne , nawet te wieloletnie nie mają robactwa w sobie , a 70 tysięcy odkryć tego wątku, poczyniły osobniki o popsutych aparatach od myślenia. Zakończmy więc definitywnie ten temat , który nie powinien się tu znaleźć , o czym pisałem na wstępie.
Jak to nie mają? Wylata im? Nie czytałem Cię na początku, ale zaraz nadrobię A w razie czego, to lęk przed obcymi w naszym ciele, też mi obcy jest...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może i nie mają. A jak mają to co? A jak jest soliter to on tak nie wyjdzie. A bąblowiec. A w ogóle to temat ciekawy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak to nie mają? Wylata im? Nie czytałem Cię na początku, ale zaraz nadrobię A w razie czego, to lęk przed obcymi w naszym ciele, też mi obcy jest... Ciekawam twej opinii. Soliter, bąblowiec. To nie hop , siup. A lamblie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak to nie mają? Wylata im? Nie czytałem Cię na początku, ale zaraz nadrobię A w razie czego, to lęk przed obcymi w naszym ciele, też mi obcy jest... Ciekawam twej opinii. Soliter, bąblowiec. To nie hop , siup. A lamblie? Póki nie dają objawów, to czym się przejmować? Zdrowemu, dorosłemu człowiekowi nawet duża ich ilość nie zaszkodzi na tyle szybko, by nie można było wdrożyć leczenia. Ziółka czy chemia, co kto woli. Niewielka ilość nie robi nic złego, a trzeba pamiętać, że nasz przewód pokarmowy i inne tkanki, są dla "najeźdźców" niszą ekologiczną, areną walki o byt, więc wzrost ich ilości jest sytuacją anormalną. Są głosy, że tak dalece przywykliśmy do ich obecności, że pozbawianie się tych interakcji, dobrze nie robi. Czy rekiny brzydzą się rejtanów? Bo mnie się zdaje, że to o brzydliwość tylko chodzi
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zaczęłam od początku czytać ten wątek i o pasożytach to tylko na pierwszej stronie i reklama tego Zappera czy czegoś tam. Potem to o teściowych, grzybach, i różne inne.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Możliwe, że tak. Ale co masz na myśli pisząc , ze niewielka ich ilość nie zrobi nic złego. Fuj , to taki soliter to niewielka ilość ale za to ile metrów. A może faktycznie profilaktycznie. Tak masz rację , że o obrzydliwość chodzi. Ble. A jak coś jest na rzeczy i tak się odrobaczać jak pies ?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A co to są rejtany u rekina?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zaczęłam od początku czytać ten wątek i o pasożytach to tylko na pierwszej stronie i reklama tego Zappera czy czegoś tam. Potem to o teściowych, grzybach, i różne inne. No to już jest niepoważne, żeby teściów wrzucić do wątku o pasożytach...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|