Autor
|
Wtek: Recepta na pasożyty (Przeczytany 490436 razy)
|
Edyta
Go
|
nie bede pil zadnej mikstury , tylko tam jest opisane wszystko - jak skompensowac diete w takich wypadkach i nie tylko ....
Rozumiem,rozumiem faktycznie tam jest opisane wszystko jak sie pozbyc tego grzybka i dlaczego lekarka wlasnie dala Tobie linka do tamtej strony-to wiele wyjaśnia
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
odpowiedzi juz udzielila mi ,, lekarka ,, podajac link do postu ,, mikstura sloneckiego ,,
Gwidon, czy ja dobrze widze!!! Osmieszasz Lekarke , publicznie oskarzajac lekarza optymalnego o to, ze poleca Tobie "szarlatanerie stosowana" !!! w wykonaniu jakiegos "znachorskiego oszusta" niejakiego sloneckiego!!! Kim jest ten " psychopata dla idiotow" : "...urodził się 9 grudnia 1949 roku. Już jako dziecko wyczuwał pod palcami zmiany chorobowe, i kiedy inni twierdzili, że tego samego nie czują- sądził, że to żarty. Jako sceptyk nie wierzył w jakieś tam zdolności paranormalne. Jednak fakty mówiły coś innego. Gdy przebywał w towarzystwie ludzi chorych - ci zdrowieli. Choroba jednak nie znikała, lecz przechodziła na uzdrowiciela. Przełom dokonał się, gdy zupełnym przypadkiem trafił na książkę "Od magii do psychotroniki". Tam odkrył samego siebie. Jeszcze jakiś czas minął zanim - krok po kroku - nauczył się pomagać ludziom, wykorzystując tylko nadmiar bioenergii i nie szkodząc sobie. Obecnie jest dyplomowanym bioenergoterapeutą i prowadzi gabinet..." Kolejny oszust zerujacy na " wrodzonym debilizmie planktonu" stosujacy "pseudomedycyne badziewno-odpustowo-bezwiedzowa" Gwidon jestem przekonany, ze jest to "KIEPSKA PROWOKACJA" z twojej strony aby " dokopac Lekarce"
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
poleca Tobie "szarlatanerie stosowana" !!! w wykonaniu jakiegos "znachorskiego oszusta" niejakiego sloneckiego!!! Kim jest ten " psychopata dla idiotow" : Kolejny oszust zerujacy na " wrodzonym debilizmie planktonu" stosujacy "pseudomedycyne badziewno-odpustowo-bezwiedzowa" "grizzly"!, proszę nie obrażać Pana Słoneckiego!, bo jeszcze Prokuratura się do mnie zgłosi po twoje IP!
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
poleca Tobie "szarlatanerie stosowana" !!! w wykonaniu jakiegos "znachorskiego oszusta" niejakiego sloneckiego!!! Kim jest ten " psychopata dla idiotow" : Kolejny oszust zerujacy na " wrodzonym debilizmie planktonu" stosujacy "pseudomedycyne badziewno-odpustowo-bezwiedzowa" "grizzly"!, proszę nie obrażać Pana Słoneckiego!, bo jeszcze Prokuratura się do mnie zgłosi po twoje IP! Jestem tego samego zdania .Jeżeli Pan Słonecki Kogoś przekonuje ,a byc moze i pomaga ,to niech się oczyszcza, aby nie dał oczyszczac swojej kieszeni. Ja na pewno z tego nie skorzystam bo mam inne zdanie na temat oczyszczania organizmu,z trucizn i chemii w codziennym zyciu,Dobry posiłek optymalny jest tym sposobem.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
poleca Tobie "szarlatanerie stosowana" !!! w wykonaniu jakiegos "znachorskiego oszusta" niejakiego sloneckiego!!! Kim jest ten " psychopata dla idiotow" : Kolejny oszust zerujacy na " wrodzonym debilizmie planktonu" stosujacy "pseudomedycyne badziewno-odpustowo-bezwiedzowa" "grizzly"!, proszę nie obrażać Pana Słoneckiego!, bo jeszcze Prokuratura się do mnie zgłosi po twoje IP! Adminie dopiero teraz zorientowalem sie w wielkiej pomylce, wiec prosze przyjac sprostowanie: Pan Slonecki jest oczywiscie "znanym i cenionym" bioenergoterabeuta, Jego umiejetnosci sa bardzo duze i pomagaja duzej ilosci "chorych ludzi". Moje krytyczne uwagi dotyczyly zupelnie innego czlowieka, zaszla po prostu "wielka pomylka" bowiem Pan Slonecki to wybitna postac w swiecie medycyny, ktora pchnela "nauki medyczne"na nowe "szersze tory" Goraco ubolewam z powodu mojej pomylki!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Osmieszasz Lekarke , publicznie oskarzajac lekarza optymalnego o to, ze poleca Tobie "szarlatanerie stosowana" !!! w wykonaniu jakiegos "znachorskiego oszusta" niejakiego sloneckiego!!! Grizzly nie przesadzaj! Lekarka już tutaj pisała o "dobroczynnym wpływie Alveo" na zdrowie-chyba nawet sama to piła (dokładnie nie wiem), znanej firmy -oczywiście ,a nie jakiegoś badziewia taniego ,bo wiadomo,ze reklama "dźwigniom" handlu,wiec dlaczego Gwidon miałby tutaj lekarke oskarzac o to,ze poleciła strone Pana Słoneckiego?....
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Grizzly nie przesadzaj!...
Wiesz Edyta jak to jest, nazwiska sa takie podobne, a mixtury uzywaja rowniez jako "trutki na szczury" Naprawde, kazdy musi uwazac na to "co wklada do ust"
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Grizzly jak myslisz,czy jak ktos ma problemy z migdalkami to tez bedzie to zalezalo od brania "czagobadz do ust"?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Grizzly jak myslisz,czy jak ktos ma problemy z migdalkami to tez bedzie to zalezalo od brania "czagobadz do ust"? ... Ale Ty mnie "podhwytliwe" pytania zadajesz!!! Lepij jak w takich "gardlowych" sprawach "wypisze siem" autorytet!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
...Grizzly jak myslisz,czy jak ktos ma problemy z migdalkami to tez bedzie to zalezalo od brania "czagobadz do ust"? ... Ale Ty mnie "podhwytliwe" pytania zadajesz!!! Lepij jak w takich "gardlowych" sprawach "wypisze siem" autorytet!!! Jestem i ja melduje sie specjalista i zapewne wiesz co powiem ze tymi pasozytami o których wy prawicie jesteście własnie "WY"
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Jestem i ja melduje sie specjalista i zapewne wiesz co powiem ze tymi pasozytami o których wy prawicie jesteście własnie "WY"...
BTW Tak? A jak tam idzie "rotacja", nie mam na mysli "efektow ubocznych"w postaci "hospitalizacji" A jak by tak "zapodac" jeszcze "mixture sloneckiego"? Jurek spytaj "lordynatora" co przez 3 tygodnie "rozpoznawal zlamanie"?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Tu sie nie ma co pytac łordynatora jeno salowych ,bo une wiedzom najlepij A i o strusich jajach pewnie wiedzom,ale powiedzom jak sie ich zapytac, inaczy nie puszczom pary z ust Lepij powierzyc zdrowie w rence salowych -to haslo na dzis
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
...Jestem i ja melduje sie specjalista i zapewne wiesz co powiem ze tymi pasozytami o których wy prawicie jesteście własnie "WY"...
BTW Tak? A jak tam idzie "rotacja", nie mam na mysli "efektow ubocznych"w postaci "hospitalizacji" A jak by tak "zapodac" jeszcze "mixture sloneckiego"? Jurek spytaj "lordynatora" co przez 3 tygodnie "rozpoznawal zlamanie"? Grizli a o ten temat ja chcesz mnie "specjalistę zappytac to najlepiej zapytaj w temacie w którym o tym pisze a więc Złamane zebro przy P.O.CH.P tutaj mogę z Wami potrolowac i mysle ze wcale nie będę od Was w niczym odstawał bo potrafię sie również śmiać.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ale Jurek,jest jedno ale-Ty nie masz złamanego żebra, jeno co innego
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Jurek spytaj "lordynatora" co przez 3 tygodnie "rozpoznawal zlamanie"? Lordynator wiedzial co robi, nie mowiac Jurkowi co ma zlamane. Po trzech tygodniach te fakty nie dotarly do niedzwiedziej mozgownicy. Kiedy bedziemy wyciskac olej slonecznikowy z twoich slonecznikow?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Jurek spytaj "lordynatora" co przez 3 tygodnie "rozpoznawal zlamanie"? Lordynator wiedzial co robi, nie mowiac Jurkowi co ma zlamane. Po trzech tygodniach te fakty nie dotarly do niedzwiedziej mozgownicy. Kiedy bedziemy wyciskac olej slonecznikowy z twoich slonecznikow? Kangur, jak tam u Ciebie? Co porabiales? Napisz moze w jakiej dzielnicy mieszkasz? Duzo zieleni, cisza, czy halas? Mieszkasz w domku czy w "bloku"? Jakos nic nie piszesz o tej "krainie kangurow"! Syriusz to nam sie pochwalil jakie piekne ranczo ma! Nawet fajne "foty zrobil", moze i Ty mozesz czyms "zablysnac" ? A zapomnialem, nawet nas zapraszal do siebie!!!
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Jurek spytaj "lordynatora" co przez 3 tygodnie "rozpoznawal zlamanie"? Lordynator wiedzial co robi, nie mowiac Jurkowi co ma zlamane. Po trzech tygodniach te fakty nie dotarly do niedzwiedziej mozgownicy. Kiedy bedziemy wyciskac olej slonecznikowy z twoich slonecznikow? Kangur widzę ze do Ciebie jeszcze nie napisałem ja o swoich złamaniach i innych wydarzeniach z pobytu w szpitalu piszę w temacie "Złamane żebro przy P.O.CH.P" tam MOZESZ PYTAC I WSZYSTKIEGO SIE DOWIESZ.a nawet możesz zadac pytanie ,które przekaze pulmunologowi,Ale JESTEM Tyrolem równym Wam wszystkim Dlatego ze mi też jest to wolno.Jeżeli zadasz pytanie ja je na pewno przekażę jeżeli moja odpowiedź Ciebie nie zadowoli.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ale JESTEM Tyrolem Jurek, nic nie mowiles, ze jestes austryjakiem. Kazdej zimy jezdze u Ciebie na nartach. Sct Jochanm, Elamau itd....super tereny. Musimy sie umowic na herbatke z "pradem" na stoku....zaproponuj sam. Nie, Ty nie musisz miec nart, wiem ze ze zlamanymi zebrami, kregoslupem i zobaczymy co jescze wyjanda, nie masz takich mozliwosci...ale herbatki goralskiej mozemy sie napic, oj tak...tylko bez cukru!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|