Jarosław00
Go
|
Witam. Szukam badań o których wspominał dr Kwasniewski na swojej stronie odnosnie zawartosci metali ciezkich w organizmie ludzi na diecie zwykłej i na żywieniu optymalnym. Z tego co mówi doktor badania były przeprowadzane przez jeden z Uniwersytetow Medycznych. Bardzo mi zalezy żeby zobaczyc te badania w orginale tzn oficjalnie opublikowane. Ma może ktos dostep do tych badan ewentualnie wie gdzie mozna je zobaczyc? Z góry dziekuje.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Witam. Szukam badań o których wspominał dr Kwasniewski na swojej stronie odnosnie zawartosci metali ciezkich w organizmie ludzi na diecie zwykłej i na żywieniu optymalnym. Z tego co mówi doktor badania były przeprowadzane przez jeden z Uniwersytetow Medycznych. Bardzo mi zalezy żeby zobaczyc te badania w orginale tzn oficjalnie opublikowane. Ma może ktos dostep do tych badan ewentualnie wie gdzie mozna je zobaczyc? Z góry dziekuje.
Miesiecznik "Optymalni", pazdziernik 2008
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarosław00
Go
|
dzieki ale własnie te badania widzialem natomiast potrzebuje je do bibliografii i musze wiedziec gdzie byly przeprowadzane te badania, przez jaka jednostke naukową, nazwiska autorów badania, tytul badania, dlatego wlasnie jest mi niezbedny oryginał badania. I ciekawiło mnie czy nie ma tych badan gdzies w oryginale, bo skoro jakis uniwersytet je przeprowadzil to nie po to zeby wysłac dr Kwasniewskiemu tylko zeby opublikowac.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
dzieki ale własnie te badania widzialem natomiast potrzebuje je do bibliografii i musze wiedziec gdzie byly przeprowadzane te badania, przez jaka jednostke naukową, nazwiska autorów badania, tytul badania, dlatego wlasnie jest mi niezbedny oryginał badania. I ciekawiło mnie czy nie ma tych badan gdzies w oryginale, bo skoro jakis uniwersytet je przeprowadzil to nie po to zeby wysłac dr Kwasniewskiemu tylko zeby opublikowac. Katerda i Zakład Bromatologii Uniwersytet Medyczny Poznań. Wyniki były prezentowane w dniach 4-6 06.2007 roku na Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej organizowanej przez Polskie Towarzystwo Toksykologiczne oddział w Poznaniu i Ktedre i Zakład Toksykologii Uniwersytetu Medycznego im. K.Marcinkowskiego w Poznaniu. Dr Izabela Bolesławska- kierownik programu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
dzieki ale własnie te badania widzialem natomiast potrzebuje je do bibliografii i musze wiedziec gdzie byly
Powiesz nam czy piszesz pracę o dr Kwaśniewskim, a może o Diecie Optymalnej ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarosław00
Go
|
Nie pisze o ŻO, pisze o metalach ciężkich ale to badania moze byc pomocne.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będą lekami i suplementami "odtruwać", zamiast zastanowić się nad przyczyną, która do takiego stanu rzeczy doprowadziła. Zlikwidować "sprawcę", a nie truć dalej chemikaliami...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Świetnie, bo z czegoś i kogoś ta służba chorobie musi żyć. A tu proszę! Połowa Polaków! Jak poparcie dla PiS...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
I zapewne się okaże, że lekarstwo będzie gorsze od choroby. Już go prawie odtruliśmy ale pacjent wyzionął wcześniej ducha. Pech,
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Widocznie za dużo wątróbki jedli i przez to te toksyny i trucizny
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I zapewne się okaże, że lekarstwo będzie gorsze od choroby. Już go prawie odtruliśmy ale pacjent wyzionął wcześniej ducha. Pech, Mnie to kompletnie rybka, póki na siłę i jak leci leczyć nie będą. Co przy "dobrej zmianie", która wie lepiej co dla którego sortu jest najlepsze jest całkiem możliwe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Widocznie za dużo wątróbki jedli i przez to te toksyny i trucizny I to jest słuszne twierdzenie, bo czym głupsze, tym większy posłuch ma u zbiorowej mądrości narodu...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Widocznie ten pęd do stadnego zachowania wynika z fałszywego domniemania, że zapewne większość nie może się mylić i że w kupie siła. A wystarczyłaby konstatacja, że to mniejszość ma zwykle rację bo to mniejszość dożywa setki i to w bezpiecznym oddaleniu od służby ku chwale chorób.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Świetnie, bo z czegoś i kogoś ta służba chorobie musi żyć. A tu proszę! Połowa Polaków! Jak poparcie dla PiS... Dokładnie. Jedynie PiS może sprawiedliwie wyciągać z kiszeni podatnika, bo inni to oszusty i spekulanci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe: