JarosĹaw00
Gość
|
Interesuje mnie zazyĹosc dr Kwasniewskiego i W Ponomarenki. Z tego co wiem kiedys Ponomarenko pochlebnie wypowiadaĹ sie o dr i jego diecie natomiast w ostatnich latach zarzucaĹ mu wiece niescisĹosci i bĹedow. Wie moze ktos co byĹo powodem tej zmiany nastawienia i co sie wydarzylo miedzy dr Kwasniewskim a Ponomarenko?
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
Dr. Ponomarenko nie zyje
|
|
|
|
|
|
|
JarosĹaw00
Gość
|
wiem ze dr Ponomarenko nie zyje ale chcialem wiedziec co bylo przyczyna zmiany nastawienia do dr Kwasniewskiego i zywienia optymalnego.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Jak znam zycie, nie znajac konkretnego przypadku, byla to pewnie zazdrosc.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja sĹyszaĹam, Ĺźe dr Ponomarenko wprowadzaĹ pewne modyfikacje w DO (w arkadiach strasznie plotkujÄ
)Dr KwaĹniewski twierdzi, iĹź biochemia, tak jak matematyka, jest niezmienna, wiÄc zasad DO nie naleĹźy zmieniaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Gość
|
Ja sĹyszaĹam, Ĺźe dr Ponomarenko wprowadzaĹ pewne modyfikacje w DO (w arkadiach strasznie plotkujÄ
)Dr KwaĹniewski twierdzi, iĹź biochemia, tak jak matematyka, jest niezmienna, wiÄc zasad DO nie naleĹźy zmieniaÄ. Zdadza siÄ , czytaĹam Pana PomarenkÄ ...u Niego jest mniejsza ilosÄ T.
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Gość
|
Ĺoj! przepraszam ja nie chciaĹam zmieniÄ nazwiska , a nie mogÄ poprawiÄ
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Gość
|
ByĹ przedstawicielem dwĂłch koncernĂłw farmaceutycznych na Polske rozprowadzajacych syplementy/wywiad w Optymalniku-kiedyĹ.../
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Gość
|
JeĹli nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo Ĺźe chodzi o ... W ten schemat pewnie wpisujÄ
siÄ panowie Witold JarmoĹowicz, dr. WrĂłbel i inni zwolennicy badania kropli krwi, tudzieĹź wĹosĂłw
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Gość
|
BINGO!!!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...badania kropli krwi, tudzieĹź wĹosĂłw ... Kropla krwi to zgoda. Ale wlosy? To twoim zdaniem, co jest "zlego" w badaniu wlosa? Moze to, ze nalezy za to zaplacic i nie jest "darmowe" ?
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Gość
|
Kropla krwi to zgoda. Ale wlosy? To twoim zdaniem, co jest "zlego" w badaniu wlosa? Moze to, ze nalezy za to zaplacic i nie jest "darmowe" ? wow, wyczuwam w koncu powazniejsze nuty w Twojej wypowiedzi, czyzbys spowaznial pod wplywem lagodnej perswazji admina ? Brak pogrubien, nie piszesz trzynastozgloskowcem, brak emotik - jestem pod wrazeniem. Nie daj Boze, dojdzie jeszcze do tego ze podejmiesz merytoryczna dyskusje
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Nie daj Boze, dojdzie jeszcze do tego ze podejmiesz merytoryczna dyskusje ... Dobra, dobra "Obywatelu Vigo" nie odwracajcie "ogona kotem" BTW Jak tylko jest mowa o wydawaniu pieniedzy to od razu zaczyna sie "zaklamywanie realu" ! Bo na wszystko musi sie znalezc "kasa" ale na zdrowie i dlugosc zycia to musi byc "za darmoche" !?
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Gość
|
Bo na wszystko musi sie znalezc "kasa" ale na zdrowie i dlugosc zycia to musi byc "za darmoche" !? nie kumam, po co kasa na leczenie, na badanie wlosa itp. zywiac sie optymalnie ?
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
Jesli nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo ze chodzi o ...
Mnie w tej teorii jedno nie pasuje. Po co P. Mialby walczyc o kase z JK z ktorym mial wspolnego wnuka?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
Kto jest ciekawy, niech sobie wĹoĹźy nos do kawy!
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Gość
|
Kto jest ciekawy, niech sobie wĹoĹźy nos do kawy! wspaniaĹa puenta .
|
|
|
|
|
|
|
|