Zyon
|
A czy to wtedy ma jakies znaczenie przy kukurydzianych bulkach i oleju rafinowanym oleju z Lidla? Optymalny optymalnemu widac nierowny, ale wszyscy rowno maja nierowno pod sufitem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
Bosze! Â Ale daĹem siÄ podpuĹciÄ, bo miaĹem juĹź wiÄcej tak nie pisaÄ! Â Przepraszam... Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bosze! Â Ale daĹem siÄ podpuĹciÄ, bo miaĹem juĹź wiÄcej tak nie pisaÄ! Â Przepraszam... Â Zawsze mozna w nocy wykasowac jak za miedza. Tam cale bloki tekstu poznikaly w tajeniczych okolicznosciach. A jak czegos nie ma to nawet nie wiadomo o co sie zapytac.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
A czy to wtedy ma jakies znaczenie przy kukurydzianych bulkach i oleju rafinowanym oleju z Lidla? Optymalny optymalnemu widac nierowny, ale wszyscy rowno maja nierowno pod sufitem CiÄ
gle mi siÄ myli co gdzie mam kupowaÄ. Olej z Tesco a sok z Lidla? A buĹki kukurydziane gdzie sÄ
?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Swego czasu wyczyfalem,ze dieta.tluszczowa z 10%B odkwasza To bialko zakwasza purynami i ciagnie wapn z...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Daleki jestem od wnikania, co teĹź CiÄ krÄci Reniu!  I dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Daleki jestem od wnikania, co teĹź CiÄ krÄci Reniu!  I dobrze... A na pÄ
czka, Renia, hÄ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ĺmieszne jak cholera...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
PÄ
czusie to krÄcÄ
Adasia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
I bardzo dobrze, bo zaraz "naukowcy" ogĹoszÄ
, Ĺźe zakwaszonym wg proporcjum jest byÄ najzdrowiej...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobrze gada, bo ignoruje aksjomat wspolczesnej nauki. Tylko tak mozna do czegos dojsc. Na poczatku tej ksiazki Nory Gedgaudas jest takie fajne znadnie o nauce, zacytuje jak wroce do dom
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dobrze gada, bo ignoruje aksjomat wspolczesnej nauki.
Dobrze gada, samym faktem, Ĺźe ignoruje dogmat?
|
|
|
|
|
|
|
|