Autor
|
Wtek: Podwyższony puls (Przeczytany 89372 razy)
|
viola44
Go
|
czasami drży powieka, może mam zbyt mało magnezu?
Zatykanie nosa, dolegliwości żołądkowe, czerwienienie się skóry dłoni, policzków, bóle stawowe, pieczenie spojowek (od marca jest "sezon", osoby zauważają to - na śluzówkach najbardziej "widać" zjedzenie za dużej ilości B), nasila się spastyczność mięśni/kurcze mięśni (kurcze to nie tylko kurcze nóg z niedoboru W, ale także drganie powieki czy tik nerwowy; wszystkie choroby leczę tak samo). Na poszerzonych naczyniach śluzówki, skóry namnazaja się "chętni". Odciąża - dzień niżejbiałkowy.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Pani Ewo... W zasadzie rzadko jem wiecej niz dwa rodz białka na dobę. Co do uzyskania tolerancji to boję się tej drogi (ewentualnego nawrotu choroby). Gorzka czekolada - poobserwuję całkiem mozliwe staram sie jej za duzo nie jeść. Przewód pokarmowy znacznie lepiej funkcjonuje bez cukrów prostych i kawy. Dla stawów zdaje się to być obojętne. Co do cytrusów to raczej nie ruszam. Z owoców truskawki, arbuz sezonowo reszta może nie istnieć. Buraki, modra kapusta - super. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
teosiek
Go
|
witam! jestem studentka Uniwersytetu Medyczego w Łodzi i pisze prace licencjacka na temat zywienia optyalnego podstawa mojej pracy jest ankieta o ktorej anonimowe wypelnienie chcialabym panstwa serdecznie prosic! z gory dziekuej za poswiecony mi czas pozdrawiam teosia oto link do ankiety http://www.ankietka.pl/ankieta/23938/dieta-optymalna.html
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Akurat ja juz ją wypełniłam dawno.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
To też świadczy o partnerze
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
To też świadczy o partnerze Taaaa, a wybór partnera świadczy o nas i koło się zamyka.....masz to na co sobie zasłużyłaś prawda?
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Trudno się z tym nie zgodzić. Czasem o nas, czasem o chwilowym zaćmieniu....
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
|
|