Autor
|
Wtek: Rotawirus, jak wyjść z biegunki (Przeczytany 83607 razy)
|
WojciechS
Go
|
No wiesz Gwidon, jako "mięczak" w życiu nie napisałbym do kobiety... Dlatego kobiety lubią "mięczaków"...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
No wiesz Gwidon, jako "mięczak" w życiu nie napisałbym do kobiety... Dlatego kobiety lubią "mięczaków"... ...o jakich mieczakach ty mowisz tu akurat jest mowa o twardym ...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
i agresywny ten Biseptol Kiedyś był używany w Rumunii jako środek antykoncepcyjny i kwitła turystyka handlowa z Polski do Rumunii. Nie antykoncepcyjny tylko na rzezaczke albo syfilis zamiast penicyliny, jak ktos wstydzil sie do lekarza isc.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
i agresywny ten Biseptol Kiedyś był używany w Rumunii jako środek antykoncepcyjny i kwitła turystyka handlowa z Polski do Rumunii. Nie antykoncepcyjny tylko na rzezaczke albo syfilis zamiast penicyliny, jak ktos wstydzil sie do lekarza isc. Tak , tak. Całkiem możliwe,ale jeszcze coś mi się po głowie telepie, że jako środek wczesnoporonny w Bułgarii . Coś koło tego.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No wiesz Gwidon, jako "mięczak" w życiu nie napisałbym do kobiety... Dlatego kobiety lubią "mięczaków"... ...o jakich mieczakach ty mowisz tu akurat jest mowa o twardym ... "Nie rżnij głupa". Na twoim miejscu przeprosiłbym "wisienkę" i resztę Pań z tego Forum i więcej na temat spraw intymnych bym się nie wypowiadał. Stać cię na to "mencizno"...?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zaczynam odżywać powoli. Uff, ze tez coś takiego istnieje . Przez te 3 dni schudłam 5 kg. Nadal mam przelewanie i bulgotanie w brzuchu , ale już mnie nie pędzi. 3 doby w uściskach sedesu wystarczą. Jak poczytałam różne fora to nie wiedziałam,ze tak dużo osób choruje. Przetrwałam tak jak dokładnie pisali bez przeciwgorączkowych, przeciwzapalnych, przeciwbólowych i przeciwbakteryjnych , bo na tego wirusa nie ma lekarstwa. Tylko nawadnianie, elektrolity, synbiotyki i nie jedzenie (o to najłatwiej , w tym przypadku) i mineralna niegazowana a teraz rekonwalescencja.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba te choroby są tylko po to, żeby człowiek mógł docenić zdrowie. Inaczej zdrowy by chorego nigdy nie zrozumiał...ani nie cieszyłby się z dobrego samopoczucia...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mój mąż najlepszy.
To jest chyba jedyny plus choroby, że się o tym przekonałaś... Najważniejsze, że już jest coraz lepiej...Jutro będziesz jak nowa...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I o 5 kg chudsza . Faktycznie nowy model
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
5kg ubytku, to dużo...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Za dużo w 3 dni . Stąd osłabienie, poty, kołatanie serca.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna to jest tylko ubytek wody. Ten szybko uzupełnisz. Apetyt też dostaniesz podwójny (na jedzenie i na życie ) ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Paskudne choróbsko!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Paskudne i nie przypuszczałam , ze "działa" aż tak. Już odzyskuję siły , smak, chęć do życia Reniu po cichu he, he liczę też, że nie tylko woda zeszła ,ale ponieważ przeszłam już prezbudowe to mój organizm czerpał z własnego tłuszczu i trochę tego niepotrzebnego spalił Dzięki Wam za wsparcie i dobre słowo (cenniejsze od złota)
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
-na zdrowie!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Trzy dni nie są dwa tygodnie. Dasna, gratuluję szybkiego wykaraskania się z choroby
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
No wiesz Gwidon, jako "mięczak" w życiu nie napisałbym do kobiety... Dlatego kobiety lubią "mięczaków"... ...o jakich mieczakach ty mowisz tu akurat jest mowa o twardym ... "Nie rżnij głupa". Na twoim miejscu przeprosiłbym "wisienkę" i resztę Pań z tego Forum i więcej na temat spraw intymnych bym się nie wypowiadał. Stać cię na to "mencizno"...? ...nie przypominam sobie,zebym tu kiedykolwiek kogos obrazil, ty zawsze masz jakies problemy i chcesz strugac papieza,troche zartow tez sie przyda, nie mozna tylko o zarciu pieprzyc ...a jesli kogos urazilem to PRZEPRASZAM...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzy dni nie są dwa tygodnie. Dasna, gratuluję szybkiego wykaraskania się z choroby Ale czas jest pojęciem względnym i inaczej "leci" w chorobie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|