Autor
|
Wtek: Rotawirus, jak wyjść z biegunki (Przeczytany 83641 razy)
|
WojciechS
Go
|
To może opatentujsz "Dasna" nową metodę odchudzania? Zamiast tasiemca, odpowiedni,wyselekcjonowan kultura "retrowirusa"... Aż dziw, że US-naukofcy, jeszcze na to nie wpadli!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Qurna, klawiatura mi siada!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Qurna, klawiatura mi siada! Wyloguj się i zaloguj od nowa...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
ROZKAZ!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Pomogło!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czasami warto posłuchać dobrych rad...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Trzy dni nie są dwa tygodnie. Dasna, gratuluję szybkiego wykaraskania się z choroby Teresa dzieki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Qurna, klawiatura mi siada! To mógł być wirus...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Paskudne i nie przypuszczałam , ze "działa" aż tak. Już odzyskuję siły , smak, chęć do życia Reniu po cichu he, he liczę też, że nie tylko woda zeszła ,ale ponieważ przeszłam już prezbudowe to mój organizm czerpał z własnego tłuszczu i trochę tego niepotrzebnego spalił Dzięki Wam za wsparcie i dobre słowo (cenniejsze od złota) Ot kawałek historii, na niedziele. I Gwidon oberwał- żartowniś taki siaki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Trzy dni nie są dwa tygodnie. Dasna, gratuluję szybkiego wykaraskania się z choroby Teresa dzieki Tereso. Wydaje mi się, że to nie jest dokładnie tak jak to sobie wyobraziłaś. Ale sukces wart wspomnień. Bezapelacyjnie. Ba, głodówkę mam już 3 dzień. Minus 4 kilo. Podają gdzieś , że przy rotawirusie trzeba spróbować jeść w miarę normalnie Wysokoenergetycznie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|