Strony: [1] 2 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Cześć z Niemiec (Przeczytany 84238 razy)
|
Matthias1977
Go
|
Witaj!
Matthias jestem z Niemiec! Ja żyję na 6 miesięcy optymalny. Czy istnieje nadal Sewero z wyjątkiem sytuacji, gdy niemieckojęzycznym? Mam nadzieję, że możesz przeczytać mój automatyczne tłumaczenie! I ważą 100 kg i mam 183 cm wzrostu. Ja biorę mały czas. I've zjedzona jakim 1:2,5:0,5. Ma ktoś jakąś radę proszę mi schudnąć ponownie? Byłbym bardzo wdzięczny!
Matthias
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Witaj! Matthias jestem z Niemiec! Ja żyję na 6 miesięcy optymalny. Czy istnieje nadal Sewero z wyjątkiem sytuacji, gdy niemieckojęzycznym? Mam nadzieję, że możesz przeczytać mój automatyczne tłumaczenie! I ważą 100 kg i mam 183 cm wzrostu. Ja biorę mały czas. I've zjedzona jakim 1:2,5:0,5. Ma ktoś jakąś radę proszę mi schudnąć ponownie? Byłbym bardzo wdzięczny! Matthias Dieta dr.Lutza jest łatwiejsza w stosowaniu bo nie musisz tak drastycznie tam rachować przy gotowanu.Wystarczy ograniczyć wegle itd, i juz lecisz z wagi Chyba wielu ludzi odstrasza DO z powodu tego że na forum sie naczyta ze mięcho trza ważyc ,lub bialko liczyĆ ,zachowywać proporcje i tak w ogóle. Ja to się z tego smieje co tu czytam Człowiek je po to żeby żył a nie żyje po ty by jadl Liczenie ,rachowanie ,ważenie no SNIECH NA SALI! Nic by człowiek nie musial robic ,tylko w kuchni spędzać czas ,no to już przesada A tu oprócz jedzenia trza do roboty jeszcze chodzić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"kriss", na prawdę trzeba mieć problemy z matematyką, żeby mieć kłopot z dokonaniem takich prostych obliczeń. Jak komuś zależy na schudnięciu lub na zdrowiu, to taki drobiazg, jak liczenie początkowe, go nie odstraszy. Ja, będąc na DO ,spędzam w kuchni dużo mniej czasu, niż będąc na jedzeniu tradycyjnym. Wówczas co godzinę, lub najwyżej dwie, byłam głodna.
|
|
|
|
|
|
|
Matthias1977
Go
|
Arytmetyczna nie jest problemem, ani czasu. Chciałbym także kontynuować po Dr Kwaśniewski czwartek na żywo! Pozdrowienia Matthias
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Możliwe ze liczenie i wazenie nie jest trudne,ale jednak kosztuje to trochę samozaparcia zeby o tym pamiętać ,no i chęci.. Większośc ludzi idzie do kuchni ,otwiera lodówke i kombimuje cos do zjedzenia nie mysląc o wadze ,je tyle ile organizm podpowiada ,oczywiscie mam na mysli diete bez chleba czyli niskowęglowodanowa bo tylko taka jest do przyjęcia Organizm sam mówi na co sie ma ochotę a J.Kwasniewski mówi co wolno ,czego trzeba unikać i tyle.Takie są moje wywody co do dobrej diety.Czy się ze mną zgadzacie czy nie Ja w kazdym bądz razie nie rachuje..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiem, że w Niemczech też można kupić książki dr Kwaśniewskiego w wydaniu niemieckim (chyba dwie), no i internetowo w wydaniu polskim.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Możliwe ze liczenie i wazenie nie jest trudne,ale jednak kosztuje to trochę samozaparcia zeby o tym pamiętać ,no i chęci.. Większo¶c ludzi idzie do kuchni ,otwiera lodówke i kombimuje cos do zjedzenia nie mysl±c o wadze ,je tyle ile organizm podpowiada ,oczywiscie mam na mysli diete bez chleba czyli niskowęglowodanowa bo tylko taka jest do przyjęcia Organizm sam mówi na co sie ma ochotę a J.Kwasniewski mówi co wolno ,czego trzeba unikać i tyle.Takie s± moje wywody co do dobrej diety.Czy się ze mn± zgadzacie czy nie Ja w kazdym b±dz razie nie rachuje.. Ja piszę o Diecie Optymalnej.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Ile jesc, jak jesc, co jesc - itp. tematy walkowane sa na forum prawie w kazdym watku - zasada jest jedna JESC ZBILANSOWANE POSILKI tzn proporcja pomiedzy B : T : W powinna wynosic 1 :2,5 - 3,5 :0,5 tak jest podane w ksiazkach i z tych ksiazek nalezy sie uczyc gotowac i tu niezbedna jest Ksiazka Kucharska, gdzie sa przykladowe jadlospisy i zbilansowane potrawy, ktore mozna jesc do nasycenia, - no chyba ze chce sie schudnac wtedy lepiej niedojesc.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Guten Abend, Matias!. Welcher Translator Sie haben?
|
|
|
|
|
|
|
Matthias1977
Go
|
Dobry wieczór!
Używam google jako tłumacz.
Matthias
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ich glaube, dass gute Übersetzer sein. Es gibt nur wenige Leute, die wissen fließend Deutsch, und wahrscheinlich auch bereit zu helfen, wenn nötig.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ja wiem że Toan jesteś poliglotą ale ja znam tylko ruski( ito chyba już połowę zamomniałam), a chciałabym się dowiedzieć co ma do powiedzenia Mathias 1977.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Chyba wielu ludzi odstrasza DO z powodu tego że na forum sie naczyta ze mięcho trza ważyc ,lub bialko liczyĆ ,zachowywać proporcje i tak w ogóle. Ja to się z tego smieje co tu czytam Człowiek je po to żeby żył a nie żyje po ty by jadl Liczenie ,rachowanie ,ważenie no SNIECH NA SALI! Nic by człowiek nie musial robic ,tylko w kuchni spędzać czas ,no to już przesada A tu oprócz jedzenia trza do roboty jeszcze chodzić Bo na DO trzeba wzżyć i liczyć na ŻO nie musisz. Znasz Kriss różnicę?
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Aha Teraz rozumiem mój dzień wygląda mniej więcej tak: śniadanie- jajka pod różną postacią(zależy od dnia),do tego zawsze kawa ze śmietanką 30% , obiad-mięso z warzywami lub frytki na smalcu,100ml.śmietanki. popołudniu kawa ze śmietanką +placki z jabłkami lub sernik wiedenski wg,ksążki itp. kolacja-np.budyń na śmietance 30%z łyżeczką drzemu jagodowego ,niskosłodzonego, co dzień zjadam 3 kostki czarnej czekolady, A w sumie śmietanki popijam około 1/2 litra. mam wzwiazku z tym pytanie do znawców,czy to jest Dieta Optymalna,czy raczej ŻO Sama nie wiem,a liczyć nie potrafię,jakoś jest to dla mnie czarna magią
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Wygląda całkiem dobrze pod warunkiem, że się nie głodzisz i nie przejadasz i jeśli "budyń" to żółkta na śmietanie, a nie krochmal smakowy
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
hmmm budyń gotuję-2 żółtka +odrobinę krochmalu (budyń z paczki),ale jeśli mi powiesz Ądminie że to fuj jest, to ja natychmiast zaprzestanę takiej praktyki Bardzo się ucieszylam ze moje żywienie miesci się w granicach DO.Tak naprawdę to nie wyobrażam sobie innego modelu jedzenia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
(budyń z paczki) jeśli w rozsądnej ilości, to nie jest "trujący", ale zdrowiej jest śmietankę zagęścić żółtkami.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Hallo Matthias,ich bin zwar eine Polin jedoch wohne schon seit 19 jahren in Hamburg,du kannst Dir Bücher von Dr.Kwasniewski besorgen- "Optimal essen",und auf dieser Seite findest Du Leute die sich "Optimal" ernähren- die auch Deutsch sprechen-rufe einfach den Herr Bieniek mal an-er hat sehr viel Erfahrung ( www.optymalni.de),l.g.Lilek
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
dzięki Lilek.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
(budyń z paczki) jeśli w rozsądnej ilości, to nie jest "trujący", ale zdrowiej jest śmietankę zagęścić żółtkami. Dzięki Adminie. Dodaję budyń w rozsadnych ilosciach,tylko dla zagęszczenia go ,bo same zółtka nie dają takiej konsystencji jaką lubię a lubie go kroić łyżeczką.Wtedy jest mniam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2 3 4
|
|
|