renia
|
Ja postanowiłam jutro dzwonić do arkadii, bo będę się namyślać i planować, aż w końcu wybiorę się jak.. sujka za morze.. Może jednak się jeszcze spotkamy, bo Optymalni chodzą tymi samymi ścieżkami..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zaklepałam sobie miejsca w Arkadii Globus Raj. Są wolne na drugą połowę lipca i drugą połowę sierpnia ( w pierwszej połowie miesiąca nie organizują wczasów optymalnych). Cena jest przystępna, bo 85 zł / dzień za osobę dorosłą. Można wybrać dowolna ilość dni, nie musi to być dokładnie tydzień lub dwa. Ja wybrałam opcję dziesięciodniową.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Gratulacje, Reniu. Odsapniesz Internet z sobą weźniesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
I o to chodzi, żeby Cię nam nie brakowało
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Zaklepałam sobie miejsca w Arkadii Globus Raj. Są wolne na drugą połowę lipca i drugą połowę sierpnia ( w pierwszej połowie miesiąca nie organizują wczasów optymalnych). Cena jest przystępna, bo 85 zł / dzień za osobę dorosłą. Można wybrać dowolna ilość dni, nie musi to być dokładnie tydzień lub dwa. Ja wybrałam opcję dziesięciodniową. Kiedy dokladnie zarezerwowalas? Ja tez mam rezerwacje na sierpien. Moze sie spotkamy?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szkoda. Jednak się nie spotkamy. Ja chciałam jechać w sierpniu, ale turnusy optymalne mają tylko w drugiej połowie miesiąca, to dzieciaki nie chciały na koniec wakacji, bo już przygotowują się wtedy do szkoły. Jedziemy w połowie lipca na 10 dni.
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Naprawde szkoda. Ja nie mialam innej mozliwosci bo u nas na Bawarii wakacje zaczynaja sie dopiero z poczatkiem sierpnia do polowy wrzesnia. Jak dzwonilam w styczniu to mowili mi ze tylko druga polowa wchodzi w rachube. Teraz tam sie zmienil wlasciciel i mozna rezerwowac caly miesiac. Ja jade od 7 sierpniia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli zmieniły się tam terminy ternusów optymalnych, to porozmawiam z rodzinką i zadzwonię do arkadii, bo mi lepiej też pasowałaby pierwsza połowa sierpnia. W lipcu mam zostać babcią i może przydałabym się do czegoś...
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Renia nie wiem czy wiesz ze zmienil sie tez adres internetowy Globusa. To juz nie Globus Raja a : http://www.globusustron.pl/ Moze jednak sie zobaczymy:)))
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki za nowy adres. Nowa właścicielka Arkadii "Globus Raj" (Pani, która wcześniej prowadziła "Źródełko"w Ustroniu) też była na Zjeździe w Ciechocinku, ale tam nas było tak dużo, a czasu mało, że nie dało się. Tak, że jutro tam zadzwonię i spróbuję przełożyć wczasy na ten sam termin co Ty jedziesz. Córce mojej też by ten termin sierpniowy lepiej pasował, bo ona wracałaby w lipcu z festiwalu tańca we Włoszech (po 24 godzinach jazdy autokarem) i na następny dzień już jechałaby do Ustronia. Trochę byłoby męczące. Jutro napiszę, czy udała mi się zmiana rezerwacji. Może się zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..napisałam, że nie dało się..a zjadłam "porozmawiać"..
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Reniu ja skrocilam moj termin na 10 dni od 7 sierpnia do 17 sierpnia. zyczye powodzenia w rozmowie z pania z Globusa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam załatwione wczasy na ten sam termin co Ty.. Cieszę się, że mi o tym napisałas i mogłam sobie przełożyc termin. Pani z "Globusa" powiedziała mi teraz telefonicznie, że wczasy optymalne tam są przez cały miesiąc, tylko szkolenia mają w drugiej połowie miesiąca. Ale ja już byłam dwa razy na szkoleniu i jestem wystarczajaco wyszkolona.. PS. "sewero" - a w jakim wieku masz dzieci?
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Renia skoro wczasy optymalne sa tem przez caly rok to mysle ze prady selektywne tez?? Zapomnialam zapytac. Mam nadzieje ze bedzie lekarz na poczatku i ze bedzie Pan Jacek Kruszynski bo najbardziej to jade ze wzgledu na prady dla syna .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będą prądy i będzie lekarz (pytałam się) tylko nie będzie szkolenia..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kto to jest Pan Jacek Kruszyński? Fizjoterapeuta?
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Pan Jacek daje prady selektywne. Dzieki za wiadomosc
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
My z Renia jestesmy wlasnie w Globusie. Jestesmy bardzo zadowolone. Warunki dobre a jedzenie przepyszne. Mialysmy zamiar tutaj schudnac ale przy takim jedzeniu to raczej sie nie da. Mialam nadzieje ze nic mi nie bedzie makowlao i po prostu nie bede jadla a tu odwrotnie. Renia to "superancka " dziewczyna. Jak to sie mowi do tanca i do rozanca. Dobrze ze tutaj jest przynajmniej jest nam wesolo. Dzis zaliczylysmy Czantorie. O malo po drodze sie nie rozpadlysmy ale teraz mamy satysfakcje ze tam bylysmy.Rozumiemy sie super a i nasze dzieciaki przypadly sobie do gustu. To chyba przez te optymalnosc Pozdrawuamy wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zazdraszczam Wam Bawcie się i za nas A lody tam są, w tym Globusie?
|
|
|
|
|
|
|
|