Autor
|
Wtek: Co słychać u "Adampia" (Przeczytany 48962 razy)
|
renia
|
Dzięki "Adampio". U mnie wszystko "ok". Nie myślałam, że można cieszyć się ze spania w łóżku ( bez podtekstów proszę ), ale po pięciu dniach spania na leżaku, to łóżko jest luksusem. ps. ceny aut są u was kosmiczne, dobre auto u was, to cena średniego domu u nas (no, może małego domku) ... Teraz, jak wyszło ze mnie napięcie, to czuję wielkieeeego lenia.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dzięki "Adampio". U mnie wszystko "ok". Nie myślałam, że można cieszyć się ze spania w łóżku ( bez podtekstów proszę ), ale po pięciu dniach spania na leżaku, to łóżko jest luksusem. ps. ceny aut są u was kosmiczne, dobre auto u was, to cena średniego domu u nas (no, może małego domku) ... Teraz, jak wyszło ze mnie napięcie, to czuję wielkieeeego lenia. ..........i tak trzymaj. Po takim stresie troche leniuchowania nie zaszkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mnie zaczyna się układać. Mało ostatnio piszesz, a o sobie to już zupełnie zamilkłeś. Chyba taka pogoda daje pogodny nastrój?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
U mnie zaczyna się układać. Mało ostatnio piszesz, a o sobie to już zupełnie zamilkłeś. Chyba taka pogoda daje pogodny nastrój? Jestem troche bardziej zajety niz zwykle. W pracy jakby po kryzysie, albo w tej chwili na gornym poziomie sinusoidy i jest co robic, wiec nie moge byn na internecie. W domu z kolei przewracam zbedne drzewa na zmiane z basenem....czas leci. Wieczorem tylko czytam i czasami jak teraz cos napisze. Poza tym ostatnio "zima" na forum, ludzie na siebie krzycza.......nie lubie takiej atmosfery....czekam na zmiane klimatu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Klimat się ociepla, to na pewno ciepło dotrze i tutaj. Bez Ciebie jest smutniej. Kiedyś pisałeś, że w pracy robicie przerwy w piciu kawy, żeby trochę popracować, jednak czasy się zmieniają.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Klimat się ociepla, to na pewno ciepło dotrze i tutaj. Bez Ciebie jest smutniej. Kiedyś pisałeś, że w pracy robicie przerwy w piciu kawy, żeby trochę popracować, jednak czasy się zmieniają. Jutro mamy wielka impreze, mojego szefa 50 urodziny, pracowalismy nad ta impreza ponad miesiac, piora w d........itd. Wszyscy sa zmeczeni i czekamy na zakonczenie imprezy. Bede bardziej aktywny w przyszlym tygodniu, obiecuje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Macie bardzo ciekawie. Chciałabym was zobaczyć z tymi piórami . A swoją drogą, to jestem ciekawa, z czego ta wasza firma sie utrzymuje .
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Macie bardzo ciekawie. Chciałabym was zobaczyć z tymi piórami . A swoją drogą, to jestem ciekawa, z czego ta wasza firma sie utrzymuje . wejdz tu: www.micodan.dk
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki za informację, chociaż szkoda, że mój angielski jest słaby, uczyłam się tylko rok na studiach, w szkole średniej miałam francuski i rosyjski. Postanowiłam sobie, że od września idę na intensywny kurs angielskiego.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dzięki za informację, chociaż szkoda, że mój angielski jest słaby, uczyłam się tylko rok na studiach, w szkole średniej miałam francuski i rosyjski. Postanowiłam sobie, że od września idę na intensywny kurs angielskiego. strona jest po dunsku
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet nie patrzałam na język, tylko na zdjęcia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
www.micodan.dk -------------------------- To znaczy, że Twoja firma produkuje pojemniki i kontenery na odpady? A Ty siedzisz w biurze i udajesz, że pracujesz?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
www.micodan.dk-------------------------- To znaczy, że Twoja firma produkuje pojemniki i kontenery na odpady? A Ty siedzisz w biurze i udajesz, że pracujesz? Zawsze ktos musi czuwac aby drugi mogl spac!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Adampio", najlepiej to znam język kaszubski, jest on trochę podobny do góralskiego. Ponoć Kaszubi, to Górale, którzy nie zdążyli na statek do Ameryki.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
"Adampio", najlepiej to znam język kaszubski, jest on trochę podobny do góralskiego. Ponoć Kaszubi, to Górale, którzy nie zdążyli na statek do Ameryki. a zeby Ci kleza......... mam paru przyjaciol z Kaszeb!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jo? A skądka łeni są?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jo? A skądka łeni są?
Kartuzy i okolice
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo blisko mnie. Centrum Kaszub.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Są tam jeszcze nieskażone tereny, dużo jezior i lasów. Zdrowe powietrze i jedzenie. No i piękne Kaszubki z czarnym podniebieniem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|