Autor
|
Wtek: Co słychać u "Adampia" (Przeczytany 48863 razy)
|
renia
|
On śmiesznie wygląda przy nicku "renia", ale niedługo będę miała nowe zdjęcia w komputerze, to umieszczę swoje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"renia" pamiętaj, że wszystkie Twoje szczere, osobiste wypowiedzi, zostaną skrzętnie wykorzystane przez Twoich "wielbicieli" na "cafe biba" Szczególnie przez niejaką "Idę" i "gryźli"
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli plotkują, to znaczy, że ich boli.. Wiem, że "czkawką się niektórym odbijam", ale mi to nie przeszkadza, tylko potwierdzają swoją słabość.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"Spoco" - Sie wie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W takim razie piszę dalej ,dzisiaj, dla odmiany moja córa jest w pryszczach, na pewno załapała ospę od syna. Zawsze coś! Jak nie urok, to... W nocy kilka razy wymiotowała i ma 39 stopni gorączki. Nie wiem, czy jechać z nią do lekarza? Mam puder w płynie do smarowania przy ospie, leków na to się nie bierze, tylko, że syn nie miał wymiotów Nie wiem czy to na pewno ospa.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Spokojnie! to chwilowa awaria, albowiem: "tylko prawidłowe stosowanie "placebo" Dr-a Kwaśniewskiego" może uchronić przed powikłaniami!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi szkoda tylu straconych lat na szukanie tego "placebo".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ale "placebo" Dr-a Kwaśniewskiego jest już dostępne od czterdziestu jeden lat i to za darmo - dla wszystkich, bo tak świadomie zdecydował jego Autor "Ino oni nie chcom chcieć" - bo właśnie, że jest za darmo!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niepotrzebnie chorowałam i ciągle szukałam przyczyn choroby, nie mogłam się pogodzić z werdyktem , że chorować muszę, geneza choroby nieznana. Najczęściej lekarze mówili, że to prawdopodobnie wszystko od stresu. Przecież człowiek pierwotny też żył w stresie, albo gonił ofiarę, albo sam był goniony. Dawali "plaster na pryszcz", oferowali łagodzenie skutków i proponowali pogodzenie się z losem. Moje poszukiwania jednak nie były daremne, bo jestem zdrowa. Uważam, że każdy ma prawo wyboru sposobu leczenia, ale wcześniej musi mieć rzetelne inormacje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dodam jeszcze, że gdyby "wyznawcy" różnych innych "metod leczenia", wyleczyliby się ze swoich chorób, to by tu nie zaglądali, tylko cieszyliby się życiem w zdrowiu. Widzę nieraz, jak po północy ich zgryźliwe "nicki" wyświetlają się na Forum.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poczytałam trochę forum naszych "przyjaciół zza płota", "grizzly" nie może mnie zapomnieć ,jego ból. Źle trafił z moją "Piętą Achillesa", gdyż ja nie mam kompleksów spowodowanych niską inteligencją, zresztą mój indeks daje mi wyraźne świadectwo mojej wiedzy. Nigdy nie miałam kompleksów niższości, ani mani wyższości. "grizzly" dobrze się trzyma (wieka od trumny).
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niepotrzebnie to pisałam, przecież ja nie mam złości, tylko czasami się się wściekam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiedza teoretyczna jest właściwie w ogóle nieprzydatna, jeśli nie stosuje się jej w praktyce lub stosuje źle. Dosyć tego tematu, nie na temat. "Adampio" jesteś obrażony?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
"adampio", znowu mnie unikasz ? , a ja czekam i czekam.. Absolutnie nie. MIelismy "swieta" Wniebowstapienia Panskiego i w zwiazku z tym pare ekstra wolnych dni, ktore postanowilem spedzic razem z rodzina, pobyc troche dluzej na basenie, saunie, popracowac troche w ogrodku. Pogoda jest, jak na dunskie warunki, fantastyczna bo okolo 18 stopni ciepla o tej porze roku to fascynujace. Czytam forum z doskoku, i jestem troche powsciagliwy jezeli chodzi o odpowiedzi, ktore w umie nie wniosa nic nowego. Tu w tym dziale, masz rocje, mozna sobie pogadac o wszystkim i o niczym...........ale jestem tak rozleniwiony, ze zwolnilem glowe z intensywnego i konstruktywnego myslenia. Od jutra praca, wiec zaczynam "ladowac" komputer i w ciagu tygodnia bedzie lepiej az do piatku.....bo.........od piatku znowu wolne do wtorku z powogu Zielonych Swiatek No coz , Dania jest krajek protenstanckim, niemniej jednak wszyskie swieta chcrzesciankie za zachowane do ostatniej deski ( tak to sie chyba mowi ). Takze nie, Renia, nie gniewam sie........glowe mam na "wczasach"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to co . Tyle dni tu jesteś, a ja Ciebie nie zauważyłam Jak czytam Twój post, to widzę, że tam w Danii, to się nie przemęczacie. Polacy harują, a i tak są za wami w tyle, chociaż świętować, to my też lubimy. To tyle, bo się śpieszę (pracownikom dać wypłatę), narazie ..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
[quote authorjavascript:void(0);=renia link=topic=3931.msg71833#msg71833 date=1243681225] A to co . Tyle dni tu jesteś, a ja Ciebie nie zauważyłam Jak czytam Twój post, to widzę, że tam w Danii, to się nie przemęczacie. Polacy harują, a i tak są za wami w tyle, chociaż świętować, to my też lubimy. To tyle, bo się śpieszę (pracownikom dać wypłatę), narazie .. a widzisz!!!!! cichociemny!!!! Wlasnie sie bycze w kolejny dzien swiat. Zielone Swiatka. Jutro tez wolne. Eh, zycie jest piekne.....tylko basen zamkniety
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas jest gorąco. Mąż dzisiaj też pracuje, a ja muszę się zajmować domem, bo gosposia ma wolne .Za to, obiecałam dzieciakom, że po południu gdzieś pojedziemy "w plener". Ja mam za tydzień dwa egzaminy, a jeszcze się nic nie uczyłam. Przy takiej pogodzie nie chce mi się uczyć, a na Forum też poświęcam dużo czasu, trzeba coś zmienić. Odpoczywaj dalej, do wieczora nie będę Ci przeszkadzać. pa,.. pa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|