Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: KuchniaTV (Przeczytany 20841 razy)
|
admin
Go
|
Od dłuższego czasu oglądam "KuchnięTV". Bardzo podoba mi się śp. Kuroń i Anna Olson z "Na słodko". Wysoki profesjonalizm! Nie wspominam o tym bez powodu, ponieważ przez pół roku namawiałem Żonę na serię progranów np: "Gotuj optymalnie" i wczoraj powiedziała wreszcie - TAK. Czy zagląda tu jakiś producent telewizyjny od kulinarii? Jeśli, to jesteśmy już gotowi... PS nawet sam Dr Jan Kwaśniewski wystąpiłby w takich programach - to GWARANTUJĘ , choć z Tatą jeszcze nie rozmawiałem na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Ho, ho Kuchnia TV to nasz ulubiony program Bardzo lubimy tego Amerykanina co jeździ po świecie - zajefajne komentarze Pewnie Was nie wpuszczą na antenę gdzies czytałem, że jeden z prezenterów miał problemy z "cenzurą" za tłusto Ale jest chyba wyjście? Osbo cos tam próbuje z TV internetową - może? Na początek?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mozna zaczac od YouTube. Tu cenzury na T nie ma
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Oczekuję na poważne, profesjonalne oferty, a nie partyzantkę "internetową"!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Przecież wiesz, że wszystko co bedzie dotyczyło ŻO zostanie celowo wypaczone Cos sie zmieniło w ostatnim czasie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dość sporo. Po pierwsze "cukier już nie krzepi", po drugie - spożycie orzechów wzrosło w ostatnim roku aż o 60%, po trzecie - jajka już nie są tak szkodliwe jak dawniej, po czwarte - prof. Lutz jest nominowany w tym roku do Nagrody Nobla w dziedzinie medycyny (wg mnie ma duże szanse na sukces, czego Mu szczerze z Tatą życzymy! ), po piąte ileż jeszcze można promować "pięć razy wodę i celulozę"... Do tego GMO!, wyczerpujące się kopalne źródła energii, a "głodnych" i tak się nie "nakarmi"... Jest jeszcze kilka powodów dla których warto pamiętać o globalnej przyszłości własnych potomków, ale o nich (powodach) wolę się jeszcze dziś nie wypowiadać.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dość sporo. Po pierwsze "cukier już nie krzepi", po drugie - spożycie orzechów wzrosło w ostatnim roku aż o 60%, po trzecie - jajka już nie są tak szkodliwe jak dawniej, po czwarte - prof. Lutz jest nominowany w tym roku do Nagrody Nobla w dziedzinie medycyny (wg mnie ma duże szanse na sukces, czego Mu szczerze z Tatą życzymy! ), po piąte ileż jeszcze można promować "pięć razy wodę i celulozę"... Do tego GMO!, wyczerpujące się kopalne źródła energii, a "głodnych" i tak się nie "nakarmi"... Jest jeszcze kilka powodów dla których warto pamiętać o globalnej przyszłości własnych potomków, ale o nich (powodach) wolę się jeszcze dziś nie wypowiadać. Czyli nie nowe wraca a idzie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ja tam wolę osobiście jeszcze długie lata biegać (spacerować) w spokoju po michelińskim lesie. Niech się tak mi dzieje, a będę szczęśliwy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Jest jeszcze kilka powodów dla których warto pamiętać o globalnej przyszłości własnych potomków, ale o nich (powodach) wolę się jeszcze dziś nie wypowiadać.
Zawsze warto - to prawda. Nominacja prof. Lutza to bomba wiadomość! Tak ogólnie to bardzo cieszy mnie Twój optymizm. Dobre nastawienie jest niezwykle ważne. Czym więcej osób znających się na rzeczy nabiera ochoty na dokonanie zmian tym lepiej dla wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Będzie, jak będzie.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Będzie, jak będzie.
O nie! Tak nie wolno! Nalezy sie tobie sukces Adminie, pisze to szczerze bez podtekstow! Tak samo mysle o sobie zreszta.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"misiek" całe moje życie to pasmo osobistych sukcesów, które świadomie kształtuję. Więcej mi nie potrzeba, bo wszystko - co daje szczęście osobiste - mam!
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
"misiek" całe moje życie to pasmo osobistych sukcesów, które świadomie kształtuję. Więcej mi nie potrzeba, bo wszystko - co daje szczęście osobiste - mam! a kasa sie nie liczy i ustawiene dla następców?
|
|
|
|
|
|
|
Goska999
Go
|
"misiek" całe moje życie to pasmo osobistych sukcesów, które świadomie kształtuję. Więcej mi nie potrzeba, bo wszystko - co daje szczęście osobiste - mam! Są to wspaniałe słowa.!!! Za to cię uwielbiam Adminie. Co do KuchniTV to niezły pomysł.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"ali" nie mam dziś filozoficznego nastroju i dlatego napiszę krótko: Są trzy bezcenne Skarby w życiu, godne zachodu Człowieka: Zdrowie, Rozum i Miłość. Cała reszta jest tylko dodatkiem i ich wypadkową. Wszystkie trzy codziennie, starannie pielęgnowane - same się odwdzięczają.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Są trzy bezcenne Skarby w życiu, godne zachodu Człowieka: Zdrowie, Rozum i Miłość...
Na szczescie No 1 jest na swoim miejscu. A No 2, to u mnie jednak sa "mozliwosci czyli ....". Jestem szczery po prostu. Rozum? Hmm to pojecie wzgledne, bardzo podobnie jak milosc. Prawdziwego rozumu i milosci nikt lepiej nie doceni jak ten kto to kontroluje. Natomiast poczucie szczescia to juz "inna para kaloszy"
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...a kasa sie nie liczy i ustawiene dla następców?...
Zrozumialem, ze to jest pytanie "retoryczne".
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
...a kasa sie nie liczy i ustawiene dla następców?...
Zrozumialem, ze to jest pytanie "retoryczne". musiałem ciebie wyręczyć misiek zaspałeś
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
a kasa sie nie liczy i ustawiene dla następców? Oczywiście, "kasa i ustawienie dla następców", to podstawowa sprawa, gdy ma się zstępujących wymagających specjalnej troski. Ale normalne dziecko, które otrzyma staranne wykształcenie i wychowanie samo zadba o siebie i swoją Rodzinę. Jest tyle koncernów dających od ręki wszystko, co sprawia pozory szczęścia, byle się u nich zatrudnić... PS polecam film - "Adwokat diabła" (Devil's Advocate 1997r. reż: Taylor Hackford) - to świetny przykład "kasy i ustawiania następców". Większość "ułomnych duchem" nawet nie wie dlaczego cierpi w swoim życiu, bo myli "spryt" z "roztropnością", "instynkt" z "wiedzą", "rzeczywistość" z "chciejstwem"...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...polecam film - "Adwokat diabła" (Devil's Advocate 1997r. reż: Taylor Hackford) - to świetny przykład...
Film ogladalem kilka razy i pamietam, ze w podobny sposob "polecalem" przyjacielowi PRAWNIKOWI. Bardzo rozbawila mnie reakcja tego "Devil's Advocate" po obejrzeniu filmu o nim samym. Byla ciekawa dyskusja na ten temat. Tak naprawde to film jest dedykowane dla kazdego kto potrafi troche myslec "refleksyjnie". Kazdy z nas ma podobny problem. Szkola, rodzina, fiskus, wlasne zdrowie, kazdy usiluje grac role "Devil's Advocate". Jednak wyraznie widac, ze nie wszyscy sa dobrymi aktorami. Szczegolnie jesli chodzi o granie roli prozdrowotnej!
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|