admin
Gość
|
Czy zaglÄ
da tu jakiĹ producent telewizyjny od kulinarii? Nie zaglÄ
da? A to szkoda, bo sukces gwarantowany.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
Czy zaglÄ
da tu jakiĹ producent telewizyjny od kulinarii? Nie zaglÄ
da? A to szkoda, bo sukces gwarantowany. Czekaj tatka latka.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
Czekaj tatka latka. Nie zapeszaj "kangooooru", bo jeszcze siÄ kto zgĹosi... i przykroĹÄ ci sprawi A tak, mam czyste sumienie i skoĹczy siÄ na "pogadaniu".Â
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
Czekaj tatka latka. Nie zapeszaj "kangooooru", bo jeszcze siÄ kto zgĹosi... i przykroĹÄ ci sprawi A tak, mam czyste sumienie i skoĹczy siÄ na "pogadaniu". Jak sie ktos zglosi, to sie bardzo bede cieszyc, jak ze wszystkich danych z badania mojej krwi. Everyhing normal. A ty sie boisz, ze ktos sie moze zglosic?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
BÄ
dĹş spokojny - w razie czego - mam juĹź warunki kontraktu przemyĹlane.Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adminie" szukam w wyszukiwarce i nie mogÄ znaleĹşÄ nic na temat obecnej diety W. Lutza. Czy mi siÄ tylko "przesĹyszaĹo", czy to prawda, Ĺźe od wielu lat, dr Lutz jest na Ĺťywieniu Optymalnym?
|
|
|
|
|
|
|
michal
Gość
|
Czy mi siÄ tylko "przesĹyszaĹo", czy to prawda, Ĺźe od wielu lat, dr Lutz jest na Ĺťywieniu Optymalnym?
Czytaj tutaj: Na Ĺťywieniu Optymalnym od 2000r.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
DziÄki "michaĹ", jednak mi siÄ nie "przesĹyszaĹo". Ta wiadomoĹÄ jest dla mnie ( i nie tylko dla mnie), bardzo istotna.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802 - pewien intelektualista od "opty"-diety siÄ pytaĹ - "dlaczego KwaĹniewski pisze o sobie w trzeciej osobie?"Â - bo tyle bidulek zrozumiaĹ z tego tekstu. Nie chce mi siÄ szukaÄ linka...Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super artykuĹ.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Gość
|
Witam, nie wiedziaĹem gdzie to umieĹciÄ i czy jest sens zakĹadania nowego tematu, dlatego tu wrzucÄ bo tematycznie bÄdzie o kuchni TV Jutro o godzinie 16:35 na kuchni tv bÄdzie program pod tytuĹem "czy drakoĹska dieta mnie nie zabije?" i miÄdzy innymi bÄdzie o diecie Dukana. Wiem, Ĺźe to nie ten temat ale moĹźe przyda siÄ ludziom co w Naszej diecie przesadzajÄ
w zjadaniu duĹźych iloĹci biaĹka? Jakbym trafiĹ "kulÄ
w pĹot"? z tym tematem to z gĂłry przepraszam... Jeszcze nie wszystko czaje na forum optymalnym I mam nadziejÄ, Ĺźe mi wybaczycie PS. Temat ten (kuchni tv i diety optymalnej) jest bardzo dobry, szkoda, Ĺźe nie wyszĹo Z tym w kuchni TV bo by siÄ przydaĹo ale jest taki Adrian (australijczyk) na kuchni TV i on daje ostro po tĹuszczu i miÄsku. OczywiĹcie nie stosuje Naszej diety ale lubiÄ go oglÄ
daÄ bo Ĺamie wszystkie dotychczasowe zasdy Ĺźywieniowe
|
|
|
|
|
|
|
|