viola44
Go
|
opal Te granulki ziołowe mogły zapachem przypominać lub w ich składzie była kocimiętka. To ziele uwielbiane przez koty.[ teraz wszystko jasne, to kocimiętka była "spiritus movens" całej sprawy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
znęcacie się nad zwierzętami... "Opal" jeszcze za swą dobroć pójdę pod sąd, jak mnie kto zgłosi do Straży Miejskej!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W razie czego dam za Ciebie okup.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wrócili moi "plażowicze" i mówili, że plaża w Gdyni jest teraz okropna, cała w robactwie.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Cudne, niesamowicie zmysłowe - mrrrrr.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Trzeba wybrać z lewej strony - żywienie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dziś chyba smarowałem maściami już ostatni raz. Łysa skóra w normie, strupki skrzepowe w normie, nie ma świądu. Nowych kleszczy brak. Czyli raczej będzie dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i ma kotek farta, a może raczej dobrego Opiekuna.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Dziś chyba smarowałem maściami już ostatni raz. Łysa skóra w normie, strupki skrzepowe w normie, nie ma świądu. Nowych kleszczy brak. Czyli raczej będzie dobrze.
Bardzo się cieszę
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Wczoraj okazało sie, że nasz królik ma kleszcza. Jest na tyle "napity", że nie mam odwagi wyrywac go palcami. Dlatego dzis zawita u weterynarza. Wprawdzie rozpoczął sie sezon grilowy, ale co tam niech bedzie moja strata jeszcze nie znalazłem odpowiedniego przepisu kulinarnego
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
... Wprawdzie rozpoczął sie sezon grilowy, ale co tam niech bedzie moja strata jeszcze nie znalazłem odpowiedniego przepisu kulinarnego I lepiej nie szukaj tego przepisu Nie jadłam nigdy królika (są takie milutkie), ale to jest chyba chude mięso. Daj mu pożyć a weterynarz Ci w tym pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
I lepiej nie szukaj tego przepisu ...
już 3 lata szukam
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ja też nie znam żadnego przepisu na "Krwiste kleszcze z królika"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
no ładnie Właśnie dziewczyny wróciły od weterynarza - i tak: Dziecko zachwycone - bo królik cały i zdrowy i nie zjedzony jeszcze Pani weterynarz zadowolona - bo skasowała 6zł Ja... zachwycony bo kasa z kieszonkowego poszła P.S. Przy okazji dowiedzielismy się, że królikom nie mozna stosować preparatów przeciwkleszczowych takich jak dla kota i psa ponieważ to je zabija.
|
|
|
|
|
|
|
|