Strony: 1 [2] 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Omlet "wykop" (Przeczytany 27804 razy)
|
Mari
Go
|
Bylem na Slade, Led Zeppelin, Deep Purple.........ale na koncercie Queen tez nie bylem. Jak zmarl to plakalem jak male dziecko! Zawsze go kochalem, jako muzyka i bede.
...tiaaa ..bliźniak jednojajowy może nawet ! ..jak jeszcze mi powiesz ,że w maju urodzony ,to zacznę myśleć o składnikach do Twojego omlecika .
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Bylem na Slade, Led Zeppelin, Deep Purple.........ale na koncercie Queen tez nie bylem. Jak zmarl to plakalem jak male dziecko! Zawsze go kochalem, jako muzyka i bede.
...tiaaa ..bliźniak jednojajowy może nawet ! ..jak jeszcze mi powiesz ,że w maju urodzony ,to zacznę myśleć o składnikach do Twojego omlecika . 22.06.................Raczek, kochany, raczek, najlepszy znak zodiaku
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Raczek...poczęstuj się truskaweczką... ...
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
...tiaaa ..bliźniak jednojajowy może nawet ! ..jak jeszcze mi powiesz ,że w maju urodzony ,to zacznę myśleć o składnikach do Twojego omlecika . 22.06.................Raczek, kochany, raczek, najlepszy znak zodiaku O matko rak mam takiego w domu, charakterek
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Monika, jak tam po śliwkach w czekoladzi? Nie spowodowały jakiś dolegliwości?
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Nie, czuję się świetnie nie zjadam ich za dużo dwie, trzy max. Spadły mi ketony do jednego krzyzyka, jednak weglowodanów miłam za mało. Dzięki Reniu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja przesadziłam z moją czekoladą, zjadłam na raz 3/4 ,łakomstwo nie popłaca, czułam ciężar na żołądku. Jak zjem np. 1/4 czekolady , to czuję się dobrze. Zaczęłam od wczoraj liczyć co zjadłam. Wyszło mi B=60 T= 120 W=70. Myślę, że może tłuszczu jest za mało, albo organizm tylko tyle potrzebuje, bo stopniowo chudnę. Policzę jeszcze ze 2 dni to zobaczę dokładniej.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
...tiaaa ..bliźniak jednojajowy może nawet ! ..jak jeszcze mi powiesz ,że w maju urodzony ,to zacznę myśleć o składnikach do Twojego omlecika . 22.06.................Raczek, kochany, raczek, najlepszy znak zodiaku O matko rak mam takiego w domu, charakterek potraktuje to jako zart
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
22.06.................Raczek, kochany, raczek, najlepszy znak zodiaku 25.05 buuu.. trochę jednak daty się rozjechały ...bliźniaczek i raczek .
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Ja przesadziłam z moją czekoladą, zjadłam na raz 3/4 Skąd ja to znam , ale nie martw się nie Ty jedna masz problem z czekoladką ...większość kobiet jej pragnie . Wspaniała na melancholię ...zawiera duuuuużo serotoniny i endorfinek tak bardzo nam potrzebnych i "zbawiennych dla otoczenia zresztą .
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
...tiaaa ..bliźniak jednojajowy może nawet ! ..jak jeszcze mi powiesz ,że w maju urodzony ,to zacznę myśleć o składnikach do Twojego omlecika . 22.06.................Raczek, kochany, raczek, najlepszy znak zodiaku O matko rak mam takiego w domu, charakterek potraktuje to jako zart To nie żart. To fakt.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Ja przesadziłam z moją czekoladą, zjadłam na raz 3/4 Skąd ja to znam , ale nie martw się nie Ty jedna masz problem z czekoladką ...większość kobiet jej pragnie . Wspaniała na melancholię ...zawiera duuuuużo serotoniny i endorfinek tak bardzo nam potrzebnych i "zbawiennych dla otoczenia zresztą . Masz rację. Moge nie jeść pieczywa wcale, ciast makaronów, lodów itd Ale czekoladę kocham no i marcepanki. Adam znalazłam takie 70%
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Marcepany lubię i ja. Gdzie się szuka takich 70 % ?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Marcepany lubię i ja. Gdzie się szuka takich 70 % ?
Najlepiej u tych malych ciastkarzy, ktorym zalezy na dobrej opini. Nie mam pojecia. W Danii sa dostepne prawie wszedzie, leza obok tych podrobek. To co je rozni to cena. Dla wyjasnienia, 70 procent - tu chodzi ocziwiscie o zawartosc migdalow
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Kupuje na targu masę marcepanową do ciast 37 węglowodanów w 100g i 70% migdałów. Pycha.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Masa marcepanowa? Rozejrzę się. Tylko na targu?
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Masa marcepanowa do ciast nie kojarzę producenta, przywożone z Niemiec, cena około 10 zł (chyba 100g) Nigdzie indziej nie spotkałam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie przepadam za marcepanem, lubię niektóre czekoladowe wyroby, ale zauważyłam, że jak przez kilka dni pod rząd je zjadam, to potem przez dłuzszy czas nie mam na nie ochoty. Wtedy muszę zjadać inne produkty węglowodanowe, aby nie mieć ketonów, a z tym trudniej.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Reniu a fryteczki na smalcu???
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też lubię i jem często, robię dzieciom, bo przepadają za nimi, a przy okazji jedzą wszyscy (babcia też)
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3
|
|
|