Autor
|
Wtek: Eurowybory (Przeczytany 118311 razy)
|
Mari
Go
|
Opal, ależ ja jestem przeciwieństwem Ciebie i Violi ..uparta jak osioł i dążąca do wybranego celu z klapkami na oczach . ps wiem ,że na przyjaźń trzeba sie napracować ..może mi się uda!
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Jednak jak pokocham to na zawsze ...jedna z nielicznych moich zalet .
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Mari, nie znam Twojego znaku zodiaku, mogę się domyślac kilku. Wiem, że potrafisz walczyć o to, co uważasz za ważne, słuszne w swoim życiu. Miłość jest dla Ciebie porannym promykiem, bez którego cały dzień byłby tylko szarą rzeczywistością. Masz potencjał i siłę, dasz radę jeszcze w niejednej przewności życiowej. Zostań z nami
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
groszki walnęły w klawiaturę ..dzięki
pa pa
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
zdecydowanie to geje -wiec trzeba na nich inaczej popatrzeć . Herbuś ma racje ,ze bliżej im do kobiety -a ja twierdze ,ze to taka trzeia płeć. z drugiej strony ,kobiety już od dawna noszą spodnie ,krawaty ,aktówki i jakoś to im urody nie odbiera .
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Czyli natura sama podpowiada, która płeć jest najważniejsza, najbardziej cenna, najsilniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
I dusza i seks - mniam, mrrrr
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Czyli natura sama podpowiada, która płeć jest najważniejsza, najbardziej cenna, najsilniejsza. To jest chyba oczywiste, że chodzi tu tylko i wyłącznie o zdolność do rozrodu -- Ty masz ją jeden raz na miesiąc, ja mam ich 20 milionów na mililitr.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
To jest chyba oczywiste, że chodzi tu tylko i wyłącznie o zdolność do rozrodu -- Ty masz ją jeden raz na miesiąc, ja mam ich 20 milionów na mililitr. Ja swój "jeden raz na miesiąc" wykorzystałam efektywnie dwa razy, a Ty co zrobiłeś ze swoimi milionami na mililitr? Zmarnowałeś te miliony czy wykorzystałeś dla dobra ludzkości?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Siewcą genów jest mężczyzna, a kobiety zbierają plony.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Im mężczyzna dojrzalszy emocjolalnie, tym bardziej ceni intelekt partnerki. Racja. Chłopiec staje się mężczyzną m.in. wtedy, kiedy zaczyna patrzeć na kobiety jak na matkę swojego dziecka -- wówczas rząd wielkości interesujących samiczek drastycznie spada. Ładna, pomalowana buzia i głowa zdolna do rozmów tylko o facetach, seksie, ciuchach (żeby dobrze wyglądać w ubraniu), dietach (żeby dobrze wyglądać bez ubrania) i kosmetykach, niejako z biegu przestają mieć w sobie nawet gram "seksowności". I to jest dobre. Ja swój "jeden raz na miesiąc" wykorzystałam efektywnie dwa razy, a Ty co zrobiłeś ze swoimi milionami na mililitr? Zmarnowałeś te miliony czy wykorzystałeś dla dobra ludzkości? Opal, chyba niestety nie wyłapałaś sensu -- "szumność" wypowiedzi nie zawsze idzie w parze z rzeczowością. Właśnie o to chodzi, że wasz "jeden raz w miesiącu" jest na tyle cenny, że trzeba go obkładać szczególną troską, opieką i dbać jak o źrenicę w oku, a męskie miliony można traktować bardziej po macoszemu. Diamenty są droższe od śliwek dlatego, że jest ich znacząco mniej, o wiele trudniej je "wyprodukować" i potrzeba na to większej ilości energii. Jedna kobieta jest cenniejsza od jednego mężczyzny, tylko pytanie, czy jest to kwestia tej waszej boskości intelektu (!?), niezłomnej siły charakteru (!!??) i szlachetności duszy (!!!???), czy zwykłej biologii? Twoje pytanie było... hmm... Duża z Ciebie dziewczynka więc powinnaś sama wiedzieć, dlatego odpowiem Ci tak -- moje miliony Ciebie nie dotyczą, więc po co o tym mówić? Siewcą genów jest mężczyzna, a kobiety zbierają plony. Nie pamiętam u którego ze starożytnych to przeczytałem, ale tam stało "podobnie": mężczyzna jest siewcą genów i zbieraczem plonów, a kobieta, jako ta ziemia, rodzi owoce.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Nie pamiętam u którego ze starożytnych to przeczytałem, ale tam stało "podobnie": mężczyzna jest siewcą genów i zbieraczem plonów, a kobieta, jako ta ziemia, rodzi owoce. "Sukces ma wielu ojców, porażka jedną matkę" - trzeba doceniać wkład własny, ale i zasługi drugiej strony...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Opal, chyba niestety nie wyłapałaś sensu -- "szumnosć" wypowiedzi nie zawsze idzie w parze z rzeczowością.
Być może Diamenty są droższe od śliwek dlatego, że jest ich znaczaco mniej, o wiele trudniej je "wyprodukować" i potrzeba na to większej ilości energii.
Ani diamenty, ani śliwki nie są "produkowane". Jedna kobieta jest cenniejsza od jednego mężczyzny, tylko pytanie, czy jest to kwestia tej waszej boskości intelektu (!?), niezłomnej siły charakteru (!!??) i szlachetności duszy (!!!???), czy zwykłej biologii? Odpowiedz sobie sam.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
"Sukces ma wielu ojców, porażka jedną matkę" - trzeba docenić wkład własny, ale i zasługi drugiej strony... Admin: masz rację, nie powiedziałem, że to moje, powiedziałem, że wyczytałem to u któregoś ze starożytnych. Moje zdanie o kobietach jest bardzo dobre i doceniam ich niezastąpioną przez żadnego mężczyznę rolę we wszystkim. Tylko o tym mało mówię (lub w ogóle) na forum. Opal: tak, Ty też masz rację.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Jedna kobieta jest cenniejsza od jednego mężczyzny, tylko pytanie, czy jest to kwestia tej waszej boskości intelektu (!?), niezłomnej siły charakteru (!!??) i szlachetności duszy (!!!???), czy zwykłej biologii?
Jedna kobieta jest cenniejsza od jednego mężczyzny? co to za stwierdzenie? wg mnie to nonsens, zarówno kobieta jak i mężczyzna w swojej indywidualności, odmienności są jednakoż cenni...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Viola - tutaj nie chodzi o to, żeby kobieta kolanem o kalano tarła na widok faceta, ale żeby wynik tarcia (przynajmniej dwa razy) pozostawił efekty. Inaczej cały świat zginie. Jedni dużo mówią o zdrowiu, ale o "produkcji" nie mają pojęcia. Drudzy nie mają pojęcia o czym mówią - samo życie
|
|
|
|
|
|
|
|
|