Autor
|
Wtek: Eurowybory (Przeczytany 118287 razy)
|
slawek
Go
|
Kobiety to JEDYNY powód istnienia meżczyzn
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
I to jest SEDNO!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Viola - tutaj nie chodzi o to, żeby kobieta kolanem o kalano tarła na widok faceta, ale żeby wynik tarcia (przynajmniej dwa razy) pozostawił efekty. Inaczej cały świat zginie. Jedni dużo mówią o zdrowiu, ale o "produkcji" nie mają pojęcia. Drudzy nie mają pojęcia o czym mówią - samo życie wszystko jest potrzebne i ma swoje uzasadnienie zarówno "tarcie kolan z efektem jak i bez efektu" ( nie zawsze to z efektem zależy od nas samych), a o wyginięcie świata nie ma się co martwić, na pewno nie nastąpi ono z przyczyn świadomej bezproduktywnej prokreacji, myślę że istnieją o wiele bardziej realne zagrożenia....
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Kobiety to JEDYNY powód istnienia meżczyzn spodobało mnie sie
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Kobiety to JEDYNY powód istnienia meżczyzn ....normalnie tak , - szkoda tylko , ze charakter czlowieka nie zawsze jest merytoryczny zarowno kobiety iak i mezczyzny .....
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Kobiety to JEDYNY powód istnienia meżczyzn ....normalnie tak , - szkoda tylko , ze charakter czlowieka nie zawsze jest merytoryczny zarowno kobiety iak i mezczyzny ..... e tam szkoda gdyby wszystko było takie idealne i symetryczne, wyważone, trafne merytorycznie, nie miał byś motywacji do ciągłej pracy nad sobą, do samodoskonalenia, właśnie to ciągłe poszukiwanie, dążenie do ideału, praca nad sobą by być prawie doskonałym jest dla mnie cudowną sprawą, poza tym z niedociągnięć innych czy samego siebie można wyciągać pozytywne wnioski które mobilizują do myślenia, budzą refleksje....świat przez to jest ciekawszy....
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Kobiety to JEDYNY powód istnienia meżczyzn I to jest SEDNO! To są mężczyźni, których czyta się z przyjemnością
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Kobiety to JEDYNY powód istnienia meżczyzn ....normalnie tak , - szkoda tylko , ze charakter czlowieka nie zawsze jest merytoryczny zarowno kobiety iak i mezczyzny ..... e tam szkoda gdyby wszystko było takie idealne i symetryczne, wyważone, trafne merytorycznie, nie miał byś motywacji do ciągłej pracy nad sobą, do samodoskonalenia, właśnie to ciągłe poszukiwanie, dążenie do ideału, praca nad sobą by być prawie doskonałym jest dla mnie cudowną sprawą, poza tym z niedociągnięć innych czy samego siebie można wyciągać pozytywne wnioski które mobilizują do myślenia, budzą refleksje....świat przez to jest ciekawszy.... .......chodzi o to , ze nie zawsze czlowiek rozumie sie z drugim czlowiekiem , zwlaszcza jesli optymalny spotka sie z ,,normalnym,, ....
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
.......chodzi o to , ze nie zawsze czlowiek rozumie sie z drugim czlowiekiem , zwlaszcza jesli optymalny spotka sie z ,,normalnym,, .... to Ty piszesz? żartujesz czy mówisz poważnie? a co ma optymalny do nieoptymalnego jeśli chodzi o dyskusje? mam na myśli normalnego optymalnego...a nie nawiedzonego....bo tu faktycznie może być problem....
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
.......chodzi o to , ze nie zawsze czlowiek rozumie sie z drugim czlowiekiem , zwlaszcza jesli optymalny spotka sie z ,,normalnym,, .... to Ty piszesz? żartujesz czy mówisz poważnie? a co ma optymalny do nieoptymalnego jeśli chodzi o dyskusje? mam na myśli normalnego optymalnego...a nie nawiedzonego....bo tu faktycznie może być problem.... ....nie zartuj viola, ze sie rozumiesz z wszystkimi...
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
.......chodzi o to , ze nie zawsze czlowiek rozumie sie z drugim czlowiekiem , zwlaszcza jesli optymalny spotka sie z ,,normalnym,, .... to Ty piszesz? żartujesz czy mówisz poważnie? a co ma optymalny do nieoptymalnego jeśli chodzi o dyskusje? mam na myśli normalnego optymalnego...a nie nawiedzonego....bo tu faktycznie może być problem.... opacznie Cie zrozumiałam, fakt, oczywiście ze nie z kazdym mozemy się porozumiec, ja skupiłam się na zdaniu gdzie podresliles konfrontacje optymalnego z nieoptymalnym, to akurat nie ma nic do rzeczy, nieporozumienia mogą dotyczyć wszystkich ... a czemu podkreśliłeś że to nieporozumienie jest szczególnie widoczne pomiędzy optymalnymi i normalnymi? ....nie zartuj viola, ze sie rozumiesz z wszystkimi... opacznie Cie zrozumiałam, fakt, oczywiście ze nie z kazdym mozemy się porozumieć, ja skupiłam się na zdaniu gdzie podresliłes konfrontacje optymalnego z nieoptymalnym, to akurat nie ma nic do rzeczy, nieporozumienia mogą dotyczyć wszystkich ... a czemu podkreśliłeś że to nieporozumienie jest szczególnie widoczne pomiędzy optymalnymi i normalnymi?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
..... bo normalnie tak jest......
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Gwidon też jestem ciekawa odpowiedzi co autor miał na myśli i proszę nie wycofuj się rakiem
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
..... bo normalnie tak jest...... ja mysle że to zależy od człowieka a nie od tego czy optymalny czy nie, ja optymalna jestem i daje Ci gwarancje na otwartość , zdrową wymianę poglądów bez fanatyzmów i innych tego typu ograniczeń...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
to Ty piszesz? żartujesz czy mówisz poważnie? a co ma optymalny do nieoptymalnego jeśli chodzi o dyskusje? mam na mysli normalnego optymalnego...a nie nawiedzonego....bo tu faktycznie może być problem....
... fiu!, fiu! zauważam tu wyższość rasy ??? , a to już paragrafy a czemu podkreśliłes że to nieporozumienie jest szczególnie widoczne pomiędzy optymalnymi i normalnymi?
Gwidon, wytłumacz się
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
To moje zdanie : Gwidon, wytłumacz się
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
....bo inne zasilanie naja muzgu ......
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
....bo inne zasilanie naja muzgu ...... Gwidon - dałam Ci szansę na wygadanie się. Mózg to nie jest "maszyna" zasilająca myślenie, tylko zasilacz prowokujący nasze działania. Nie odpowiedziałeś na proste pytania, a chciałeś sam je zadać: chodzi o to , ze nie zawsze czlowiek rozumie sie z drugim czlowiekiem , zwlaszcza jesli optymalny spotka sie z ,,normalnym,, .... chodzi o to , ze nie zawsze czlowiek rozumie sie z drugim czlowiekiem , zwlaszcza jesli optymalny spotka sie z ,,normalnym,, ....
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
....dzieki, ze dalas mi szanse.....
|