renia
|
Nikt nie chce słyszeć, że dlatego choruje bo Ąle się odżywia. Każdy my¶li, że je najlepiej: jogurty, warzywka, owoce... to same wiaminki.
albo..autanazja..A dla zdeterminawanych...lewatywa.. Mogę zapytać co to takiego autanazja? Miało być - eutanazja (literówka)
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Też miałam taki zapał, do dzisiaj mam ale pomagam tylko tym co tego rzeczywiście chcą. Nie toczę walk z wiatrakami, szkoda czasu. Ludzie lubią chorować to fakt trudno się z tym nie zgodzić.
Na początku chyba wszyscy opty tak mają. Pmomoc daje prawdziwe efekty tylko wtedy gdy ktoś o nią poprosi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniujak długo jeste¶ na DO? Pytam bo na pocz±tku miałam taki sam zapał "uzdrawiania"... Naocznie widac jak mój stan zdrowia się poprawia to dla odmiany słyszę a twoja w±troba, żyły... Pokazuję wyniki badań (lipidogram,alat,aspat) zobaczysz za parę lat czyli za ile bo już 4 minęły Na DO jestem rok
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też miałam taki zapał, do dzisiaj mam ale pomagam tylko tym co tego rzeczywi¶cie chc±. Nie toczę walk z wiatrakami, szkoda czasu. Ludzie lubi± chorować to fakt trudno się z tym nie zgodzić.
Na pocz±tku chyba wszyscy opty tak maj±. Pmomoc daje prawdziwe efekty tylko wtedy gdy kto¶ o ni± poprosi. Tylko, jak ma poprosić o coś, o czym nie słyszał?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlatego, wiedza o DO tak słabo się rozprzestrzenia, bo każdy już wyleczony traci zapał i nie informuje ( bez namawiania) innych, jeszcze chorujących.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
renia, opisać zawsze można, tylko ja uważam że mam jeszcze na to czas, natomiast werbalnie? NIGDY! co najwyżej mogę nadmienić , iż wpadła mi w ręce ciekawa ksi±zka ...... emocje nie s± dobrym doradc± a nadgorliwo¶ć, my¶lę że wiesz od czego jest gorsza? Viola, Ty masz czas...ale są tacy, co go już mają bardzo mało...
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Też miałam taki zapał, do dzisiaj mam ale pomagam tylko tym co tego rzeczywi¶cie chc±. Nie toczę walk z wiatrakami, szkoda czasu. Ludzie lubi± chorować to fakt trudno się z tym nie zgodzić.
Na pocz±tku chyba wszyscy opty tak maj±. Pmomoc daje prawdziwe efekty tylko wtedy gdy kto¶ o ni± poprosi. Tylko, jak ma poprosić o coś, o czym nie słyszał? A informowac to nawet trzeba. Chociaż czy to dociera.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Dlatego, wiedza o DO tak słabo się rozprzestrzenia, bo każdy już wyleczony traci zapał i nie informuje ( bez namawiania) innych, jeszcze chorujących.
Myslę, że to nie kwestia słabego rozprzestrzeniania.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli będzie informacja, to przynajmniej, kto chce może sobie pomóc, a kto nie chce, jego strata...
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Odpowiedź jest prosta. Postępujemy i myslimy inaczej niż ogół. A co jest inne wydaje sie być złe. Poza tym ludzie nie lubią rozmawiać o chorobach a szczególnie ci młodzi. Takich jak my odbierają jako hipochondryków. Wg mnie ciągłe mówienie o tym przynosi odwrotny skutek, trzeba o tym pamiętać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlatego, wiedza o DO tak słabo się rozprzestrzenia, bo każdy już wyleczony traci zapał i nie informuje ( bez namawiania) innych, jeszcze choruj±cych.
Myslę, że to nie kwestia słabego rozprzestrzeniania. U nas wiekszość kojarzy Dietę Optymalną z zupą prezydencką Ja sama znalazłam informacje o DO z internetu (nie wiem czy to był przypadek?).
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Odpowiedź jest prosta. Postępujemy i myslimy inaczej niż ogół. A co jest inne wydaje sie być złe. Poza tym ludzie nie lubią rozmawiać o chorobach a szczególnie ci młodzi. Takich jak my odbierają jako hipochondryków. Wg mnie ciągłe mówienie o tym przynosi odwrotny skutek, trzeba o tym pamiętać.
Myslę, ze to jest to. Przyzwyczajenia, nawyki i jak tu wytłumaczyć, że owoce i chlebek nie nadają się do jedzenia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
OdpowiedĽ jest prosta. Postępujemy i myslimy inaczej niż ogół. A co jest inne wydaje sie być złe. Poza tym ludzie nie lubi± rozmawiać o chorobach a szczególnie ci młodzi. Takich jak my odbieraj± jako hipochondryków. Wg mnie ci±głe mówienie o tym przynosi odwrotny skutek, trzeba o tym pamiętać.
Ja nie piszę o namawianiu tylko informowaniu , szczególnie chorych, a co oni z tą wiedzą zrobią, to już nie nasz problem.
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
I siła perswazji mediów. Telwizor mówi co szkodzi a co nie , jakie leki leczą i jak obejśc swieta i jak wyprawic urodziny. Ludzie lubia żyć jak w filmie.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Tylko, jak ma poprosić o coś, o czym nie słyszał?
Jak będzie zmuszony to będzie szukał i pytał.
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Tylko, jak ma poprosić o coś, o czym nie słyszał?
Jak będzie zmuszony to będzie szukał i pytał. Pewnie.Tak jak my szukaliśmy.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Z drugiej strony gdybym nie dostała od zyczliej osoby książki Jana Kwasniewskiego ... Często te poszukiwania, eksperymenty trwają a czas ucieka.
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Go
|
Po latach "wojowania" o zastosowanie DO wsrod rodziny, znajomych, zrozumialem ze glowa muru nie przebijesz. Dlatego teraz wyznaje zasade: zyj i pozwol umrzec innym.
Pozdr.
PS. aczkolwiek moja zone caly czas staram sie motywowac i efekty jakies tam sa.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Jedno trzeba wiedzieć, że na wyleczenie przez DO trzeba czekać kilka do kilkunastu lat. Ludzie wolą się oszukiwać i łykać jakieś pigułki. Bardzo kochają koryto.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
To dziwne ale kochają "korytko" bardziej od własnego zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
|