|
|
|
administ
Go
|
Oby tylko nadal takie tanie były!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mogą być takie jaja...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zastrzeżenia co do jakości handlowej dotyczyły najczęściej ryb i przetworów rybnych (38,3 proc.), masła (29,7 proc.), oliwy z oliwek (15,4 proc.) oraz jaj (14,6 proc.). Natomiast wadliwe oznakowanie inspektorzy IH kwestionowali najczęściej w przypadku sprzedaży lodów i deserów (79,3 proc.) oraz pieczywa (64,7 proc.). Inspekcja Handlowa reaguje także na nowe zjawiska na rynku, czego przykładem są kontrole produktów „domowych" i eko-żywności.[/b] http://www.rp.pl/Konsumenci/312199996-Inspekcja-Handlowa-w-obronie-konsumentow-od-65-lat.html
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zastrzeżenia co do jakości handlowej dotyczyły najczęściej ryb i przetworów rybnych (38,3 proc.), masła (29,7 proc.), oliwy z oliwek (15,4 proc.) oraz jaj (14,6 proc.). Natomiast wadliwe oznakowanie inspektorzy IH kwestionowali najczęściej w przypadku sprzedaży lodów i deserów (79,3 proc.) oraz pieczywa (64,7 proc.). Inspekcja Handlowa reaguje także na nowe zjawiska na rynku, czego przykładem są kontrole produktów „domowych" i eko-żywności.[/b] http://www.rp.pl/Konsumenci/312199996-Inspekcja-Handlowa-w-obronie-konsumentow-od-65-lat.htmlTak działa, że jedzenie posiada coraz więcej chemii, a coraz mniej naturalnych składników odżywczych....
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale właśnie ten trud w zdobywaniu jedzenia daje mi zadowolenie .Dziś kupiłem świeże jaja i masło od chłopa ,mięso jest tu chude ,ale ja już mam swoje rewiry ,gdzie dobre jest .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a łój tam mają ? Jest tyle tych alpejskich fioletowych krówek Milki.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale mają bardzo dobre schlagsahny, wiener wurstchen i Bayerische Schweinshaxe mit Sauerkraut, więc spoko można się najeść do syta.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
zawsze jak jadłem te wursty w Niemczech to wydawało mi się że są papieru toaletowego. Ale fakt że nie poszukiwałem jakiś delikatesów.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz tu też robią wyroby wg zaleceń UE i smaki się tu i tam wyrównały.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
to nie jest tak źle, w Szwabii. Po kości na wywar pójdź do zoologicznego
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale mają bardzo dobre schlagsahny, wiener wurstchen i Bayerische Schweinshaxe mit Sauerkraut, więc spoko można się najeść do syta. Smietana jest dobra 2 euro 0,5 l 32%bez dodatków ważna 5 dni w butelce szklanej ,tym się opijam
|
|
|
|
|
|
|
|