Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ostatnio przeczytalem ksiazke "Zbozowa Glowa" napisana przez amerykanskiego neurologa i on tam pisze, ze cholesterol to samo zdrowie, tluszcz i jajka tez a amerykanska piramida zywienia to chala i syf. Mowi, zeby jesc tlusto i niskoweglowodanowo, zapomniec o owoca i co najwyzej warzywa z wegli. Normalnie szok dobra?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Głupek jakiś? 5*wio to jest to, co w tuczarni powinni polecać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ostatnio przeczytalem ksiazke "Zbozowa Glowa" napisana przez amerykanskiego neurologa i on tam pisze, ze cholesterol to samo zdrowie, tluszcz i jajka tez a amerykanska piramida zywienia to chala i syf. Mowi, zeby jesc tlusto i niskoweglowodanowo, zapomniec o owoca i co najwyzej warzywa z wegli. Normalnie szok dobra? Bardzo dobra
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Całe szczęście, że norma cholesterolowa - poniżej 200mg% obowiązuje...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Całe szczęście, że norma cholesterolowa - poniżej 200mg% obowiązuje... wczoraj kazałem ojcu do śmietnika wyrzucić glukometr, bo mówił mi że ma cukrzycę ( nie je cukrów ) . Muti była w aptece i dostała 2 glukometry za darmo ( nie wiem , ale chyba już kilka mają w domu - a nie mają cukrzycy ) . Ociec do mnie mówi że ma cukrzycę, bo wskazuje 105 . Ja mu mówię, że to pomyłka, że pewnie ma tłuszczycę ,gdy je tłuszcz . A on że jego wszyscy znajomi mają cukrzycę i lekarze im powiedzieli że to od tłustego Kazałem mu dla spokojności nasikać na pasek keto . Gdy będę, u nich wywalę im te glukometry do kosza. 3 razy dziennie sobie sprawdzać !! Mówi, że za darmo > pocieszyłem go, że z Zosią mamy przeważnie cukier 112 - 138 . I na pewno nie mamy cukrzycy . Czyli powinniśmy być ciężej chorzy od niego
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
pocieszyłem go, że z Zosią mamy przeważnie cukier 112 - 138 No nie wiem, autorka nr 13 i jej wierny padawan 319 twierdza, ze to juz ciezka cukrzyca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
no to ja stanę obok niej i powiesz kto ją ma . tak na oko
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nojakto? Wszyscy z cukrem powyzej 90 podczas fenomentu brzasku i objawu porannego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
trochę tłumaczyłem tatinkowi, że jest widocznie głodny, dlatego ma taki niski cukier ( 105 ) . I żeby lepiej się odżywiał Odstawił całkowicie ostatnie tabletki na nadciśnienie, ale po 4 dniach mu skoczyło na 160 i się wystraszył. I znowu chapnął. Mówiłem żeby stopniowo spróbował odstawić. Kazałem zmniejszyć mięso i dodać tłuszczu to może obejdzie się bez nich. Ale te 2 szt to i tak nie to co wcześniej - cała reklamówka . Muti zaniosła do apteki torbę nieotwartych wykupionych medykamentów. Może ktoś się ucieszy, bo nowoczesne. ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nojakto? Wszyscy z cukrem powyzej 90 podczas fenomentu brzasku i objawu porannego Jakby co, to wszyscy z takim cukrem są kiepsko odżywieni albo w podeszłym wieku, ale tłumaczyć n-ty raz nie będę...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Akurat to nie jest prawdą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spoczko, jestem przyzwyczajony, a kłamstwa mają krótkie nóżki.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a kłamstwa mają krótkie nóżki. chyba te - jak w temacie - cholesterolowe, mają nogi długości modelki.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
a kłamstwa mają krótkie nóżki. chyba te - jak w temacie - cholesterolowe, mają nogi długości modelki. A to kłamstwo lubię najbardziej ze wszystkich kłamstw.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To jest dobre kłamstwo...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Chciałabym spytać jak często można jeść podroby? Czy faktycznie nie częściej niż raz na dwa tygodnie? Szczególnie o wątróbkę chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|