Autor
|
Wtek: CHOLESTEROL (Przeczytany 687079 razy)
|
renia
|
Interesujące...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Juz 30 z nich jest nieboszczykami? Lata lecą, a to wszystko "naukowo" karmione towarzystwo. Ale instytucja istnieje, więc... Na przeprosiny nie oczekujemy, jakby co. Lista tych PANocków, którzy skreśleni zostali z możliwości kandydowania w najbliższych wyborach z powodu utraty biernego prawa wyborczego. prof. dr Halina Adamska-Dyniewska, prof. dr Tadeusz Bogdanik, prof. dr Włodzimierz Buczko, prof. dr Tadeusz Chruściel, prof. dr Andrzej Członkowski, prof. dr Andrzej Dziatkowiak, prof. dr Kornel Gibiński, prof. dr Zbigniew Gonciarz, prof. dr Jan Hasik, prof. dr Zbigniew Herman, prof. dr Maria Hoffman, prof. dr Janusz Jeljasiewicz, prof. dr Zdzisław Kleinrok, prof. dr Zbigniew Knapik, prof. dr Stanisław Kochlmunzer, prof. dr Elżbieta Kostka-Trąbka, prof. dr Marek Krawczyk, prof. dr Jerzy Maj, prof. dr Aleksander Mrozikiewicz, prof. dr Jan Nielubowicz, prof. dr Jerzy Polański, prof. dr Tadeusz Popiela, prof. dr Stanisław Pużyński, prof. dr Zbigniew Religa, prof. dr Wojciech Rowiński, prof. dr Andrzej Szczeklik, prof. dr Roman Szulc, prof. dr Marian Wilimowski, prof. dr Jerzy Wójcicki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niestety, ale coraz częściej trafiam na przypadki osób, które metforminę zażywają "na wszelki wypadek" oraz "prewencyjnie" To chyba jakiś pech lub przeznaczenie. Jakimś cudem samych zdrowych spotykam.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
W jakimś nieciekawym towarzystwie się obracasz
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Raczej nudnym
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
No jak zdrowym to i nudnym, nie ma na co poutyskiwać
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A właśnie że jest, ale nie dla chorych
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to straszna porażka by była nie tylko dla IŻiŻ, ale i innych "uczonych", co to polemikę z Doktorem zaczynali - "hamerykańscy naukowcy", że o tych trzydziestu nieboszczykach z PAN, co się z tytułu, imienia i nazwiska podpisali nie wspomnę..." Ilekroć wraca ten temat, zawsze zastanawiam się jak bardzo się przerazili, że aż 30 uczonych z wiodących ośrodków naukowych postanowiło zdyskredytować lekarza medycyny z Ciechocinka. Doktor wprawdzie wyjaśniał, że pojąć tego nie mogą, ale mimo wszystko skala hejtu robi wrażenie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to problem, bo jak się na kretyna wychodzi z całym dorobkiem "naukowym i to już w dwóch i poł "naukowych pokoleniach, to lepiej trwać i wspierać się w głupocie wzajemnie, niż przyznać, że to jednak jeden Doktor ma rację, a reszta się myliła. Pięćdziesiąt lat minęło odkąd chleb ze smalcem zniknął z mego domu! Chwała Doktorowi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja kaszaneczkę szamię na boczku i maśle i tak sobie myślę, że to dobrze, tak niszowo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I świetnie, bo dobra kaszanka nie jest zła.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja kaszaneczkę szamię na boczku i maśle i tak sobie myślę, że to dobrze, tak niszowo. I tak pozostanie, bo Dieta Optymalna nie jest dla każdego. Im dłużej w tym siedzę tym bardziej jestem o tym przekonany. Dla szerokich mas zdecydowanie dieta wysokowęglowodanowa Doktora Kwaśniewskiego jest bardziej zdatna i łatwiejsza w stosowaniu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Kogo tłusta dieta czyni tłustym zawsze może dywagować do starego stolarskiego przysłowia: "klej najlepiej trzyma, gdy go ni ma!"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to straszna porażka by była nie tylko dla IŻiŻ, ale i innych "uczonych", co to polemikę z Doktorem zaczynali - "hamerykańscy naukowcy", że o tych trzydziestu nieboszczykach z PAN, co się z tytułu, imienia i nazwiska podpisali nie wspomnę..." Ilekroć wraca ten temat, zawsze zastanawiam się jak bardzo się przerazili, że aż 30 uczonych z wiodących ośrodków naukowych postanowiło zdyskredytować lekarza medycyny z Ciechocinka. ...................... Też dla mnie to było "dziwne"... Tak samo jak dowiedziałam się o Diecie Optymalnej, to ilość hejtu w internecie też mi się wydawała nieadekwatna, do "jakieś tam diety". Czułam, że to jest COŚ więcej...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
ilość hejtu w internecie też mi się wydawała nieadekwatna
Im bardziej odstaje i niepokoi owce tym większy wilczy głód by to przyciąć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zbyt duży hejt podpada i daje odwrotny skutek...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale to trzeba być krytycznym obserwatorem - czyli w pomijalnej mniejszości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|