forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-04-28, 11:26:11

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.
660547 wiadomoci w 4059 wtkach; wysane przez 27 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: startom
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Łosoś świeży
« poprzedni nastpny »
Strony: [1] Do dou Drukuj
Autor Wtek: Łosoś świeży  (Przeczytany 4406 razy)
MONIKAW
Go


Email
Łosoś świeży
« : 2009-05-27, 21:37:37 »

Czy ktoś zna parametry bo nie mam w tabelach.
Zapisane
Gwidon
Go


Email
Odp: Łosoś świeży
« Odpowiedz #1 : 2009-05-27, 21:43:52 »

13.6 B  , 19.9 T
Zapisane
Gwidon
Go


Email
Odp: Łosoś świeży
« Odpowiedz #2 : 2009-05-27, 21:44:31 »

SORRY  NA  ODWROT
Zapisane
Gwidon
Go


Email
Odp: Łosoś świeży
« Odpowiedz #3 : 2009-05-27, 21:45:57 »

Zapisane
MONIKAW
Go


Email
Odp: Łosoś świeży
« Odpowiedz #4 : 2009-05-27, 21:46:11 »

Czyli B- 19,9 T- 13,6  Very Happy
Wielkie dzięki.
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Pe: Kobieta
wiadomoci: 70533


Odp: Łosoś świeży
« Odpowiedz #5 : 2009-05-27, 22:18:16 »

Ciekawe jest dzienne zapotrzebowanie na składniki odżywcze, jakie tu podają: B=46g  T=56g  W=250g  Shocked
Zapisane

MONIKAW
Go


Email
Odp: Łosoś świeży
« Odpowiedz #6 : 2009-05-27, 22:20:07 »

Jakby W zamienić z T uszłoby  Wink
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Pe: Kobieta
wiadomoci: 70533


Odp: Łosoś świeży
« Odpowiedz #7 : 2009-05-27, 22:32:44 »

No prawie..  dla osoby bardzo aktywnej fizycznie  ..Very Happy
Zapisane

Strony: [1] Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.047 sekund z 20 zapytaniami.