Autor
|
Wtek: Uroda i piękno kobiet efektem mądrych działań. (Przeczytany 68910 razy)
|
Opal
Go
|
Ja też jestem tutaj " z doskoku" pomiędzy pracami domowymi ...Opal ta książeczka jest cieniutka, można ją przeczytać w ciągu jednego dnia, dużo jest rysunków pokazujacych gdzie i jak przyłożyć palce żeby efekt był maxymalny. ... Jest napisane, że książka ma 182 strony, ale to dobrze, że ma dużo rysunków. Zawsze łatwiej jest to wszystko rozszyfrować Viola dziękuję Ci za wprowadzenie. Porównam książkę z tym co napisałaś. Właściwie to masz tę książkę kilkanaście lat, to chyba wszystko znasz z niej na pamięć - może odsprzedaż ją żonie Vigo? Oczywiście to tylko sugestia. Ps. Kangur - ptaszki są piękne
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
To ja tez sie pochwale. Po ostrzyzeniu u fryzjera mowie: -Pension please. W tym kraju niektore zaklady fryzjerskie emerytow strzyga taniej. Fryzjerka: - Are you 65? Odpowiadam: - I am 68. Fryzjerka: - You are young boy. Jak nie wierzycie, to popatrzcie. Zdjecie bylo robione w ostatnia niedziele palmowa. http://img390.imageshack.us/img390/4879/wcieplymlraju001.jpgkangur ale masz świetne słoneczne pończochy , młodo wyglądasz
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Opisz jak się zetknęłaś z tą książką, dlaczego zaczęłaś stosować się do zaleceń w niej zawartych?
Bardzo lubię łazic po ksiegarniach, zobaczyłam, kupiłam, czemu zaczęłam stosować? żeby się przekonać czy to prawda czy blef, skoro efekty są widoczne więc nie widzę powodu by zaprzestać, metoda nie szkodliwa dla zdrowia, łatwa i przyjemna.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Bardzo lubię łazic po ksiegarniach... Też tak mam, ale też do mnie - do pracy sami sprzedawcy przychodzą z książkami i czasami jakiś rarytasik można trafić Robię sobię przerwę w pracach domowych na film na Polsacie Z takich filmów też się można wiele nauczyć.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Również oglądam ten biograficzny film.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Uooooohoho, wspaniala poza panie Kangur. Wygladasz jak Krokodyl Dundee w wersji light. PS. To siem Misiek ucieszy, domagal sie niegdys fotografii.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Książka do mnie dotarła i bardzo się zdziwiłam, bo nawet okładki nie miała zagiętej, jakby nikt jej nie czytał. Jedynie lekko kremowy papier - normalnie "nówka nieśmigana" Zafascynowała mnie cena naklejona na tylnej okładce: 34 500 zł. Mam nadzieję, że zaraz nie zasnę (po wczorajszym przemęczeniu) przy jej czytaniu. Pierwsze strony wydają się być zachęcające.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Opal czytaj czytaj....
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Violuś masz kamerę ???. Poprosimy Admina o "pozwoleństwo'' wklejenia Twojego filmu z całym ceremoniałem odnowy ..co Ty na to? Masz misję do spełnienia dziewczyno ! . buziaki M.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Mari rewelacyjny pomysł. W pełni Cię popieram i dołączam do prośby. Viola - zgódź się - please!!!
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Opal uwierz ,że wolę nawet 2 godziny masażu ..zresztą mam do tego "niewolnika", który to uwielbia niż jakieś błocko w salonie spa ... Też mi się wydaję ,że Viola jest osobą w dobrym czasie i miejscu ... Może nie odmówi ..mam taką cichą nadzieję .
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Opal uwierz ,że wolę nawet 2 godziny masażu ..zresztą mam do tego "niewolnika", który to uwielbia niż jakieś błocko w salonie spa ... Też mi się wydaję ,że Viola jest osobą w dobrym czasie i miejscu ... Może nie odmówi ..mam taką cichą nadzieję . Mari wierzę i też bym tak chciała, ale ten "mój ci on", czyli ślubny - nigdy w życiu nie wytrzyma ograniczenia się tylko do godzinnego, a co dopiero dwugodzinnego masowania. Błoto to chyba niewiele kobiet lubi <bleee, brudne>, ale niektóre te borowiny muszą brać.
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Opal taki efekt był nie od razu , ale miałam dobrą nauczycielkę , która zawsze powtarzała : stosuj metodę kijka i marchewki .Za marchewkę ? ...długie mrrr w oliwce ..to działa ! . Zresztą kogo ja "uczę"...ściemniasz ,aż Ci loczki falują .
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
...długie mrrr ..to działa ! . Zresztą kogo ja "uczę"...ściemniasz ,aż Ci loczki falują . "Rozgryzłaś" mnie, mrrrrr - tylko skąd wiesz, że mam loczki? W dodatku czarne nieznośniki niesforne ciągle rozrabiają
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
...długie mrrr ..to działa ! . Zresztą kogo ja "uczę"...ściemniasz ,aż Ci loczki falują . "Rozgryzłaś" mnie, mrrrrr - tylko skąd wiesz, że mam loczki? W dodatku czarne nieznośniki niesforne ciągle rozrabiają Czy trzeba więcej "Opal uważany jest za jeden z najcenniejszych i najdroższych kamieni szlachetnych. Jest symbolem spokoju, mądrości i medytacji."
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Łatwo Ci powiedzieć , ale mi trudniej to zrobić ...brak mi tu słowa play .
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Viola - zdjęcia są trochę mało wyraziste, ale to oznacza, że nie były obrabiane. Widać efekt ćwiczeń i myślę, że teraz zachęciłaś wiele kobiet do masażu twarzy. Dzisiaj zrobiłam sobie jednak luźniejszy wieczór, po wczorajszym, wymagającym skupienia dniu. Jutro poczytam książkę i myślę, że spróbuję kilka tych przyjemnych ćwiczeń. Nie wiem, czy trzeba się zalogować, żeby zobaczyć więcej zdjęć, czy to już są wszystkie tutaj widoczne?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Czy trzeba więcej "Opal uważany jest za jeden z najcenniejszych i najdroższych kamieni szlachetnych. Jest symbolem spokoju, mądrości i medytacji."
<zatrzepotałam rzęsami> Uwielbiam kamienie, ale nie myślałam, że jeszcze ktoś zna tutaj ich charakterologię <mile zaskoczona Opal>
|
|
|
|
|
|
|
|
|