renia
|
"adminie" zaraz biorę się do roboty dzisiaj będę miała ciężki dzień.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powiedza Ci ze dojzalas do czubkow Pomysl - najnowsze badania naukowe udowodnily ze tlusto nie znaczy niezdrowo Media w dalszym ciagu namawiaja ludzi zeby jedli"styropian" I WIEKSZOSC chce tego Powiedz spoleczenstwu zeby zrezygnowalo z np.LODOW - zostaniesz ukamieniowana - chociaz wszyscy wiedza ze lody to prawie Tablica Mendelejewa - ale sa smaczne
Jeszcze wrócę "marianie" do tego tematu. Powidz mi tylko jedno: czy Ty byś wolał nigdy o DO nie usłyszeć?
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Do kolejnego przeczytANIA
Opal, masz na imię Ania?
|
|
|
|
|
|
|
Wacław
Go
|
Cisza najlepsza jest w grobie. W tej dyskusji nie chodzi o MORGANO, niech spoczywa w spokoju. Chodzi o błąd, który popełnił w swoim żywieniu. Powinniśmy uczyć się na błędach innych ludzi. Własne błędy są zbyt kosztowne. O popełnienie błędu nie jest trudno.
Im człowiek starszy , to odstępstwo od zasad skutkuje większymi skutkami zdrowotnymi, w drastycznych przypadkach śmiercią.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Wacław", opisujesz ŻO, jakby było trucizną, a nie lekarstwem. Małe błędy przecież nie szkodzą, jedynie całkowita zmiana proporcji i zalecanych produktów. Nie popadajmy w skrajność.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
,, czy Ty byś wolał nigdy o DO nie usłyszeć? Zgadzam sie z Toba ze ludzi zainteresowanych nalezy informowac o ZO ale tylko zainteresowanych - i nigdy nie wdawac sie w polemike z ludzmi "wszystkoWiedzacymi"
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
,, czy Ty by¶ wolał nigdy o DO nie usłyszeć? Zgadzam sie z Toba ze ludzi zainteresowanych nalezy informowac o ZO ale tylko zainteresowanych - i nigdy nie wdawac sie w polemike z ludzmi "wszystkoWiedzacymi" Ale żeby ktoś był zainteresowany, najpierw musi się dowiedziec, że "takie coś" w ogóle istnieje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten temat już przerabialiśmy. Ale jeśli ktoś woli zamiast mieć swoje zdanie, mówić tak, jak inni chcieliby usłyszeć, to to jest zwykły populizm.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Reniu, Chyba nie bedziemy sie zachowywac jak swiadkowie Jechowy?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Viola , z Tobą już dyskutowałam, zdążyłam zauważyć, że nie dalej warto i proszę do mnie nie kierować swoich postów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miało być: dalej nie warto..
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Hej Dziewczyny , zakopcie topor wojenny
|
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Ciesze sie bardzo ze zapanowala znowu zgoda Jesli pozwolicie przygotuje sobie teraz optymalne sniadanie
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
renia nie denerwuj się spokojnie, skoro naważyłaś piwa musisz teraz go wypić, nie miałaś prawa mnie oceniać, pomawiać ponieważ mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz, to tak na przyszłość zanim znajdziesz sobie następną ofiarę....przykro mi...marian poczyta sobie wcześniejsze posty i będzie miał czarne na białym, w końcu nie głupi facet z niego....
|
|
|
|
|
|
|
|