dejzi9
Go
|
kriss: no właśnie chodzi o to że źle się czuję- z moją wagą no to chyba sienie dowiem jak mam schudnąć i zmuszona jestem eksperymentować
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pani Tereso: obsesja to by było 30 kilo ;] czyli co? nie dowiem się jak schuść ..... Proponowałam Pani, jeśli jest taki przymus, jeden dzień w tygodniu nie jeść nic, tylko pić wodę. Nie przeczy to zasadom DO w sytuacji nadwagi. Adampio proponował, by dzienną dawkę węglowodanów zjadała Pani w ostatnim posiłku każdego dnia, bez dodawania do nich białka i tłuszczy. To również jest ujęte z zasadach DO w przypadku nadwagi. Sprawdziła Pani obie propozycje? Jak długo trwało ich weryfikacja? Pozdowienia
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
no niestety nie próbowałam zjadać wszystkich WG przed snem
ale jeżeli to ma pomóc?
ale trudno mi będzie tak przez cały dzień jeść tylko parówki i żółtka ,rano lubię sobie zjeść omlet kakaowy z łyżeczką xylitolu i kakao
ale na razie wprowadziłam do diety mleko kokosowe( takie z puszki ) i kokosy bo czytałam tu na forum że jest pomocny w utracie wagi..... hmmmm
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dejzi9, wnioskuję, że tak Pani trzeba te 5 kg zgubić jak mnie mrozu, żeby nie mówić że w ogóle zimy Życzę powodzenia w innych dziedzinach
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
kriss: no właśnie chodzi o to że źle się czuję- z moją wagą no to chyba sienie dowiem jak mam schudnąć i zmuszona jestem eksperymentować dejzi9 Matko świętojanska Coś mi się wydaje ze Ty sobie jaja robisz a my tu sobie bebechy wypruwamy zeby Ci pomóc . Przyznaj się że dla hecy tak prosisz nas o pomoc? Czy się mylę? Nie ma innej metody na schudnięcie jak te które tu otrzymałaś.......
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
kriss:
to nie ja se robię jaja tylko mój organizm który jest uparty przez co nie mogę schudnąć ale i tak za rady dziękuję ;]
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
......... no to chyba sienie dowiem jak mam schudnąć i zmuszona jestem eksperymentować Każda rada, to dla Twojego organizmu eksperyment. A każdy eksperyment ma swoją cenę, którą Twój organizm zapłaci. 165/62 ..................... uprawiasz sport, czy dbasz tylko o umysł?
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
radzio: mama nadzieję że zapłaci - utratą wagi a co do sportu to tyle co bieganie z psem i jazda na rowerze
|
|
|
|
|
|
|
przemo
Go
|
Moje codziennie śniadanie od lat również składa sie z śmietanki 30-procentowej i żółtek ale żeby było tłuściej dodaje do szklanki śmietany ktora wcześniej podgrzewam 1/3 kostki masła roztopionego przez co ten koktail ma steżenie tłuszczu ok.50%. Żółtka zjadam wcześniej ugotowane na półtwardo Smietana oczywiście nie UHT z kartonu ale sprzedawana w butelce szklanej 0,5L ze Skały.
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
ja kupuję taką wiejską w szklanej butelce te z kartoników są pozbawione wit D niestety
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Moje codziennie śniadanie od lat również składa sie z śmietanki 30-procentowej i żółtek ale żeby było tłuściej dodaje do szklanki śmietany ktora wcześniej podgrzewam 1/3 kostki masła roztopionego przez co ten koktail ma steżenie tłuszczu ok.50%. Żółtka zjadam wcześniej ugotowane na półtwardo Smietana oczywiście nie UHT z kartonu ale sprzedawana w butelce szklanej 0,5L ze Skały. ...zoltka z goraca smietanka,maslem i garscia mrozonych malin probowales ???
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
radzio: mama nadzieję że zapłaci - utratą wagi a co do sportu to tyle co bieganie z psem i jazda na rowerze Co do wagi, nie wiem. A co do sportu ................. codziennie???
|
|
|
|
|
|
|
przemo
Go
|
...zoltka z goraca smietanka,maslem i garscia mrozonych malin probowales ???
Nie bo jednak nie jadam wogole wegli rano. Owoce jagodowe jak juz to wole osobno gdyz generalnie nie lubie dodatków smakowych do głownych posiłków - w nich preferuje monotonie
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
ah gdybym mogła to bym jadła na okrągło śmietanę i żółtka czyli - ody optymalne ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|