|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Jeden się sfochał
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale przeszło mu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czyściłem stawek i też znalazłem wieszak od ubrania i wiatrak od wentylatora. Skąd tam się wzięły? natura 21 wieku
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś jedno z akwariów u mnie w sklepie zaaranżowaliśmy jako wycinek rowu. Były tam umocnienia faszynowe brzegu, kawał opony samochodowej, zardzewiała bańka po mleku i pół wiklinowego koszyka, mnóstwo opadłych liści i patyczków. Obsadą były cierniki, zatoczki rogowe i racicznica. Dekoracja budziła sporo kontrowersji, niektórzy byli zachwyceni, inni, "że biedne rybki pływają w zatrutej wodzie i mogą się poranić"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
kawał opony samochodowej, zardzewiała bańka po mleku i pół wiklinowego koszyka, Olbrychski to kiedyś nawet porąbał jakąś aranżację na wystawie, czy eksponaty gdy mu do gustu nie przypadły Dobrze, że ktoś mini-torpedy nie zapuścił w tej Twojej.
ta ropucha połknie żmiję ? . Fajny ubaw mają dzieciaki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To nie żmija, to jest jakiś pończosznik czy ogrodowiec, z węży właściwych, taki niegroźny zaskroniec. Ropucha już połowę ma w sobie, dojdzie go jak nic, chyba, że ktoś przemocą go wyciągnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zdaje się niezrozumiale dlaczego wąż olewa płaza, a zajmuje się kotem, nie? Software węża mógł nie uznać tego za zagrożenie; może wężowi jest nawet wygodnie. Człowiek broni się przed złodziejem, ale z ochotą idzie wziąć kredyt. Ale raczej póki kot się nie pojawił, to próbował uciec, albo kąsać oprawcę, który go sukcesywnie połykał. Jak pojawiło się większe stałocieplne zagrożenie, zainteresował się nim, bo tamten wróg już był znany.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gupsze te węże niż przypuszczałem . Choć ludzie też się zdarzają
|