Radzio
Go
|
Osobiście widziałem na pewnej plaży jak dwa terriery przyniosły jeden kij, który po chwili został podniesiony, aby nim grzmotnąć w kierunku morza i ... po obu końcach wisiały oba w/w. Czyli kij już był zaaportowany na zawsze.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak nie wychowywane od małego, to nie puszczą dranie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgoniłem się z nimi jak pies, więc padam na mordkę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziecko poza domem , więc rad nie rad przesiałem larwy i oddzieliłem od nich poczwarki , a potem poczwarki przełożyłem do innych poczwarek. Od poczwarek odebrałem owady i przełożyłem do niewiele starszych osobników. Z pośród starszyzny wybrałem kilka i przekazałem pająkom. I pomyśleć, że większość domowników tym się brzydzi. Aż wzdrygnąłem się na myśl o tak brzydzącej się większości, to musi być nieprzyjemne uczucie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziecko poza domem , więc rad nie rad przesiałem larwy i oddzieliłem od nich poczwarki , a potem poczwarki przełożyłem do innych poczwarek. Od poczwarek odebrałem owady i przełożyłem do niewiele starszych osobników. Z pośród starszyzny wybrałem kilka i przekazałem pająkom. I pomyśleć, że większość domowników tym się brzydzi. Aż wzdrygnąłem się na myśl o tak brzydzącej się większości, to musi być nieprzyjemne uczucie. Musca domestica?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tenebrio molitor? Tylko, że pająki słabo jedzą dorosłe chrząszcze. Chyba, że to jakieś Brachypelma sp? Mam zagadkę
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Acha! Akurat Ty. Widzę i takie i takie. Czyli?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przepraszam, ale ja niestety byłem rano spacerze. Oba- ostatnio przez Ciebie wymienione. Twoje dziecię chowa pająki, a Ty je karmisz owadami i jeszcze je segregujesz? Szacun wielki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taki Spider-Man...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... do domu. W domu! "...w domu." miało być- oczywiście. Taką "tresurę" lubię najbardziej... na tym forum. ...i "ja ja" też pojedynczo inaczej brzmią. Nie wiem czy lepiej, ale na pewno inaczej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Nocny patrol" uszczęśliwił wszystkich uczestników, z czego dwoje jakby bardziej. Chociaż cholera mnie tam wie. 6km z dzikami w tle, ale... ale tym razem z szacunkiem. Noc to noc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|