Gavroche
|
Jak zwykle komentarze najlepsze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj Dziewczyny były na zmianie szwów u jednej z ich kocic- rana jest postrzałowa, a śrut był głęboko. To zdaje się podarek od tych, którym trudno jest zaakceptować, że z kotami można sypiać. Dachowiec wyliże się.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj Dziewczyny były na zmianie szwów u jednej z ich kocic- rana jest postrzałowa, a śrut był głęboko. To zdaje się podarek od tych, którym trudno jest zaakceptować, że z kotami można sypiać. Dachowiec wyliże się. Skurwiele. Teśców jamnik miał to samo, a śpi sam Zdrowia życzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj w nocy jeden z moich psów miał koszmary senne. Biegał, krzyczał, łkał i skomlał Trzy razy wstawałem go wybudzić klepnięciem, bo w ferworze na głos nie reagował...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś wypadł spacer pod hasłem "wege". Trawa widocznie osiągnęła dobre parametry jako wycior. Aspekt rodzinny osiągnięty, zobowiązania na wspólne spacery poranne przyjęte. A psy- a psy dziś tarzały się z tego tytułu co kilkaset metrów, przy czym samiec cały, a "niesamiec" tylko co nieco, za uszkami. "Wpisy" w książkach pamiątkowych dokonywane były na bieżąco, a było ich ... ho, ho.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poszło nadzwyczaj sprawnie. Spacer w psim towarzystwie trwał całe 3km. Jedyna trudność, to utrzymać tę dobrą passę, bo to... abo deszcz, abo klimat się ochładza. Aboabo
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szósta rano, a my w lesie. Troska o zwierzęta, to mocny atut. Dobrze mi idzie taka ... adoracja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Przypomniałem sobie. Cóż za utalentowana kocia istotka. Jeszcze doszlifowuje poprzednio zdobytą sprawność, a już się wziął za następną- "Budzik, bezwzględny w swej wartości". Pion starsze kości uzyskują jak .. w tym... no... wojsku. O!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Jeszcze sobie przypomniałem, znajda została poturbowana przez wiejskiego psa, ale dychała- ktoś uznał, że należy mu się szansa. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale kocię ma pędzelki na uszach i jest pręgowane. Na szczęście nie ma niepokoju, bo jest malutki i weterynarz nie zgłaszał żadnych zastrzeżeń.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O! Jeszcze sobie przypomniałem, znajda została poturbowana przez wiejskiego psa, ale dychała- ktoś uznał, że należy mu się szansa. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale kocię ma pędzelki na uszach i jest pręgowane. Na szczęście nie ma niepokoju, bo jest malutki i weterynarz nie zgłaszał żadnych zastrzeżeń. Pędzelki muszą towarzyszyć skróconemu ogonowi, by podejrzenie Ryszarda paść mogło.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bez przesady, napisałem pędzelki, a nie pędzle. Na przykład. Po co mi król, kapitanek wystarczy. Zanim kocię dorośnie, pędzelki pewnie same znikną.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy kapitan Żbik, a nie król Ryszard. Na przykład. Niecałe dwa tygodnie, a malec rozpoczął dobywanie nowej sprawności- gonitwa za samicami. Tu jednak zalicza glebę- jeszcze. Znaczy leci co chwila na plecy, ale dalej gania. Widocznie słaby ma charakter.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Gavro jaka najlepiej trzymac temperature rybom? Wylaczylem w upaly grzalke i tak zostalo, jest ok 20 ale nie wiem czy nie za malo. Pare neonkow przez ostatni miesiac padlo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|