Opal
Go
|
I jedynie na łyżeczkę Wcale nie mówię o jedzeniu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasz piesek (wielki pies) ma dzisiaj roczek. Dostał już prezent od córy - taki wielki pędzel w kształcie kości, zrobiony z kolorowych sznurków. Szaleje z nim po mieszkaniu, a ja mam nadzieję, że w końcu zostawi nasze kapcie w spokoju..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Dla psów jest dużo zabawek, może powinien jeszcze dostać gumową piłeczkę, albo kota do zabawy Na roczek, to już sam powinien sobie coś wybrać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Jak to zjadł? Chyba tylko pogryzł i wypluł? Chociaż wszystko możliwe Młode to jeszcze i głupie. Pewnie nie wie, że guma nie do brzucha, tylko gdzie indziej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem jak on to robi, ale część pogryzie i zostawia, a część normalnie zjada. Jak mojego kapcia w połowie wsunął, to udawał, że to nie on, a futrem się aż dławił..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
... to udawał, że to nie on, a futrem się aż dławił.. Proszę jakie niewiniątko Jesteś pewna, że wtedy nie memłał kota między zębami? Wszyscy domownicy się odliczyli?
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Jak jest o co grzać w łóżku, to problemu nie ma
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No lampy nie muszę instalować..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Takim to sposobem, znowu wróciliśmy do termoforu. Ach te zwierzaki
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ładny wiersz i jest ich tam takich więcej, a i motto celne
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Psia dusza i Tęczowy Most jest dla mnie teraz czymś bardzo szczególnym. Nie jestem w stanie napisać nic więcej.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
To przykre.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
http://www.staropolska.pl/barok/JCH_Pasek/pam1680_01.htmlPo przeczytaniu pamiętnika JChPaska zakochałam się w wydrach.Znałam te zwierzęta wcześniej,ale nie wiedziałam,że da się je tak oswoić i,że są takie towarzyskie. Rodzina mojego męża ma na wsi staw .Z lasu przychodziła w zeszłym roku wydra,wskakiwała do stawu przez przerębel i łapała im ryby.Wyłapywała wszystkie,pewnie parę zjadła,a reszta leżała na lodzie.Ja bym ją złapała i oswoiła.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Wydra to superpupil Dawniej ludzie trzymali także łasice. Teraz też się zdarza.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Wydra to superpupil Dokładnie! Chciałabym mieć takiego pupila,ale bym go wyściskała.Miałby mnie dosyć,tak jak mój kot.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
To niehumanitarne!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
To niehumanitarne! No to, co ja mam zrobić? Następnego pupila do domu przygarnąć. Brakuje mi fretki,wydry,kuny itd. Już to widzę jakby było wesoło.Z jednym kotem jest wesoło,a co dopiero mówić o takim zespole.
|
|
|
|
|
|
|
|