Iga
Go
|
Przymierzam się do posiadania sowy Oczywiście mogłaby sobie latać,ale trzeba by było tak zrobić,by wracała do domu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na sznurku z łożyskami ją trzymać..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Na sznurku z łożyskami ją trzymać.. żeby jej się dobrze latało;) Nie jak już coś,to bez sznurka,tylko trzeba by ją tak oswoić,by wracała do domu.Na serio zakochałam się w sówkach.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Kiedyś podejrzałem jak jedna Pani odbierała sowę, w klatce od weterynarza. One lubią trochę po nocy polatać jak np. polują ale jak się je karmi to nie wiem czy też.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A masz Iga balkon? Można by go osłonić jakąś siatką i by mogła sobie latać. Ale chyba tak jej się nie da oswoić, żeby wylatywała dalej i do domu wracała..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A masz Iga balkon? Można by go osłonić jakąś siatką i by mogła sobie latać. Ale chyba tak jej się nie da oswoić, żeby wylatywała dalej i do domu wracała.. Mam balkon/Z tego co słyszałam,to sowy da się tak oswoić by sobie latały i wracały. N kurcze,zakochałam się w tych ptakach Szczęściem by było je poobserwować
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ja też nie.Ale poprosiłam męża,żeby jakoś załatwił,może załatwi...sama nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oj to ma biedak problem.. Niech by tylko spróbował nie... ..( jak w wątku z humorem )
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A koty od dawna potrafią mówić ..
No ja już nieraz przez koty myślałam, że jakieś dziecko płacze..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Żal gada.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mojemu synowi się te fimy podobały (najmłodszemu)..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ten kot to chyba tam etatowo zgania tak te gady niczym pies pasterski. Ciekawy przypadek.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|