|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pewnie mają wrzody.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, bo to złe, niezdrowe, nienasycone tłuszcze zwierzęce! Lepiej w zdrowych nasyconych tłuszczach roślinnych z margaryny!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie, bo to złe, niezdrowe, nienasycone tłuszcze zwierzęce! Lepiej w zdrowych nasyconych tłuszczach roślinnych z margaryny! FAKT! Moje kundle okresowo- z uwagi na "przydatne ozdoby" między opuszkami, smarowane mają łapy olejem roślinnym, przy czym te nieklarowane typu "Butwinogowy" są do tego celu beznadziejne- szybko tężeją, sadło gęsie- choć ma dobrą konsystencję- też jest raczej do smarowania d... e tam, bo z łap sobie wylizują. Najlepsze są rafinowane w "ogniu"- nie krzepną w niskich temperaturach i psy nie biorą tego do mordy- nawet kundle.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, aby w geny wbić, że roślinne dobre, a zwierzęce złe, a jakie one są faktycznie, to już nieważne.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Geny, to... geny! Syn urządził dziś kotom wieczorny seans "Nirvany"- parę kropli waleriany na ściankę gimnastyczną. Biegać już nie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zawody jak zwykle wyłoniły zwycięzców, a ja- niesiony dumą z własnych, na tym polu dokonań- wziąłem swoich: kumpelę i kumpelka na "nocny patrol". 10km upłynęło w doborowym towarzystwie i odpowiedniej do nastroju- nocnej ciszy. Nikt nawet paszczą nie kłapnął- dwoje, bo stale "wietrzą", a trzeci, bo... wprost przeciwnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Radziu to sa przemyslenia czy relacje? Bo szczerze mowiac nic z tego nie rozumiem....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Zadałeś pytanie, które stawia mnie w kłopotliwej sytuacji. Naprawdę nic a nic nie rozumiesz? Że kobiety "nic" nie rozumieją- zaakceptowałem, ale Ty? No nie rób mi tego!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Były sobie kotki cztery... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zawody jak zwykle wyłoniły zwycięzców, a ja- niesiony dumą z własnych, na tym polu dokonań- wziąłem swoich: kumpelę i kumpelka na "nocny patrol". 10km upłynęło w doborowym towarzystwie i odpowiedniej do nastroju- nocnej ciszy. Nikt nawet paszczą nie kłapnął- dwoje, bo stale "wietrzą", a trzeci, bo... wprost przeciwnie. Dziś powtórka, choć niezrozumiała, to psy i o dziwo ja jesteśmy zadowoleni. "Nocny partol" z łapami w oleju.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jak myślisz Gavro, pytona tygrysiego da się żywić skrobią [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak myślisz Gavro, pytona tygrysiego da się żywić skrobią Są molurusy, którym można podawać martwą zdobycz i takie można by karmić ziemniakami. Albo sondę do żołądka i wio! Tak serio to myślę, że dłużej by pożył bez jedzenia niż karmiony skrobią. Rok czasu dla dorosłego osobnika bez posiłku to nic takiego. Ja zaś karmiłem dorosłe traszki Waltla kazeiną techniczną przez 8 miesięcy chyba i niczym się nie różniły od karmionych dżdżownicami.
|
|
|
|
|
|
|
|