Radzio
Go
|
Wypada powtórzyć eksperyment, narobić notatek, opublikować i ... najgorsze ... cierpliwie czekać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kiedys dostalem karmink , wiec go zamontowalem na balkonie. Na poczatku nie mial wziecia ale jak sie ptaszki dowiedzialy to zaczely bywac i teraz regularnie czyszcze nim wszystkie zbedne rzeczy jakie znajduje w szafkach i lodowkach. Jako, ze upodobalo go sobie kilka krukow i wron, pare szpakow i nawet jakies kawki, to wywalam do niego czasami najdziwniejsze rzeczy jakie mi przyjda do glowy i jest doslownie czysciutki Kartofle ze skwarkami wsuwaja jak wariaty, sypnalem pol godziny temu i juz ani sladu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
A nie paskudzą przy tym dookoła?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślałam, że mnie już życie niczym nie zaskoczy a tu masz w samo południe... Znajomi załatwiają paszport dla kota... chcą go do Anglii wywieźć. I jakie dane takiemu kotu wpisać? Pochodzenie i narodowaść polska czy kocia? Miejsce urodzenia i ojciec nieznane? Kolor oczu i sierści... rasa - dachowiec, wzrost i długość mierzona z ogonem czy bez? Ale podziwiam pomysłowość. Wiedzą na czym można kaśę trzepać...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Myślałam, że mnie już życie niczym nie zaskoczy a tu masz w samo południe... Znajomi załatwiają paszport dla kota... chcą go do Anglii wywieźć. I jakie dane takiemu kotu wpisać? Pochodzenie i narodowaść polska czy kocia? Miejsce urodzenia i ojciec nieznane? Kolor oczu i sierści... rasa - dachowiec, wzrost i długość mierzona z ogonem czy bez? Ale podziwiam pomysłowość. Wiedzą na czym można kaśę trzepać... Takie dane nie są ważne. Ważne jest zachipowanie, szczepienia i stan zdrowia na dzień wylotu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kiedys dostalem karmink , wiec go zamontowalem na balkonie. Na poczatku nie mial wziecia ale jak sie ptaszki dowiedzialy to zaczely bywac i teraz regularnie czyszcze nim wszystkie zbedne rzeczy jakie znajduje w szafkach i lodowkach. Jako, ze upodobalo go sobie kilka krukow i wron, pare szpakow i nawet jakies kawki, to wywalam do niego czasami najdziwniejsze rzeczy jakie mi przyjda do glowy i jest doslownie czysciutki Kartofle ze skwarkami wsuwaja jak wariaty, sypnalem pol godziny temu i juz ani sladu Piękny gest. A nie paskudzą przy tym dookoła? Przy stole.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaś po "polskiemu"?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No przecież się wybiegał, a to zdrowo Koty nie miewają miażdżycy, inny zestaw genów, szczęściarze Ja lubię większe kociaki oraz Ruskich http://youtu.be/R7835zCPbCQJak pracowałem w zoo, był tam tygrys syberyjski o imieniu Puffi, który ważył 450 kg! Był oswojony, miał łeb jak wiadro, ciało w dotyku jak beton przykryty futrem i wskakiwał z miejsca na półkę zamontowaną na wysokości 2,5 metra Jednak chyba bardziej rozumiem i lubię pieski: http://youtu.be/nKJRKgTBAPQTo są biegacze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Według mnie to też jakoś zdrowo nie wygląda. Jakaś chemia, lub napromieniowanie w tym musi być...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jaka tam chemia, to tylko wynik bliskich spotkań trzeciego stopnia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe czy fotosyntetyzują?
|
|